GREAT MINDS THINK ALIKE

Mulla oli yo-juttujen takia musiikin tunti siirretty aamulta iltapäivälle, ja käytiinkin siskon kanssa räpsäsemässä kuvat ennen kouluun menoa puolen päivän aikoihin. Hyppäsin autoon, ja mulla oli kuulema siskon sanojen mukaan ”kiva takki”. No niin oli hänelläkin, nimittäin oltiin pukeuduttu yllättäen samanlaisiin vaatteisiin. Great minds think alike vai miten se menikään.

Mä menin ennen viikonloppua sähläämään hiusten sävytteiden kanssa, ja mulle tulikin sitten vihertävä reuhka. Siis ihan oikeasti, mun päässä komeilee tällähetkellä jonkinlainen tikkurilan värikartta lämpimien, kylmien ja vihertävien sävyjen kanssa. Olisko kellään mitään ideaa miten mä saisin vähän neutraloitua tätä tukkaa, en nimittäin jaksaisi pitää hiuksia kiinni viidettä päivää putkeen. Kuulin ja luin ketsupin auttavan vihertävään, mutta samalla luin että sitä pitäisi käyttää vuoden päivät jotain tulosta saadakseen. Pitääkö mun siis vaan värjätä nämä hiukset uudestaan, vai onko mitään neuvoja vihreyden pois saamiseksi?
DSC_0901
DSC_0936
DSC_0889
DSC_0898

jacket / Junkyard* shoes / Nelly.com* bag / O.Villavi shirt / Gina Tricot jeans / House of Brandon ”Dr.Denim”*

24 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:26h, 21 syyskuun Vastaa

  Kyllä yhellä kerrallakin ketsupilla saa viheryyden pois :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 19:30h, 21 syyskuun Vastaa

  Mun on pakko tyhmänä heittää tähän vielä lisäkyssäri että minkä väriset hiukset siinä sit tulee? Jääkö se "harmahtava" ilman vihreetä, vai meneekö ne punertaviksi :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:57h, 21 syyskuun Vastaa

  Miks oot kääntäny noi takin hihat tollee ympäri et toi oranssi pilkottaa? Mun mielestä vähän jotenki hassun näköset, varmasti kivemmat ilman et toi oranssi näkyy:D Mut asu muuten on tosi kiva!

 • Avatar
  Riri
  Posted at 20:04h, 21 syyskuun Vastaa

  Askorbiinihappo!! Näin kampaajakaverini kertoi ja oon sitä ite kokeilemassa läpipäivinä. Eli yks pussi askorbiinihappoo (löytyy apteekista ku kysäsee, se on sellaset valkoses pussis) ja sit 2-4 rkl shampoota (syväpuhdistaval saa kuulemma parhaan tuloksen mut normiki käy), teet niistä tahnan ja levität pyyhekuivii hiuksiin. Sit oottele sellaset 10-30 min ja huuhdo pois, pitäs toimia :-) toi toimii just vihreyden poistoon ja metallinjäämien poistoon hiuksist! nii ja kunnon hoitoaineet päähän ku ton on huuhtonu pois, koska muuten tukka jää kuulemma överi karheaks :-D tää on siis joku kampaajakikka, pistän ite varmaa tänää tai huomen päähä ku omaan hiukseen ei metallijäämien takia väri enää tartu… Toivon mukaa täst oli apua!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:07h, 21 syyskuun Vastaa

  Minulla itselläkin on ollut vihertävää väriä hiuksissa, jotka ovat harmaat/vaaleat. Olen saanut sen pois käyttämällä syväpuhdistavia- ja cutrinin anti green shampoota.

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:13h, 21 syyskuun Vastaa

  Hihat takissa on niin pitkät ja pussittaa vieläkin enemmän jos niitä ei käännä :-) Ei toi musta pahalta näytä noin, mutta ainakin oli mukavempi pitää päällä. Kiitos!

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:14h, 21 syyskuun Vastaa

  Pitää vissiin poiketa apteekissa vielä illalla ja kokeilla! Kiitos paljon, toivottavasti toimii :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:16h, 21 syyskuun Vastaa

  Riittääkö yksi pesu vai tarviiko useamman jotta tulos näkyy? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:39h, 21 syyskuun Vastaa

  Hahaaa, ite kokeilin tota vuosi sitten, ja kyllä se ehkä asteen vaalentaa hiuksista, mut ei kyllä sen enempää :DD hiukset menee erittäin korpuks, joten suosittelen PALJON hoitoainetta!

 • Avatar
  Nina
  Posted at 20:46h, 21 syyskuun Vastaa

  Oi että miten ihanat kengät:) Tuommoset on pakko saada talveksi!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:54h, 21 syyskuun Vastaa

  Ketsuppi auttaa :D mun kampaajakin pesi tukan eka syväpuhdistavalla ja sit ketsupilla :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:21h, 21 syyskuun Vastaa

  Punasta/punertavaa siihen tukkaan, se neutraloi vihreetä kun on sen vastaväri :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:35h, 21 syyskuun Vastaa

  Voisitko tehä sellasen postauksen mihin keräät jotain sun omia edellisten vuosien syksyn asuja? :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:40h, 21 syyskuun Vastaa

  Moikka! Mulla on ollut toi sama ongelma sillon kun vaalensin hiuksia, tosin hiusten vihertäminen johtui kupariputkista. Mutta kumminkin laita päähän sitä sitruunamehua siis ei sitä juotavaa vaan sitä pienesä purkissa olevaa tai ihan puristat sitruunasta mehua ja laitat joka paikkaan sitä. Pidä vaikka jotain 10min tai niin kauan kun parhaaksi näet ja pese pois vaikka ihan suihkussa shampoolla. Mulla tää toimi hyvin, toivottavasti sullakin!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:46h, 22 syyskuun Vastaa

  Itselle on tapahtunut toi kans kerran ja laitoin sitä ketsuppia päähän. Annoin sen hetken sit olla niissä ja itse ainakin huomasin jo eron heti. Kannattaa siis kokeilla ennen ku alkaa hiuksia "tappamaan" uudella värillä :)

 • Avatar
  Anna-Emilia Kauhanen
  Posted at 13:08h, 22 syyskuun Vastaa

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:11h, 22 syyskuun Vastaa

  Moi! Oon aatellut tilata nuo samat kengät niin osaatko sanoa et onks noi erityisen pientä/isoa mitoitusta vai onko sulla esim. ihan sama koko kuin muissakin kengissä? Kun ihanku oisin jostain lukenu et kannattais ottaa vähän pienempi koko mut en muista enää varmasti oliko kyseessä ees nää samat kengät niin mietin vaan :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:36h, 23 syyskuun Vastaa

  Sitruuna poistaa vihreyttä! Se kirkastaa värin tosi hyvin

 • Avatar
  sara
  Posted at 13:55h, 23 syyskuun Vastaa

  Luulis et sitruuna on sen verran hapanta että se ärsyttää hiuksia. Ja ketsupista jää kamala haju. Vieläkin mennään vihreillä hiuksila kun en vaan tiedä mitä tehdä! No pitäis varmaan jotain nyt pikkuhiljaa kokeilla..

 • Avatar
  sara
  Posted at 13:57h, 23 syyskuun Vastaa

  Mulla on ihan sama koko kuin muissakin kengissä. Mun jalka on siinä 35-37 riippuen aina kengistä, ja näissä 36 oli ihan passeli :-)

 • Avatar
  Leena Emilia
  Posted at 17:21h, 23 syyskuun Vastaa

  Oon kattonut tota takkia junkyardin sivuilla jo monta kuukautta en vaan oo uskaltanut tilata, kun pelkään lyhyyteni takia että näytän pingviiniltä :D Sulle toi kyllä sopii paremmin kuin hyvin!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:43h, 23 syyskuun Vastaa

  Täällä kans yks jatkuvasta vihreydestä kärsivä! Mulla on cutrinin anti-green wash syväpuhdistava shampoo joka toimii siis sillä tavalla et puhdistaa hiuksista ne kupari- sun muut metallijämät jotka sitä vihreyttä aiheuttaa. Kerran kahdessa kuussa kun käyttää niin pysyy kyllä hiukset kirkkaana! Jos oot värjäämässä hiuksia niin värjäystä edeltävässä pesussa kannattaa myös käyttää sitä, niin se hiusväri ei pääse reagoimaan niiden metallijämien kanssa ja tulee toivottu lopputulos. Niin, ja ketsuppi toimii myös, tosin se auttaa vain hetkeksi :)

 • Avatar
  Aada-Maria R.
  Posted at 11:38h, 24 syyskuun Vastaa

  Hei minkäkokoinen tuo sun takki on? Itse tilasin just pari päivää sitten kyseisen takin ja jännittää kauheasti että otinkohan sittenkään oikean koon !:o

 • Avatar
  Maria
  Posted at 09:22h, 29 syyskuun Vastaa

  Ihanvaan lämmin colormask pestyyn hiukseen (syväpuhdistava oman kokemukseni perusteella ikäänkuin avaa hiussuomuja enemmän > väripigmentit tarttuu vähän paremmin). Esim joku caramel oiskohan sulle hyvä, niin ei tummene :)

Post A Comment