BURGUNDY&BLUE

Untitled (P1011035 copy)

shoes / Converse skirt / Brandy Melville shirt / PacSun jacket / Cubus bag / Primark


Voiko ulkona enää masentavampi sää olla? Ei ole eka kerta kun aamulla ei ikkunasta tule tarpeeksi luonnonvaloa meikatessa, päivän suunnitelmat peruuntuu kokonaan sateen takia. Tarkeneehan ulkona sentään paljailla säärillä, mutta jonkinlainen takki tai vähintään paksu neule on puettava seuraksi. Täällä Lahdessa ei vähään aikaan ole näkynyt sinistä taivasta, eikä säätiedotteetkaan kovin lupaavilta näytä. Ehkä mä nyt ajattelen näin, mutta talven tullen mä palaisin varmasti ihan mielellään takaisin näihin keleihin. No mutta, saapahan sentään käyttää ihan reilulla kädellä pukeutumisessa syksyisempiä vaatteita syysvärejä.

Jenkeistä kotiin palatessa mä muuten jätin aika paljon mun syys- ja talvivaatteita sinne, sillä matkalaukut oli aivan täynnä. Huomasin tän vasta äskettäin, kun koitin ettiä päälle pantavaa vähän viileämpänä päivänä. Kaiken lisäksi mun tavaroita oli niin monessa matkalaukussa, että suunnilleen puolia kengistä sun muista kamoista mä en ole edes täällä Suomen puolella nähnyt. Ne tuli kyllä kuulema otettua mukaan, tai näin ainakin mulle on sanottu. Pitää siis varmaan ottaa nyt syksyllä ilo irti Suomalaisista vaatekauposta, jotka itseasiassa näyttää tällä hetkellä paljon houkuttavemmilta kuin vuosi sitten täältä lähdettyäni, sekä käydä vähän varastossa etsimässä kenkiä tennareiden tilalle.


Tags:
, ,
7 Comments
 • Avatar
  anna
  Posted at 12:48h, 08 syyskuun Vastaa

  Joo jotenki tää kylmyys tuli liian nopeesti!! No mutta anyways ihana asu ♥♥
  Annathin

 • Avatar
  Peppi
  Posted at 13:25h, 08 syyskuun Vastaa

  Tä kylmyys on kyllä niin masentavaa… Ihana asu sulla, en itselläni osais kuvitella mut sopii sulle ihan törkeen hyvin ♥

  http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

 • Avatar
  Essi
  Posted at 13:46h, 08 syyskuun Vastaa

  Ainoo positiivinen juttu syksyssä on mun mielestä se, että saa vetää ton ihanan takin päälle, mikä sullakin on tässä just päällä! :-D Mulla on se harmaana ja ah, rakastan sitä vaan niin paljon! Niin täydellinen.

  essi-bltn.blogspot.fi

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:51h, 08 syyskuun Vastaa

  mitä muuten siun vaatteille/tavaroille tehtiin mitkä jätit jenkkeihin? :-) ihanaa kun postaat usein nykyään!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:25h, 08 syyskuun Vastaa

  Tosi kiva kun oot alkanut tekemään useemmin postauksia, tykkään! :) ps. ihana asu sulla! :) <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:30h, 08 syyskuun Vastaa

  Nyt pakkoa sanoa, että ihania värejä (lempivärini v.pun!), mutta tuo takki… Ei oikeen sovi tohon asuun. Lyhentää sua ja ei ole kamalan edustava, menee paremmin ehkä farkkujen kanssa, mutta mun mielipide :) Tuo hame taas on tosi kiva!

 • Avatar
  Jeannay Juliet
  Posted at 19:11h, 08 syyskuun Vastaa

  Super kiva asukokonaisuus!♥

Post A Comment