PERJANTAIN MUSIIKIT

Mun loma alkaa olla jo pikkuhiljaa ohi ja pakko sanoa vaikken mitään erityistä tehnytkään niin silti on tosi rentoutunut fiilis. Mä en tosiaan ole koko loman aikana valmistautunut kunnolla kertaakaan, vaan oon vetänyt joka päivä kaapista uuden kollariasun jolla oon viilettänyt menemään siskon muuttopakkausapuna tai asioita hoitaessa.

Ajattelin lisäillä tänne muutamat viimeaikojen lempparibiisit, jotka on soinut kotona samalla kun oon pessyt pyykkiä, tehnyt ruokaa tai mitä nyt ikinä mä olenkaan saanut aikaiseksi. Mä kyllästyn aika nopeasti biiseihin joudunkin niitä sit siihen tahtiin lisäilemään soittolistalle jotta on aina uutta kuunneltavaa. Mun lemppari Avicii löytyy listalta myös, mutta tälläkertaa jonkun muun biisin kanssa kuin Wake Me Up.

Mitä lemppari kipaleita teidän soittolistalta löytyy tällähetkellä?

5 Comments
 • Avatar
  Emilia
  Posted at 18:29h, 23 lokakuun Vastaa

  Chisun Polaris ja Tähdet on tällä hetkellä soittolistan kulutetuimmat :) Kiva että sulla on ollut rentouttava loma, välillä tekee hyvää olla tekemättä mitään erityistä!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:37h, 23 lokakuun Vastaa

  Jes, kiitti paljon tästä, oon nimittäin kyllästynyt melkein kaikkiin tämän hetkisen soittolistan biiseihin! Kuuntelen nää kaikki heti. Mun lempparibiisejä on tällä hetkellä Ellie Gouldingin Something in the way you move, Robin Schultzin 4 life ja Florence + the machinen Queen of peace. Kannattaa ehdottomasti kuunnella, noi kaksi ekaa ainakin voisi olla sellasia mistä säkin tykkäät! :)
  – Aliisa

 • Avatar
  sara
  Posted at 15:31h, 24 lokakuun Vastaa

  Mä en oikeastaan koskaan ole ollut mikään Chisu fani tai tykännyt hänen biiseistään, mutta pakko toi on silti kuunnella ja antaa mahdollisuus :-D

 • Avatar
  sara
  Posted at 15:33h, 24 lokakuun Vastaa

  Pitääkin kuunnella, kiitos! :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 15:35h, 24 lokakuun Vastaa

  Meinaatko niitä sinisiä? Vai mustia? Se peilin edessä otettu kuva oli Cubuksen kollariasu päällä, mustat housut on Ivyrevelin :-) Molemmat näistä on ihan supermukavia päällä, sen takia näitä oonkin käyttänyt koko viikon haha

Post A Comment