SYKSYN TUNNELMISSA

2
1
Untitled (P1010871 copy)
Untitled (P1010857 copy)
Untitled (P1010825 copy)

coat / Shein* jeans / House of Brandon ”Dr.Denim”* shirt / Gina Tricot shoes / Nike ”kaishi” beanie / House of Brandon* bag / LINDEX

Jos mä olisin tän pipon kanssa mennyt kotiin, niin ties mitä sanomista sieltäkin olisi tullut. Mä kun en ole tottunut käyttämään tälläsiä, ja aiemminkin esimerkiksi tämä hattu sai heiltä kommenttia. No hattuun on jo totuttu ja mä olen varmaan hattuja käyttämässä enemmänkin nyt syksyllä. Kaupatkin on nyt niin täynnä kaikkia söpöjä huopahattuja sekä pipoja, jotta niitä nyt sit varmaankin hamstrataan useampikin eri värissä tän hattuvillityksen aikana.

Viikonloppu tuli tarpeeseen, sillä nyt ollaan oltu ihan uupuneina keskiviikosta lähtien. Asutkin on ollut sen mukaiset ja mahdollisimman mukavuutta tavoittelevat. Hankala nousta aamulla sängystä, ja sit niitä päikkäreitä nukutaan sohvalla. Eihän sen näin pitänyt mennä. No ehkä tästä alkuväsymykseksä päästä pian yli, ja sit sitä energiaakin riittää enemmän. Ajattelin myös testailla Aerial joogaa nyt syksyn mittaa. Onko teillä kellään mitään kokemuksia kyseisestä? Vaikka kuinka näyttää hauskalta niin olisi ainakin jotain tiedossa mitä odottaa!


8 Comments
 • Tuulia
  Posted at 09:45h, 05 syyskuun Vastaa

  Ihana huomata,että sulta on tullut nyt postauksia! Pakko kehua sinun tyylitajua ja hiuksia,ne on ihanat! :)

 • Anonyymi
  Posted at 11:13h, 05 syyskuun Vastaa

  Huippua kun olet taas alkanut postaileen!! :-)
  Kivoja postauksia ja ihania kuvia!
  Oot super kaunis. :-)
  Hyvää syksyn jatkoa sulle!

 • Anonyymi
  Posted at 12:22h, 05 syyskuun Vastaa

  vaikutat jotenkin tosi kivalta tyypiltä ja oon aina pitänyt sun blogista niin kiva että teet nyt tosi aktiivisesti postauksia! :)

 • Emilia
  Posted at 12:24h, 05 syyskuun Vastaa

  Oi miten hieno asuyhdistelmä, vautsi ! Noi sun hiukset on kyllä upeet ja ihanan vaaleet ♥ mahtava myös paikka, missä ootte nää kuvannut, sopii hyvin tohon asuun :)

 • Anonyymi
  Posted at 16:37h, 05 syyskuun Vastaa

  Ai että kiinnostuin tuota aerial joogasta! En ollut ennen kuullutkaan, mutta alko kyllä kiinnostamaan! Taidan myös nyt syksyllä mennä kokeilemaan, että millasta se on:)
  – jenna

 • Anonyymi
  Posted at 19:31h, 05 syyskuun Vastaa

  hei vähän tälleen offtopiccina, mutta kun sä lisäät flickrin kautta kuvat tänne niin miten saat niihin ton ettei niissä näy sitä flickrin "palkkia" kun scrollaa hiirellä kuvan päälle?

 • Anonyymi
  Posted at 22:51h, 05 syyskuun Vastaa

  Ah ihanaa kun sun blogi on herännyt taas henkiin kunnolla! Oot kyllä k-a-u-n-i-s!!:)

 • sara
  Posted at 11:33h, 08 syyskuun Vastaa

  Poistan sieltä html koodista sen viimesen osan mikä sinne on lisätty :-)

Post A Comment