INSTAGRAM LATELY

Jos mun kuluneen viikon puhelimella otettuja Instagram-kuvia katsoo, tulee aika ankea fiilis. Sellanen on kyllä mun olotilakin tällä hetkellä kurkkukivun ja päänsäryn kanssa. En tiedä johtuuko päänsärky muutaman tunnin koneen ruudun tuijottamisesta ulkoasua muokatessa, vai olenko mä vaan tulossa kipeäksi. Mulla on kuppi tazzaa, ja parit pillerit tähän särkyyn löytyy onneksi vierestä – alkaispa jo olo helpottamaan. Sain tänään alhaallakin kuvissakin näkyvän karvaturrin päivähoitoon siskon menojen takia, ai että mikä hurmuri! Meillä kun ei koskaan ole ollut koiraa, on se aina niin ihanaa ja erikoista kuunnella toisen kävelevän ympäri kämppää ja sohvan selkänojaa. Tai kun koneella hommia tehdessä näppäimistön päälle käy makaamaan tommonen pikkujätkä odottaen millon joku leikkis sen kanssa. Mäkin tahon koiran!

Taitaa onneksi munkin suun pieliin tulla vähän hymyn pilkettä, kun ajattelen kouluviikon olevan jo loppuuoralla. Enää perjantai ja sit joko mökille tai kotiin sohvalle peittojen alle ja leffat telkusta pyörimään. Mulla ei nyt millään olisi mökkeilyfiilis, ulkona on jo niin viileäkin. Katsoo mitkä suunnitelmat mulla sitten perjantai-illalla onkaan, sillä ne kerkiää varmaan muuttumaan yhden jos toisenkin kerran tässä päivän aikana!
Untitled
Untitled


2 Comments
 • Avatar
  Eeva Valtokari
  Posted at 00:12h, 11 syyskuun Vastaa

  Ihana uus ulkoasu! Paaaljon kivempi kun se mitä ehdit pitää hetken. Love it!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:55h, 11 syyskuun Vastaa

  Ihan mielettömän kiva että oot kunnolla palannut blogin pariin, jes! Toivottavasti innostus jatkuu kun postauksias lukee nii mielellään:)

Post A Comment