ASUS ZenPad S 8.0

Yhteistyössä Indiedays ja ASUS

P1010139
ASUSilta tuli nyt syyskuussa kauppoihin uusi tablettimallisto, jonka lippulaivamallin mä sain itselleni kokeiltavaksi. Kyseessä on siis uusi ZenPad S 8.0, jossa on keskusmuistia 4GB verran, ja useammankin ohjelman ollessa auki käyttömukavuus on uuden prosessorin ansiosta uskomattoman hyvä. Laite on just niin sopiva käteen kun olla ja voi eikä näytön koostakaan mulla ole mitään pahaa sanottavaa. Kevyyden ja muotoilun ansiosta mä saan sormet laitteen ympäri niin hyvin, että voin yhtä kättä käyttää kannatteluun ja toista nyt ylipäätään sen käyttöön. Padin muotoiluun mä olenkin ollut tosi tyytyväinen, sillä mua ainakin ärsyttää monesti kuinka suuria tabletit on käteen. Pienten alkukokeilujen jälkeen mut yllätti ainakin padin tosi tarkka kuvanlaatu, jota on ilmeisesti lisäilty tabletin ohjelmistopuolella ASUSin Visual Master-tekniikalla. Se parantaa kokonaisuudessaan tabletin kuvanlaatua automaattisesti terävöimällä kuvaa, lisäämällä sen kontrastia ja parantamalla väritasapainoa.

Mä en aiemmin ole ollut Android-ihmisiä. Ei välttämättä sen takia että olisin kokenut toiset käyttöjärjestelmät paremmiksi, vaan mä en vaan oo koskaan niitä pahemmin käyttänyt. Nyt kuitenkin tästä on kuluneen kokeiluviikon jälkeen jäänyt tosi hyvä maku suuhun! Pieni, aina hyvin mukaan mahtuva padi on aikamoinen helpotus elämään, varsinkin kun tällä kuvien muokkauskin on niin helppoa. Bloggaajalla kun nyt ainakin on kokoajan joku laite lähellä sosiaalisen median päivitystä tai tilanteiden ikuistamista varten.
P1010142
Tällä on tullut nyt viimepäivinä esimerkiksi luettua blogeja ja katseltua automatkalla parit leffat. Oon myös ottanut tabletin mukaan kouluun tablettikurssille ja onhan niitä kuviakin tullut muokkailtua kotisohvalla. Tässä mun on ihan pakko mainita sen olleen muuten ihan superia hyvän kuvanlaadun takia. Tämä onkin erityisen hyvä tabletti visuaalisille ihmisille kuten bloggaajille, joille se kuvanlaatu ja muut visuaaliset jutut laitteessa on tärkeitä! Tämä laite tulee olemaan mulla nyt kovassa käytössä ja kokeilussa muutaman kuukauden. Kerron teillekkin myöhemmin lisää kunhan olen kunnolla päässyt tablettiin tutustumaan.

Täällä on muuten skaba käynnissä ja palkintona on ikioma ZenPad! Kilpailu on pystyssä 14.10 asti. Nyt varsinkin kun osallistuminen tapahtuu vaan ilmoittamalla oma sähköpostiosoite kisasivulla, niin kannattaa nyt klikkailla tänne osallistumaan.
P1010127


18 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:09h, 27 syyskuun Vastaa

  Joka toinen postaus mainostusta.. Mennyt maku tähän blogiin :/

 • Avatar
  Emma
  Posted at 13:25h, 27 syyskuun Vastaa

  Heippa! Ne sun valkoset timberland tyyppiset kengät nelly.comista, onko niissä vuorta sisällä? Mulla on samanlaiset etsinnässä, mutta talvimallistosta haluaisin. Suosittelisitko noita sun kyseisiä valkosia kenkiä? :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:40h, 27 syyskuun Vastaa

  Sori, ei ihan liity aiheeseen mut muistelisin lukeneeni sun askista et sul oli ainaki jenkeissä iphone5c? Oliko sulla siin muistia 16 vai 8gb, ja jos oli 8 ni riittikö se sulle ihan hyvin? Kiitos tosi paljon jos vastaat!! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:14h, 27 syyskuun Vastaa

  Hei millanen läppäri sulla on? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:44h, 27 syyskuun Vastaa

  Onko ne sun vaaleat revityt farkut vanhat vai uudet?:) mistä oot ostanu? Näyttää täydellisiltä!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:27h, 27 syyskuun Vastaa

  Hei miten oot saanut muokattua ulkoasun myös mobiiliin sopivaksi? Siis niin, että ulkoasu on sekä koneen ruudulla että mobiiliruudulla samanlainen.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:56h, 27 syyskuun Vastaa

  Mistä noi farkut on? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:22h, 28 syyskuun Vastaa

  Mikset enää vastaa näihin asiallisiin kysymyksiin enää? Ymmärrän toki ettei aina Aika riitä mutta harmittaa että kontakti sun ja meidän lukijoiden välillä on kadonnut :/

 • Avatar
  sara
  Posted at 11:00h, 28 syyskuun Vastaa

  No nyt mä uskallan sanoa että olen koittanut parhaani mukaan vastata, uusimpiin eilen julkaistuihin tosin en vielä kun päivä ja ilta meni suurimmaksi osaksi uskontoa ja matematiikkaa lukiessa. :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 11:01h, 28 syyskuun Vastaa

  Niissä ei ole sellasta karvavuorta, mutta oon ainakin ite pärjänny ihan hyvin talvikeleillä :-) Suosittelisin, ne oli aika halvat ja hyvät.

 • Avatar
  sara
  Posted at 11:02h, 28 syyskuun Vastaa

  Siinä oli 16GB (jos joku on muuten lähössä jenkkeihin vaihtoon ja haluaisi multa siellä toimivan iphonen ostaa ni täällä olis yks tarjolla!) ja se riitti tosi hyvin.

 • Avatar
  sara
  Posted at 11:02h, 28 syyskuun Vastaa

  Mulla on MacBook Pro retina 13tuumanen muistaakseni :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 11:03h, 28 syyskuun Vastaa

  Ulkoasuasetuksista sen voi muokata :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 11:03h, 28 syyskuun Vastaa

  American eaglestä :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:47h, 28 syyskuun Vastaa

  Heips, oon ite hommaamassa samaa Junkyardin pilottitakkia mikä sullakin on, ja ajattelin kysyy et meneekö koot ihan normaalisti? Osaatko sanoa onko esim. S- koko miten reilu jos käyttää normaalistikkin XS-S kokoisia vaatteita? Kiitos jo etukäteen! :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 11:50h, 28 syyskuun Vastaa

  Mulla on normaalisti kokoa S, ja olisin tässä voinu ottaa kyllä koon XS, ei se S liian reilu nyt kuitenkaan oo :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 12:04h, 28 syyskuun Vastaa

  Eli mahtuu hyvin paksumpikin neule/paita alle? Kiitos hirmusesti avusta! :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 12:16h, 28 syyskuun Vastaa

  Mahtuu mahtuu! :-)

Post A Comment