MUN SÄNKY, PARAS SÄNKY

Untitled (P1011168 copy)
Untitled (Untitled copy)j
Untitled (P1011192 copy)
Mä lähdin kuin lähdinkin mökkeilemään, ja jätin puhelimen ja muut laitteet ihan suosiolla laukkuun. Ei sillä että netti siellä olisi edes toiminutkaan, mutta oli ihan mukava keskittyä vähän muihin hommiin. Reissun tarkoituksenahan oli tarkoitus mennä avuksi pilkkomaan ja pinoamaan polttopuita. Hetki me pinottiin, kunnes otettiin saha mukaan ja lähettiin metsälle kumpparit jalassa. Mä kun oon innokas sisustaja, ja meille sain super siistin sängynkin aikaseksi jokin aika sitten. Kun yksi projekti saadaan valmiiksi niin on pakko ruveta seuraavan kimppuun, ideoita kun tulee aivan hirveästi. Tulen varmasti näyttämään teillekkin jossain vaiheessa näitä mun projekteja, kunhan nyt saan perusjutut ensin valmiiksi.

No mutta kuitenkin, mökkireissulta päästiin kotiin, ja omaan sänkyyn nukkumaan. Sain joku aika sitten postissa vähän pehmeemmän paketin Beach House Companyltä, nimittäin sata prossasta puuvillaa olevat petivaatteet! Söpö väri syksyyn, ja varsinkin näiden takia mun oma sänky on nyt se paras sänky.

Olisko hei teillä mitään innostusta pieneen skabaan lähiaikoina?


9 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:06h, 14 syyskuun Vastaa

  pistä ihmeessä skabaa pystyyn!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:56h, 14 syyskuun Vastaa

  kyllä skaballe!ja ihanat petivaatteet!:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:38h, 14 syyskuun Vastaa

  Hei mikä kamera sulla on? :)

 • Avatar
  Sara Vanhala
  Posted at 16:44h, 14 syyskuun Vastaa

  Aina riittää innostusta! :) Ja on muuten ihanan väriset lakanat <3

 • Avatar
  Janette
  Posted at 19:45h, 14 syyskuun Vastaa

  Aina valmiina skabailemaan!

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:00h, 14 syyskuun Vastaa

  No älä muuta sano ;-) En meinaa päästä koskaan sängystä ylös kun niin mukava näissä kölliä, vähän petolliset.

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:02h, 14 syyskuun Vastaa

  Mulla on itsellä Olympus PEN mini E-PM2 jolla suurin osa kuvista on otettu. Viimeaikoina oon myös käyttänyt kuvaamiseen Olympus OM-D E-M5 :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:05h, 14 syyskuun Vastaa

  Ostin tuplasängyn painavan lämpösen peiton johon tää meidän pussilakana sopii, ja on kyllä ihan lempparivarustus yöunille. Musta tuntuu että meilläkin tehdään sit noin kun on lakananvaihtoaika. Ei näistä varmaan parempia pussilakanoita löydä!

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:05h, 14 syyskuun Vastaa

  Niin mä vähän ajattelinkin ;-) No sanos muuta!

Post A Comment