NUUDELI WOK

Mulle tuli postissa Fitnessgurulta pikkunen paketti joka sisälsi jos jonkinlaisia tuotteita. Mä ajattelin esitellä ja kertoa näistä vähän mielipiteitä muutamassa erillisessä postauksessa, tässä nyt siis osa yksi.

Tänää koulun jälkeen kipasin nopeasti kauppaan hakemaan kanapaketin ja kookosmaitoa päivän ruokaan. Oon jo aiemmin tehnyt tätä samanlaista nuudeliwokkia ja tänää teki just niin mieli vähän kanaa ja vihanneksia. Oon ihan hulluna wok-vihanneksiin, ja etin niitä jenkeissä kaikkialta. Edes Walmartin pakastehyllyistä ei löytynyt pussia jossa olis ollut just noi vihannekset joista tykkään eniten. Vesikastanja on mun ihan lemppari koko sekoituksessa, ja noukinkin ne siitä näkyvistä aina mun lautaselle. No kuitenkin, otin mukaan Fitnessgurun kalorittomat nuudelit, ja koitin muutenkin tehdä ruoasta vähän ”terveellisempää” kookosmaidolla ja ylimääräisen öljyn pois jättämisellä.
P1010026
Pussi wok-vihanneksia, kookosmaitoa, lime, broilerin fileesuikaleita, nuudeleita, wok chili-valkosipuli kastiketta ja luumutomaatteja. Mä tykkään yleensä maustaa kanat pestolla ja niin mä tein tälläkin kertaa.
P1010033
P1010042
P1010059
P1010037
Resepti tähän on aika helppo. Nuudelit pitää pestä ja laittaa kiehumaan. Kanat pitää paistaa ja maustaa. Vihannekset pitää laittaa pannulle ja sekoittaa kanojen kanssa. Mä tykkään laittaa luumutomaatteja pastan sekaan ihan tuoreina ilman paistamista, jolloin ne kerkeää hetken siellä joukossa lämpenemään mutta maistuu silti paremmalta kuin pannulla paistettuina. Sit vaan kaikki yhteen, kookosmaito, chili-valkosipuli kastike ja limen mehu sekaan ja sekoitus.
P1010083
Meillä ei varmaan mikään ruoka tuu vetämään vertoja pulled porkille joka on meidän ihan lemppari sekä taco-salaatissa että pitaleivissä. Pakko silti sanoa että nuudeliwok on yks mun henkilökohtaisista top 5 ruoista. Oon aina tykännyt kokeilla vähän jotain uutta, ja tekemällä oppii.

Seuraavaksi taitaa tulla pientä jälkkärin ohjetta tänne, mutta sekin vähän normaalia terveellisemmin!


12 Comments
 • Anonyymi
  Posted at 09:03h, 25 syyskuun Vastaa

  Nam! Mitä mieltä olit noista nuudeleista ja maistuiko ne millekään?:-)

 • Eveliina / Six Feet Tall
  Posted at 17:47h, 25 syyskuun Vastaa

  Näyttää superhyvältä! Täytyypi itekin harkita tilaavansa noita nuudeleita <3__<3

 • Anonyymi
  Posted at 02:17h, 26 syyskuun Vastaa

  Vesikastanjoita myydään yksinkin omissa tölkeissään, joissa ei ole muuta kuin vesikastanjaa. Maistuvat ihan samalta kuin nuo pakastewokeissa olevat. Ainakin Citymarketeissa ja K-marketeissa on hyllyt itämaiselle ruoalle, ja siellä on monen eri merkin vesikastanjoita, Pirkalla halvin enkä löydä valittamista.

  Eli jos haluat niitä joskus wokkiin extra-paljon tai vaikka johonkin ihan muuhun ruokaan.

 • Jeannay
  Posted at 13:35h, 26 syyskuun Vastaa

  Näyttää herkulliselta♥

 • Siiri
  Posted at 15:42h, 26 syyskuun Vastaa

  näyttää ihanalta, vois varmaan opetella ku nykyään pitää tehä ite ruuat töissä. tähän mennessä oon syöny pasta bolognese muutaman kuukauden pelkästään 😀

  sataakohan huomenna?

 • Anonyymi
  Posted at 17:33h, 26 syyskuun Vastaa

  Tiiätkö yhtään missä kaupoissa noita kalorittoia nuudeleita myydään? Näyttää tosi hyvältä!

 • Anonyymi
  Posted at 23:19h, 26 syyskuun Vastaa

  kookosmaitoa laitetaan ilmeisestikin koko purkki, mutta kuinka paljon tota chili-valkosipuli kastiketta laitetaan?

 • sara
  Posted at 23:47h, 26 syyskuun Vastaa

  Ne ei maistunu oikeastaan millekkään 🙂 En lisäilly niihin mitään suolaa tai muuta, että maku tuli sitte tosta chili-valkosipuli kastikkeesta.

 • sara
  Posted at 23:48h, 26 syyskuun Vastaa

  Jees kiitti vinkistä! Pitää siis ostaa niitä kaappiin jonkunverran vähän extraa niin ens kerralla vesikastanjoista riittäis muillekkin ;-D

 • sara
  Posted at 23:50h, 26 syyskuun Vastaa

  Oho, no luulis samaan ruokaan jo tossa ajassa kyllästyvän! 😀 Tää oli kyllä joo tosi helppo tehä, ja nää ainekset tässä tuli ihan omasta päästä eli voihan tonne joukkoon lisäillä vaikka mitä kun mieleen tulee.

 • sara
  Posted at 23:50h, 26 syyskuun Vastaa

  Fitnessgurulla ainakin on netissä myynnissä 🙂

 • sara
  Posted at 23:52h, 26 syyskuun Vastaa

  Joo kookosmaitoa koko purkki. Sen voi kyllä vaihtaa kookoskermaankin jos siitä kastikkeesta haluaa vähän paksumpaan. Chili-valkosipulikastiketta voi laittaa vähän oman maun mukaan. Mä olin kerran aiemmin käyttänyt tosta purkista jo sen kolmasosan, ja nyt jäi pohjalle vielä yhteen kattilalliseen kastikkeet. Ei siis koko purkkia kannata sinne lorauttaa, mutta maistaa aina välillä ja lisää sit jos tuntuu siltä 🙂

Post A Comment