SATEELTA SUOJASSA

Untitled (Untitled copy)1
Untitled (Untitled copy)2

Takki/BikBok Laukku/Sheinside* Kengät/Nike Housut/American Eagle Neule/Sheinside* 

Mun viimepäivien vakkarirotsi on ollut sadetakki. Festareiden jälkeen pesemätön takki – mutaroiskeet huomioiden – näyttää ekaluokkalaisen pikkusiskon  naulakosta viedyltä. Viimekerran mä taisin käyttää sitä istuin alustana roskiksen päällä valkosia shortseja suojellen Aviciitä kuunnellessa. Nyt tajusin ettei mulla ole sateenvarjoa ja vettä tulee taivaalta niinkuin sieltä Esterin kuuluisasta. Rukkan keltainen klassikkotakki on siis suojannut mua viime aikoina sekä koulumatkalla, kauppareissuilla että ties missä huidellessa ympäri Lahtea. En mä edes sitä kesän festarivillityksiin ostaessa kuvitellut minkälainen monitoimitakki mulla tulee naulakossa roikkumaan. Vaikka kuinka takistani tykkäsin, tein isosiskon kanssa pientä vaihtokauppaa vähän toisenlaiseen sadesuojaan. Säätietoja katsellessa tälle ei pitäisi huomenna tulla käyttöä, mutta keskiviikkona sit ehkä senkin edestä!
Oletteko te käyttäneet näillä keleillä sadetakkeja, vai onko ne jäänyt vaan suosiolla pikkusiskojen ja -veljien naulakkoon?

14 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:07h, 31 elokuun Vastaa

  Pakko kommentoida, että pilkkujen käyttö ja oikoluku on sallittua, jopa suotavaa :-(
  Tosi outoja lauseita; "Festareiden jälkeen pesemätön takki mutaroiskeet huomioiden näyttää ekaluokkalaisen pikkusiskon naulakosta viedyltä hiekkalaatikkoleikkien jälkeen. Viimekerran mä taisin käyttää sitä istuin alustana roskiksen päällä valkosia shortseja suojellen kuunnellessa Aviciitä. ", en tiedä oikoluetko postauksias, mutta nyt on kyllä mennyt vaan huonompaan suuntaan, ei näistä meinaa saada edes selvää? :-D

 • Avatar
  Dressed With Soul
  Posted at 09:20h, 31 elokuun Vastaa

  I like your sky blue rain jacket!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Avatar
  Noora
  Posted at 09:54h, 31 elokuun Vastaa

  Toi sun nykyinen hiustenväri on niin ihana!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:22h, 31 elokuun Vastaa

  Huomasin myös saman, mikä on vähän harmi. Ehkä tää postaus on kirjoitettu kiireessä?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:27h, 31 elokuun Vastaa

  Mäkin veikkaan, nimittäin nyt teksti näyttää PALJON paremmalta! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:33h, 31 elokuun Vastaa

  Oon myös laittanut merkille että sun teksteistä on tosi vaikee saada selvää

 • Avatar
  Jeannay Juliet
  Posted at 20:01h, 31 elokuun Vastaa

  Upea Sara!♥

 • Avatar
  Jeannay Juliet
  Posted at 20:04h, 31 elokuun Vastaa

  Upea Sara!♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:05h, 31 elokuun Vastaa

  Tätä ihmettelin minä myös, mutta johtuisko se vaan siitä, kun Sara on ollut vuoden Amerikassa, niin on Suomen rakenteet päässy unohtuu?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:30h, 31 elokuun Vastaa

  Hmm, toi on kyllä oikeesti melko mielenkiintonen aihe! :D Siis se, voiko ihminen unohtaa äidinkieltään tai sen rakenteita. Teoriassa varmasti kyllä, miksipä ei. Voihan ihminen unohdella paljon muutakin, jos ei varsinaisesti tee tiedoillaan pitkään aikaan mitään.

 • Avatar
  sara
  Posted at 23:55h, 31 elokuun Vastaa

  Onhan se mahdollista vaikka kuinka tyhmältä kuulostaakaan. Vaikka mä palasin kuukausia sitten suomeen ei mun äidinkielen puhuminen suju silti vielä sujuvasti. Jokaista postausta tai koulun tehtävää kirjottaessa on muutamia sanoja, joita koitan selittää jollekkin lähellä olevalle niiden synonyymeillä etsien ihan normaaleita sanoja kuten suurenmoinen, loistava tms jotka ei välttämättä ole kuitenkaan jokapäiväisessä puheessa kovin mukana. Siitä tulee hirveen turhauttava fiilis mulle, eikä teidän lukijoidenkaan ole tämmöstä tekstiä kiva lukea, ymmärrän. Siellä myös käytetään pilkkua erilailla, eikä muutenkaan kielioppi ole kovin samanlaista Suomen kanssa. Kyllä tämä tästä viimeistään kun ensijaksossa pääsee kunnolla äikän kursseille kieliopin pariin. :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:51h, 02 syyskuun Vastaa

  Mulla toi sama takki, valkosena! Käytän sitä nykyään melkee joka päivä ku aina lupaa sadetta..:D musta vaa tuntuu et se näyttää mulla nii tyhmältä ku on tosiitosi painava reppu selässä ni menee iha huonosti ja vetää sitä alas ja huonosti muutenki tosta ylhäältä :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:10h, 03 syyskuun Vastaa

  Ootko ajatellut että tekisit askin taas koska sun askia oli kiva aina lukee :)

 • Avatar
  Tuulia
  Posted at 12:54h, 04 syyskuun Vastaa

  Tuo takki ja sen väri on niin rakkautta! Pitäisi varmaan itsekkin laittaa se ostoslistalle näin syksyllä :)

Post A Comment