HURRAW! JA MUITA HERKKUJA

Sain mahdollisuuden testailla oikeestaan ihan bränikkää Suomalaista kosmetiikan verkkokauppaa. Beauty Pop Up on perustettu vuonna 2015, ja valikoimassa on vaikka mitä tämänkin hetken suosittuja merkkejä. Monet näistä oli itselle ihan uusia tuttavuuksia, mutta eihän niitä super tuotteita löydy jos ei uutta kokeile, vai mitä?
a
Oon jo pitkän aikaa halunnut testata HURRAW!-huulirasvoja, muttei missään vaiheessa oo vaan tullu ostettua. Oon jo vuosia ollu ihan hirvee huulirasvafriikki, joka ei varmaankaan oo hyvä asia. Jos mulla ei ole huulirasvaa mukana niin tuntuu että huulet kuivuu aivan kamalasti. No monesti mulla löytyykin rasvoja laukusta jokaisesta taskusta yksi jokaiselle sormelle. Kuluneen viikon tämä on ainakin tarttunut mun käteen tiukasti, ja nyt näyttää siltä että pian varmaan pitää lisää makuja testailla. Tykkään!
d
Beauty blender Blotterazzi oli mulle täysin uusi tuttavuus. Vaikka brändi itsestään oli meikkisienien takia mulle tuttu, en näistä puuteripaperin tapasista sienistä ollut aiemmin kuullutkaan. Olihan tätä pakko testata, ja mukava pitää laukussa sivutaskussa. Poistaa kiillon ja ylimääräisen talin, ja kaiken lisäksi uudelleen ja uudelleen käytettävää. Aiemmin mulla on ollut käytössä väritön kiillonpoistopuuteri, mutta sitä on aina vähän kömpelö käydä missään lisäilemään. Tää on just kätevä semmoseen nopeeseen pieneen ehostukseen ja kiillon poistoon.
Untitled
En tiedä tarviiko mun tosta VS bodymististä tarinoida mitään erityistä. Vaikka mä en välttämättä noita muuten mistään netistä tilaisi, niin tää oli ihan pakko kun huomasin olevan valikoimassa. Jenkkivuoden aikana Victoria’s secret tuli mulle vähän samanlaiseksi itsestäänselvyydeksi kuin vaikka Seppälä. Niitä oli kaikkialla, ja tuotteet siellä alko olla itelläkin jo ihan massaa. Ostin tällasen Secret Charm tuoksun NYCistä ihan alkuvuodesta, ja siitä muodostu lemppari. Tää tuo tosipaljon muistoja mieleen, ja jos joku pohtii tuoksujen välillä niin mä suosittelen tätä!

Toinen mikä tuli hommattua on NAFHAn luomu Arganöljy. Mä oon kuullu ylipäätään näistä öljyistä paljon hyvää, ja ajattelin korvata ihon päivittäisen rasvauksen ihon päivittäisellä öljyämisellä. Tämähän pitäisi sopeutua myös hiuksille tehden niistä kiiltävät ja silkkiset, mutta mä en ole sitä vielä saanut aikaseksi kokeilla. No kuitenkin, ihan törkeen hyvä tuote varsinkin nyt syksylle ja talvelle kun iho kuivuu enemmän.

Paketissa oli myös Beautyblender sarjan sivellinsetti. Mulla ei ollut mitään tietoa näiden laadusta, mutta ihan kelpo sudeiksi on osottautunut. Aiemmin mulla oli Sam’s clubista ostettu sivellinsetti jossa siveltimet oli ehkä vähän liian samanlaisia keskenään. Nyt niitä on hyvin kaikkiin eri tarkoituksiin, ja vaikka mä olenkin meikkiasioissa aivan peukalo keskellä kämmentä, niin voisin teille vähän näyttää näiden toimivuutta erillisessä postauksessa.
s
Viimesimpänä muttei vähäisimpänä Marvis-hammastahnat. Eikö ookkin söpöt putelit? Niin munkin mielestä. Mä en meinaa haluta kenenkään käyttää näitä, sillä meillä lopputulos olisi varmaan hammastahnat tuubin ulkopuolella niinkuin aina. Eihän näitä meinaa itsekkään haluta käyttää, mutta kyllä näillä on hampaat jo harjattu useammankin kerran aamuin sekä illoin. Ihanan raikas maku, eikä siitä huolimatta liian vahva niinkuin monet muut hammastahnat!

Haluttiin myös antaa teille lukijoille pientä kivaa näin perjantai-aamuna. Koodilla SARAO saa 20% alennusta kaikista verkkokaupan tuotteista. Koodi on voimassa 30.9 asti. Nyt vaan tsekkailemaan sivuja ja katsomaan jos löytyy jotain mukavaa teillekkin ostoskoriin!


6 Comments
 • Anonyymi
  Posted at 11:59h, 04 syyskuun Vastaa

  Ihania tuotteita, mutta hui kamala mitä hintoja :o en muutenkaan ymmärrä tänä päivänä KYNSILAKKOJEN hintaa… Muistan kun ostin seppälästä vielä 3v sitten kynsilakkoja, hintaan 0,99-1,99€… Voi niitä aikoja! Mutta on kyllä makee hammastahna :-D vaihtelua

 • Anonyymi
  Posted at 12:09h, 04 syyskuun Vastaa

  En suosittelisi käyttämäänkään noita hammastahnoja, sillä niissä ei vissiin edes ole fluoria? Kannattee pysyttäytyä ihan normihammastahnoissa..

 • Anonyymi
  Posted at 20:59h, 04 syyskuun Vastaa
 • petrakatarina
  Posted at 22:33h, 05 syyskuun Vastaa

  Fluoria ei kyllä suositella nykyään.. ainakin ite oon lukenut että kannattaa käyttää fluoritonta, kamalaa myrkkyä sekin.

 • Anonyymi
  Posted at 12:12h, 08 syyskuun Vastaa

  Kyllä fluoria ehdottomasti suositellaan, ei missään nimessä noita fluorittomia jos hampaat on vähänkään reikiintyvää sorttia. Työskentelen suun terveydenhuollossa suuhygienistinä, ja vastaan on tullut näitä tapauksia, jotka ovat lopettaneet fluorin käytön juurikin netistä lukemansa huuhaan vuoksi, ja tämän seurauksena hampaat onkin sitte reikiintyny räjähdysmäisesti=joka hampaassa alkavaa, tai jopa paikattavia reikiä. Ehdottomasti siis 2x/pv hampaiden harjaus nimeomaan fluoritahnalla. Ne määrät on niin pieniä, että mitään myrkkyjä siitä et kehoosi saa ja se vaikuttaa ainoastaan positiivisesti hampaisiin. Enemmän on niitä huonoja seurauksia, jos fluorin jättää pois, kuin että sitä käyttää päivittäin 2 kertaa sen pienen herneenkokoisen nokareen verran. Aamen. T. Juuri valmistunut suuhygienisti

 • Anonyymi
  Posted at 12:31h, 22 helmikuun Vastaa

  Mitenkä voi sitten olla että itselläni on ihan ala-asteelta lähtien aina paikattu hampaita (kesälomallakin kävin paikkauksissa) vaikka olen käyttänyt fluoritahnaa säännöllisesti ja koulussa 80-90-luvulla purskuteltiin terveydenhoitajan kanssa fluoria säännöllisesti? Samoin on säännölliset ruokailuajat sekä aterioiden välissä ei ole naposteltu ja meidän perheessä makeita herkkuja ei saanut kovinkaan usein.

Post A Comment