VÄHÄN VALKAISUA

Hampaat ja hymy on mulle tärkeä, niin on varmaan muillekkin teille tytöille ja pojille. Mä tykkään valkoisesta hymystä, ja mun päivää piristikin näin ihana pikku paketti Mr.Blancilta. Jenkeissä ollessani mä taisin kokeilla useampaakin erilaista hampaidenvalkaisua, sillä ne oli niin halpoja ja helposti saatavissa jopa kaikista pikkumarketeistakin. Mutta sitten taas esimerkiksi Walmartista löytyi erilaisia hampaidenvalkaisusettejä säästöpakkauksineen ja tunnetuimmilta merkeiltä. Mä löysin oman lempparini, joka oli meidän pienen lähikaupan omia tuotteita. Niitä en siis saa mistään netistä tilattua. Viikon kuuri kuitenkin valkaisi mun hampaat törkeen hyvin tansseja varten ja olisi pitänyt tajuta ostaa yksi paketti varalle tänne Suomeenkin.

Mä olen ihastellut Mr.Blancin hampaidenvalkaisuliuskoja Instagramissa jo varmaan vuoden päivät. Sain itselleni kahden viikon kuurin, joka pitäisi aloittaa nyt näinä päivinä. Mä tulen teille varmasti näistä vielä höpöttämään tulosten kera lokakuun lopussa.
P1010005
P1010228
P1010221
P1010002


8 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:40h, 10 lokakuun Vastaa

  Mikä se oli mitä käytit Jenkeissä ja osottautui hyväks?:) ku ite oon täällä tällä hetkellä niin olis kiva kokeilla :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:29h, 10 lokakuun Vastaa

  Nappase before & after kuvat ! ja laita sit tänne haluisin nähä :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:01h, 11 lokakuun Vastaa

  hei tää ei kyllä liity tähän postaukseen, mut sillon ku teit postauksen siitä sun ihanasta eurolava sängystä, ni jäi vaan mietityttämään että hioitko niitä lavoja yhtään ja mistä sellasia saa? On tullu pieni idea tehdä niistä tv-taso. Ja siis jos hioit niin miten? :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:49h, 11 lokakuun Vastaa

  Ei liity nyt tähän postaukseen, mutta miten sulla menee lukiossa? Onko sulla yhtään vaikeuksia vaihtovuoden jälkeen esimerkiksi muistaa vanhoja asioita?:-)
  Mitkä aineet ajattelit kirjoittaa?

 • Avatar
  sara
  Posted at 23:16h, 11 lokakuun Vastaa

  Best westernin hampaidenvalkaisu urat, tai miten niitä nyt kutsutaankaan :-) Tykkäsin niistä ite ihan hirveesti

 • Avatar
  sara
  Posted at 23:17h, 11 lokakuun Vastaa

  Joo niin ajattelinkin tehdä ;-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 23:18h, 11 lokakuun Vastaa

  Ei taidettu hioa kun ne oli niin hyvässä kunnossa :-) Niitähän voi käydä kysymässä kaikkialta mihin toimitetaan tavaraa sellasilla, se on kyllä sit eri asia antaako ne..

 • Avatar
  sara
  Posted at 23:18h, 11 lokakuun Vastaa

  Nyt alkaa pikkuhiljaa jo palaamaan vähän asioita mieleen :-) Mulla on kyllä vieläkin äidinkielen ja ylipäätään Suomen puhumisen ja kirjoittamisen kanssa vähän haastetta. En tiedä vielä mitä meinaan kirjottaa, mutta enkun nyt varmasti ainakin!

Post A Comment