FUR COAT

DSC_1146
DSC_1175
DSC_1178

shirt / Carlings  jeans / Junkyard* shoes / Converse bag / Lindex jacket / Shein*

Huomenta torstaihin!

Miten voikaan yhtäkkiä tuntua niin syksyiseltä. Vasta äskettäinhän mä kuljin mekot ja hameet päällä ulkona tennarit jalassa, mutta nyt näitäkin kuvia ottaessa tuli aivan järkyttävän kylmä. Mulla olisi myös varmaan kenkien pesun aika pikkuhiljaa, kun jokatoiset tennarit on uponnut mutaan ”jos mä nyt vähän oikasen tästä nurmikon poikki”. Mun on pakko myös mainita syksyn Suomessa olevan upeeta aikaa puiden väriloistoineen, sitä mä en kokenut viimevuonna toisella puolella maailmaa. Jos sekin aika nyt vaan tulisi, sillä nyt on puolet lehdistä maassa ja puut silti vihreinä. Toisaalta sitäkin jaksaa sen viikon, kun taas toivoisi olevan jo talvi. Aurinkoiset lumiset aamut on muuten yksi parhaista hyvän mielen kohottajista ainakin mulla talvella, enkä mä malta odottaa jos niitä näkyisi vähän enemmän nyt tulevana talvena kuin kuluneena. Facebookissa tuli eteen uutinen jossa kerrottiin viimevuonna näihin aikoihin Suomessa sataneen jo lumen maahan. Mä muistan noi hetket aika hyvin, sillä mä olin jenkeissä kävelemässä ruskettunein säärin auringon paisteessa plus kakskyt keleissä.


8 Comments
 • Avatar
  Henrika
  Posted at 14:27h, 24 syyskuun Vastaa

  Näytät ihanan onnelliselta ja hyvinvoivalta! Ensimmäisestä kuvasta saattaisin luulla sua vilkasulta sun siskoksi, teissä on niin paljon samaa näköä :) aurinkoista viikonloppua!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:59h, 24 syyskuun Vastaa

  Ihana ku postailet nykyään niin usein! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:29h, 24 syyskuun Vastaa

  En ymmärrä miten monet valittaa sun kirjotustyylistä tai virheistä, musta se on söpö! Kerrot asiat tosi kivasti ja sun lauseet on hauskasti muotoiltuja :D ihania kuvia, hyvää syksyn jatkoa sulle!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:30h, 24 syyskuun Vastaa

  siis tätä tekstiä on tosi inhottava lukea, lauseet ja sanat ihan sikinsokin :D tosi tosi epäselkeää luettavaa

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:23h, 24 syyskuun Vastaa

  Oon kattonu tota takkia aikaisemmin, mutta aloin epäilemään ostamista tuotteen kohdalla olevien arvostelujen vuoksi. Minkä koon otit ja oliko tuote sellaine ku odotit:) ?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:05h, 24 syyskuun Vastaa

  Valitettavasti mun on pakko sanoa samaa. Moni virke pitää lukea useaan kertaan ymmärtääkseen, mitä haluat sanoa. No mutta, kiva asu! Osaat yhdistellä tosi kivasti vaatteita :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:36h, 25 syyskuun Vastaa

  Pah! Täysin ymmärrettävää tekstiä, kivan rentoa ja ainakin itse tykkään. :) Plus asut ja kuvat ovat ihania! -Hanna

 • Avatar
  Veera SP
  Posted at 09:04h, 29 syyskuun Vastaa

  Ihanan tommosen pehmosen näkönen asu! Toi takki on ihan sairaan kiva!

Post A Comment