ILTA HÖPÖTTELYÄ

Untitled (P1010995 copy)
Untitled (P1011123 copy)
Untitled (P1011085 copy)
Untitled (P1011117 copy)

Mulla on ollut syksystä jotenki tosi negatiivinen fiilis. On viileetä ja on synkkää, mutta musta tuntuu että oon unohtanut kokonaan ne positiiviset puolet syksyssä. Peiton alla leffan katsomista ja kaakao lasi kädessä. Ulkona puut muuttuu ihanan kirjaviksi, ja kivoja takkejakin voi jo käyttää. No mites sit kun ei tunne huonoa omatuntoa viikonloppuisin nukkuessa pitkään, se vasta mukavaa onkin! Mä itseasiassa olen aika innoissaan, eihän se ookkaan niin paha mitä muistin.

Mun asu on tänään koostunut pieruverkkareista, ja oon pysynyt sisällä tekemässä ruokaa ja sain jopa jälkkärinkin valmiiksi. Sunnuntaitunnelmissa siis vieläkin, en varmaankaan ole ainoa. Oon myös viimepäivinä koittanu panostaa tähän blogiin vähän enemmänkin, ja siitä on tullut ihanaa palautetta. Nyt tulevaisuutta ajatellen ajattelin kysyä teiltä mitä haluaisitte nähdä täällä puolella. Onko teillä mielessä jotain mitä toivotte mun toteuttavan lähiaikoina mun blogissa?


20 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:45h, 08 syyskuun Vastaa

  kysymyspostaus vois olla aika jees nyt tähän väliin, tuntuu että sun elämässä on tapahtunu aika paljon :-) sanoit ettet asu sun poikaystävän luona, mutta ootko siellä silleen kuitenki enemmän mitä kotona, et vaan virallisesti asu siellä? ja alkoko sulla tämän nykysen kaa juttu vaihdon jälkeen vai jo ku olit vaihdossa? sori jos liian henkilökohtasia kysymyksiä!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:48h, 08 syyskuun Vastaa

  Videoita!! Sun aikasemmat videot on tosi kivoja ja varsinkin kaikki höpöttelyvideot yms. on aina toivottuja!:)

 • Avatar
  jenna
  Posted at 06:34h, 08 syyskuun Vastaa

  Joo on kyllä tosi kivaa, kun postaat nykyään ahkerammin! :)
  Ja postaustoiveita olisi paljon asukuvia ja postaus sun arkimeikistä olisi tosi kiva! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 07:30h, 08 syyskuun Vastaa

  Tosi kiva että oot alkanu postailee useamminki tääl blogin puolella! :) mulla ei oo mitää ihmeempiä toiveita jatkolle mutta ihan tälläsetki postaukset on tosi kivoja! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:06h, 08 syyskuun Vastaa

  Joo musta ois kivaa kysymyspostausta sit just jotain vinkkejä syyspukeutumiseen esim jotai asu kollaaseja ja sit nää peruskin on ihan kivoja!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:16h, 08 syyskuun Vastaa

  nt ku muutkin on tästä asiasta sanonut, ni oon kyllä mäkin huomannut että tökkii kyllä aika pahasti toi sun kirjoittaminen. Asioita joutuu lukemaan kahta kertaa läpi ja jotenki noi sun lauseen muodostukset ja tekstin tuottaminen on tosi raskasta lukee.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:25h, 08 syyskuun Vastaa

  Musta ois ihan lähtökohtasesti kiva et alkaisit vastailemaan ihmisten kommentteihin ja kysymyksiin. Kerta sul on aikaa postailla näin paljon nii ei se komentteihin vastaaminen kovin kauaa vie. Täällä saa aina jotenki tosi tökerön kuvan ku porukka kyselee sulta kaikkee (ja ei pelkästään näitä poikaystävä/asunto-kysymyksiä vaan ihan muuhunkin liittyviä) ja sit sulta ei kuulu mitään vastausta.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:51h, 08 syyskuun Vastaa

  Hei! Rakastan sun blogia tosi paljon ja musta oot tosi tosi kiinnostavan oloinen ihminen! :) Musta olis kiva, että tulis ihan perus asu ja höpöttelypostauksia. Mutta ehkä myös sellaiset bucket list tyyliset jutut vois olla sua! :) esim. anna ja sebastian blogilla on ollut se joka viikko eri treffit, ja ne on käyny kokeileen painottomuutta, laskuvarjohyppyä, vaellusta yms.. Niin joku sellainen sarja, että sä toteutat joka viikko tai edes joka kuu jonkun sellaisen aika hullun ja seikkailullisen jutun vois olla sua! Se vois myös piristää, kun varmaan siellä Amerikassa kokeilla niin monia uusia juttuja, että saisit myös täällä Suomessa suunnitella vaikka sun mitä uutta. Ja ja kommentteihin olis tosi kiva, jos vastailisit, ja ihan perus positiiviset jutut aina menee. Ehkä myös joku Quote postaus vois olla kiva ja elämän top 10 bucket list ja muuten kyllä ihan kaikki käy, oon aina tykännyt sun blogista just tällasenakin! :) <3

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:01h, 08 syyskuun Vastaa

  linkitä blogisi postaus pienemmille blogeille!!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:21h, 08 syyskuun Vastaa

  Suomen kielen olet näköjään ainakin unohtanut täysin. Kieliopillisesti ihan hirveää luettavaa, idioottikaan ei tee tuollaisia yhdyssanavirheitä mitä sinä.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:42h, 08 syyskuun Vastaa

  Hiuspostaus (kampausta, värjäystä, kihartamista, yms..), jonkun ruuan reseptejä, päivän asukuvia, vaatteita/tavaroita joita haluaisit, instagram/snapchat viikkopostauksia, meikkipostauksia… :) Monissa blogeissa olen nähnyt myös postauksen, jossa on etsitty itsestään vanhoja asukuvia ja sitten laitettu allekkain asut joita voisi käyttää vieläkin ja asut joita ei missään nimessä pukisi enää ylleen ja niitä sitten vähän kommentoitu. Vois olla hauska!!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:49h, 08 syyskuun Vastaa

  Kysymyspostaus ja videoita! Tosi kiva ku oot taas alkanut postaileen useammin :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:02h, 08 syyskuun Vastaa

  Mä en ymmärrä miks näitä ihmisiä vaivaa niin paljon kirjotusvirheet tai se ettei Sara vastaa joka ikiseen kysymykseen sen poikaystävästä. Te ette tiiä millasta on olla vaihdossa ja tottuu käyttämään toista kieltä mikä on rakenteeltaan ihan erilaine ja sitte tulla takas Suomee missä kieli on yks maailman vaikeimmista. Vaihon aikana unohtuu tosi helposti monia sanoja ja kielioppi on helppo unohtaa joten voitteko pliis lopettaa valittamisen ku ette tiiä mistään mitää.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:30h, 08 syyskuun Vastaa

  Mun toive olis postaus sun päivästä niinku kuvina :) esimerkkinä siskoltas. Se on joskus tehny sellasii et tarkallee kertoo päivästää kellonaikoina et mitä teki sinä päivänä:) ja sit sil oli muutama kuva päivästä

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:40h, 08 syyskuun Vastaa

  ite kannatan myös kysymyspostausta! ainahan voit rajata sit ne liian henk. koht. kysymykset pois mut monilla on varmasti kysyttävää sun vaihtovuodesta jne :)

 • Avatar
  emmiina
  Posted at 17:30h, 08 syyskuun Vastaa

  Eipä se sunkaan kielioppi mitään täydellistä ole. :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:21h, 08 syyskuun Vastaa

  Kysymyspostaus tai kommentteihin vastaamista toivotaan täällä :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:43h, 09 syyskuun Vastaa

  Mitäköhän virheitä löysit muka tuosta tekstistä? Itse olen samaa mieltä, Sara ei osaa suomea. Huono sisältö käännyttää monet mainostajat pois.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:37h, 09 syyskuun Vastaa

  Teijän kämpästä jonkun näkönen postaus olis kiva! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:47h, 09 syyskuun Vastaa

  Tossa tekstissä ei kyllä ole virheen virhettä, ellet sitten ajatellut, että "suomen kieli" on yhdyssana (niin kuin monet tuntuvat ajattelevan). Että tarkistapas vain se oma kielioppisi :)

Post A Comment