MÖKILLÄ

Ai että kuinka onnekas mä olenkaan kun meillä on mökki järven rannalla muutaman minuutin ajomatkan päässä kotoa. Mä olen aina tykännyt käydä joko mökkeilemässä ja grillaamassa siellä perheen kanssa, tai viettämässä telttareissuja kavereiden kanssa. Meidän mökki on niin lähellä kotia, ettei siellä ole koskaan tullut vietettyä pidempään kuin yksi yö. Monesti kun grillaukset ja kalastukset ollaan saatu pakettiin ja olisi aika käydä nukkumaan, niin ollaan lähetty kotiin tai kaverille nukkumaan. Mökiltä on kuitenkin paljon muistoja. Ulkojäällä luistelemista, lumilabyrintteja, jääliukumäki mäkeä alas, kalastusta, purjehtimista, grillausta, juhannuksen viettoa, joka syksyiset haravointitalkoot (jotka on kuvista päätellenkin jäänyt tänä vuonna välistä) sekä monet kuula-ase sodat kavereiden kanssa isossa pihapiirissä.

Mä tykkään usein ajaa mökille ihan vaan rauhoittumaan ja vaikka vaan autoon istumaan. Rakastan maisemaa laiturilta vastarannalle, kun puut heijastuu peilikuvana veteen järven ollessa tyyni. Vaikka mä aikalailla kaupunkityttö olenkin, niin tää mökki on paikka jossa tykkään mäkin viettää aikaa. Käytiin tänää siellä purkamassa laituri talvea varten ja juoksemassa tän nelijalkaisen kanssa hullunrallia ympäriinsä. Se oli pieni mukava ulkoiluhetki tähän maanantaihin, oikeastaan just sitä mitä mä tarvitsin!

P1010308

P1010320P1010324P1010296P1010204-2P1010249P1010280


9 Comments
 • Avatar
  Nina
  Posted at 08:32h, 13 lokakuun Vastaa

  Niin tunnelmallisia mökkikuvia. Voin kuvitella ite olevani tuolla :') Syksyllä on kyllä niin kaunista kaikkialla! Vitsi oispa itelläki tuommonen joku mökki mihin vois paeta arkea :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:41h, 13 lokakuun Vastaa

  Meilläkin on mökki tunnin ajomatkan päässä, järven rannalla ja rantasaunalla, suuuurella tontilla <3 pienenä se oli tosi itsestäänselvyys ja siellä tullut vietettyä varmaan enemmän aikaa kun kotona. Muistan ku kaverit aina oli ala- ja yläasteella silleen "Eikä, taasko te meette sinne mökille, eihän me ehitä koskaa näkee" ja usein kaverit tuli sitte mukana sinne :) Nyt vanhempana on oppinu arvostamaan sitä ihan eri tavalla.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 10:50h, 13 lokakuun Vastaa

  Eikö teidän mökki ollutkaan Espoossa?

 • Avatar
  sara
  Posted at 13:31h, 13 lokakuun Vastaa

  Se on kyllä oikeasti onni omistaa tämmönen! Nyt kun vielä sitä remontoidaan niin sinne menee vielä entistäkin tyytyväisemmin :) Parit syksyviikot on ihan super kauniita kun värejä löytyy puista ja sen jälkeen pian maasta kaikista sävyistä keltasesta punaseen!

 • Avatar
  sara
  Posted at 13:33h, 13 lokakuun Vastaa

  No niimpä! Meidän mökki kun on noin lähellä niin sinne saatetaan lähteä yhtäkkiä kuumana kesäpäivänä uimaan, kun monet muut tossa tilanteessa lähtis esimerkiksi rannalle. Sieltä on niin paljon jäänyt muistoja pienestä lähtien, ja edelleen mä olen sitä mieltä että meidän mökkisauna on kaikista saunoista jossa oon käynyt paras :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 13:34h, 13 lokakuun Vastaa

  En tiedä miksi sä näin oot luullu mutta ei :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:46h, 13 lokakuun Vastaa

  Sinun tukka on älyttömän hienon värinen! Oisko mahdollista saada postausta, missä kerrot vaalennusoperaatiosta? :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:11h, 15 lokakuun Vastaa

  Mistä toi huivi on?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:12h, 16 lokakuun Vastaa

  Hei, miten oot tehnyt noi kiharat? Todella upeen näköset! :)

Post A Comment