SYKSYN VAATEKAAPPIA

Kuvankaappaus 2015-9-23 kello 10.18.29
Kuvankaappaus 2015-9-23 kello 10.18.34
Jos nämä vaatekaappiini saisin, olisin varmasti maailman onnellisin tyttö. Musta tuntuu että tänä kesänä ja syksynä on tullut paljon sellaisia vaatteita muotiin mitä en olisi kuvitellutkaan voivani pitää lähitulevaisuudessa. Näin vaan se mieli muuttuu ja lähtee aika pian moisiin muoteihin mukaan. Ainakin kun Polyvorea tsekkailin, niin vanhoissa vaatekollaasiluonnoksissa näkyy myös mitkä on tähän päivään mennessä pysynyt muodissa. Siellä oli ruutupaitaa ja boyfriend farkkua parin vuoden takaa. Löyty myös maiharia ja saapikasta, reppua sekä kollaripaitaa. Nämä ylläolevan kollaasin tuotteet on haaveilua ”ehkä mä vielä joskus saan lottovoiton” – ajoille, kun on varaa ostaa 700euron takki tai 300 euron neule. No ei vaisinkaan, noi Polyvoren vaatekappaleet ei ole mistään halvimmasta päästä, ja samanlaisia rytkyjä löytää kymmenen kertaa halvemmalla keskustan vaatekauppaketjuista. Nyt pitää vaan pitää silmät auki – vaikkei välttämättä rahaa kylläkään näihin taida tähän hätään löytyä.

7 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:23h, 23 syyskuun Vastaa

  Sulla näky tossa yhessä postauksessa sellanen "heinäkori" pyykkikorina. Onkohan kyseessä sama kuin tää:

  http://www.etola.net/Tuote/sailytys_ja_jarjestys/korit/meriheinakori__kulmikas__alk_

  :) oli nimittäin tosi kivan näkönen! Jos on, niin onko sen väri oikeesti toi vaalee, vaan vähän tummempi, niin kuin sun kuvissa?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:05h, 23 syyskuun Vastaa

  Mä ite oon yrittäny mestästää tummanvihreitä farkkuja, pillejä, mut ei oikee meinaa löytyy korkeella vyötäröllä ja pitkiä puntteja :| viininpunanen on myös se The väri! Siihen saa melkein kaikki värit yhdistettyä :) boyfriendit ja ruutupaidan omistin 3vuotta sitten ja ne oli kivat sillon, nykysin ne ei enää iske :-D nahkareput tosin on aina kivoja!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:23h, 23 syyskuun Vastaa

  ei liity tähän postaukseen ollenkaan, mut minkä kokonen se sun junkyardilta oleva bomber takki on joka näkyy edellisen postauksen kuvissa? ite oon tilaamassa sieltä yhtä takkia, mutta en osaa ollenkaa arvioida oikeaa kokoa (oon normisti xs) ku mallit on yli 170cm pitkiä ja niillä on L kokosia vaatteita :D kiitos jos osaat auttaa!

  tähän postaukseen liittyen, tosi ihania vaatteita oot keräilly tähän kollaasiin, itellä on ostoslistalla paljon samoja ;)

 • Avatar
  sara
  Posted at 13:34h, 23 syyskuun Vastaa

  Joo mulla taitaa olla just toi kyseinen kori :-) Se on kyllä tummempi kun noissa Etolan kuvissa, ja aikalailla sen värinen mitä mulla näkyy siinä postauksessa.

 • Avatar
  sara
  Posted at 13:36h, 23 syyskuun Vastaa

  Mä en oo itseasiassa nähny missään tumman vihreitä pöksyjä kun vuosi takaperin niitä tais olla kaikkialla, vai olikohan se kaks vuotta sitten :-D Ja viininpunainen on tosiaankin se väri aina syksyisin, se iskee jotenki niin hyvin kaiken kanssa kaikissa muodoissa!

 • Avatar
  sara
  Posted at 13:40h, 23 syyskuun Vastaa

  Mä arvioin aika hyvin mulle just niitten mallien käyttämien vaatteiden perusteella omat koot, ja otin sekä paidan, housut ja takin kaikki S kokoa. Housut oli sopivat, niin oli myös paitakin mutta takki olisi ollut varmaan parempi XS koossa. Jos ootte ruumiinrakenteelta aika samaa kokoa sen mallin kanssa niin kannattaa sit varmaan ottaa se koko mitä malli käyttää, tai yks pienempi.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:31h, 24 syyskuun Vastaa

  dr.denimillä on!

Post A Comment