VIIKON POSITIIVISIA

DSC_1834
Tämän komistuksen näkeminen lähes päivittäin. Meillä ei koskaan ole ollut omaa koiraa lapsuudessa äitin allergian takia, mutta kun sisko otti koiran niin se on ollut päivien piristys mullekkin ja itseasiassa koko perheelle. Siitäkin on jo kohta kaksi vuotta kun puhelimeen alkoi tulla kuvia, että tällänen koira nyt otetaan. Muistan niin hyvin kun tää rakki oli kunnolla käteen sopiva eikä pieniä jalkoja meinannut erottaa muusta kehosta. Siihen on vielä aikaa kun elämän tilanne on mulla itsellä sopiva ja siellä on koiran mahtuva kolo, mutta onneksi mulla on tää koira lähellä, tai pian mahdollisesti junamatkan päässä.
DSC_1850
Siskon meikkivarastoilla käyminen. Tää on meillä ollut melkeempä sellanen vuosittainen juttu. Sillon vielä kun ripsaria käytin niin sen loppuessa lähti ekana siskolle viesti ennen kuin marssittiin kaupan meikkiosastoille. Myös meikkivoiteet sun muut kynsilakat on yleensä siskon kaapeista eteenpäin laitettua. Mun Instagramin ja snapchatin seuraajat varmaan huomasi että eilen oli taas se päivä ja pelkästään yhden lipaston siivoamisesta tuli kunnon kasat kaikkea mahdollista luomiväreistä kynsilakkoihin ja huulipuniin. Valitsin joukosta mitä tarvitsin, joten nyt mulla onkin meikkejä reilusti varmaan vuoden päähän.
DSC_1833
Kotikotona vietetyt illat joko siskon synttäreiden merkeissä tai ihan vaan iltapalaa syödessä telkkaria katsellessa. Mä oon käynyt kotona moikkailemassa siskoja ja vanhempia melkeempä päivittäin. Vähän hassua ”hävitä” kotoa jo valmiiksi vuoden poissaolon jälkeen, mutta kyllä niitä hetkiä yhdessä arvostaa paljon enemmän nyt tällähetkellä kuin ennen vuotta jenkeissä. Muutenkin musta tuntuu että vietän nykyään paljon enemmän aikaa perheen kanssa joko kokaten ruokaa siskoille koulupäivän jälkeen, tai vaikka siskojen pelejä jäähallilla katsoessa.
DSC_1861
Leffaillat ja Harry Potter-maraton kotona poikaystävän kanssa. Meillä on nyt kolmas Potter menossa ja loput on odottamassa. Meillä menee aina jotain tiettyä tv-sarjaa tai leffasarjaa katsoessa ihan vaan hetki, kun niitä jaksoja menee aina viisi putkeen. No mutta kyllä mä mielummin oonkin lämpösessä katsomassa ja jännittämässä tulevia jaksoja ja kohtauksia kaakao muki kourassa, varsinkin kun mä oon tämmönen vilukissa.

8 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:12h, 26 syyskuun Vastaa

  kannattas varmaan pikkuhiljaa alkaa avaamaan sun lukijoillekkin sun tän hetkistä asumismuotoa, sä puhut kokoajan kyseisestä aiheesta muutet avaa sitä sen enempää, oot saanu siitä hirveesti kyselyitä ja ohitat ne vaan, se voi saada sun lukijat aika vihaseks.

 • Avatar
  Liisa Kivi
  Posted at 21:02h, 26 syyskuun Vastaa

  Mitään ei kannata, ellei itse halua :) Eiköhän Sara kirjoita blogiinsa juuri sitä mitä itse haluaa – hän ei ole mitenkään tilivelvollinen lukijoillensa :)

 • Avatar
  Eveliina / Six Feet Tall
  Posted at 06:13h, 27 syyskuun Vastaa

  Toi on kyllä niin söppeli koira!!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:45h, 27 syyskuun Vastaa

  Sara on kommenteissa kertonut, ettei asu enää kotona vaan poikaystävänsä kanssa.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:33h, 27 syyskuun Vastaa

  sara on tietääkseni sanonut asuvansa poikaystävänsä kanssa nykyään. sen enempää ei hänen tarvitse tilannetta sulle avata.

 • Avatar
  jutta
  Posted at 11:33h, 27 syyskuun Vastaa

  Todella kiva postaus, piristi kivasti mun sunnuntai-aamua! Ja oikein kiva tää ulkoasukin :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:24h, 27 syyskuun Vastaa

  Hei mitkä kengät noi on? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:09h, 27 syyskuun Vastaa

  Tuleeko sun poikaystävä annikan poikaystävän kanssa hyvin juttuun? Tai vietättekö yhdessä ns. parisuhdeiltoja? :-)

Post A Comment