PÄIVÄ MUN KANSSA

Yhteistyössä Indiedays & ASUS
Mä pääsin ASUSin kampanjaan mukaan ja sain sen myötä ASUS ZenPad S 8.0 tabletin itselleni. Kirjoitinkin siitä jo aiemmin täällä ja kerroin testailevani sitä nyt mahdollisimman paljon lähiaikoina. Mulla oli kulunut viikko syyslomaa ja päätin kantaa laitetta mukana kuvaten ja kertoen vähän mun päivästä. Kaikki postauksen kuvat on siis otettu kyseisellä tabletilla, tämän kameran laatu on ihan huippu! Olen just tällä hetkellä viimeistelemässä tabletilla postausta autossa, sillä lähdettiin just mummin ruokapöydästä matkalla kotiin päin. Mun koko viikko on ollut tosiaan kaikkea muuta kuin jännittävä, mutta nyt pääsette näkemään vähän mun perus päivää tylsyyksineen kaikkineen.

PhotoEditor-1445514960267
6:36 Herätys! Vaikka mulla onkin lomaa niin poikaystävä käy töissä. Herään puoli seiskan aikoihin heittämään häntä töihin jotta mulla olisi auto käytössä.

6:40 Vedän kollarit ja talvisaappaat jalkaan ja hyppään autoon.

7:05 Ajan kotiin takaisin peiton alle.

9:53 Herään pirteämpänä parin tunnin lisäunien jälkeen. Mun aamurutiineihin kuuluu somen selaaminen läpi ennen sängystä nousemista. Kun kaikki sosiaalisen median kanavat on käyty läpi, nousen sängystä.
10:14 Nousen sängystä, käyn suihkussa ja rasvaan naaman.

10:35 Teen aamupalaksi leipää ja jugurttia. Monesti mulla jää aamupala syömättä, mutta nyt varsinkin lomalla oon käynyt joko aamupalapöydässä porukoiden luona tai syönyt lopulta muroja ja leipää kotona.

10:45 Aloin laittamaan meikkiä ja hiuksia kuntoon. Silti kuitenkin vedin kollariasun päälle niin kuin jokaisena muunakin päivänä lomaviikolla.


11:16 Kävin lähikaupassa hakemassa ruissämpylöitä, kurkkumajoneesia ja tomaatteja hampurilaisia varten.

11:37 Mulle tuli postissa paketin saapumisilmoitus. Kävin hakemassa paketin postista joka sisälsi vähän treenivaatteita ja kolmiraitalenkkarit. Olinkin siitä ihan fiiliksissä koko loppu päivän.

12.41 Kaveri tuli käymään mun luona ja tein meille hampurilaisia ja ranskalaisia lounaaksi.
PhotoEditor-1445515013270

PhotoEditor-1445514885984

PhotoEditor-1445514641320
14:32 Tein vähän blogijuttuja, vastailin sähköposteihin ja suunnittelin tulevien viikkojen ohjelmaa kalenterin avulla.

15:18 Hyppäsin autoon ja lähdin hakemaan poikaystävää töistä. Bensa oli niin finaalissa että tässä kohti sitten jännitettiin päästääkö huoltoasemalle asti vai ei. No pääsin onneksi, mutta jännä kun ei tällaisia arkipäivän ongelmia ollut vielä vähän aikaa sitten kun kortittomia oltiin ja porukoiden luona asuttiin.

15:45 Kotiin päästiin ja lämmitin parit hampurilaiset paremmalle puoliskolle ennen kun mä jatkoin matkaa toiseen osoitteeseen.

16:05 Olin sopinut siskon kanssa että menen auttamaan häntä tavaroiden pakkauksessa. Olen käynyt siellä viikolla joka päivä vähän jeesaamassa pahvilaatikoiden täyttämisessä ja astioiden pakkaamisessa.

18:29 Lähdin kotia kohti ikean kassillinen tavaroita olalla. Oon vienyt päivittäin kotiin kaikkea sisustustavaroista vaatteisiin ja laukkuihin. Toisella samassa taloudessa asuvalla alkaa pikkuhiljaa mennä hermo kun mä roudaan päivittäin meidän luo kaikkea krääsää.
PhotoEditor-1445514714980
PhotoEditor-1445515152456
PhotoEditor-1445770300770
18:50 Siivosin kämpän ja keittiön kuntoon. En itse ole kovin siisti tyyppi joten meillä siivoillaan keittiötä ja koko kämppää joka toinen päivä. Tuolla on vielä toi vaatehuone, jonka kuntoon saaminen on meille ikuisuusprojekti. Siihen en saanut vielä koskettua mutta ehkä joku toinen päivä.

19:40 Tein iltapalaksi pastaa ja broilerin reisiä. Se on helppoutensa takia yks mun lemppari ruokia kiireessä ja nälkäisenä.

20:15 Lähdettiin käymään poikaystävän äidin luona. Juotiin iltateet ja juteltiin vähän asioista. Tässä ollaan vähän menty ylä- ja alamäkiä viimeaikoina ja lähitulevaisuudessa ja nyt on vaan järjestelyistä kiinni miten kaikki tulee jatkumaan.

21:26 Tultiin takaisin kotiin. Jatkettiin ensimmäisen Sex and the City leffan katselua joka jäi kesken kesiviikko-iltana.

23:03 Mentiin sänkyyn, toinen nukahti heti sinne päästessä ja itse selasin sosiaalista mediaa läpi hetken ennen kuin laitoin itsekkin pään tyynyyn.


6 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:26h, 25 lokakuun Vastaa

  minkä ikäinen sun poikaystävä on?:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:15h, 25 lokakuun Vastaa

  Tykkään sun blogista, mutta yks johon oon kiinnittäny nyt huomiota sen jälkeen, kun jenkeissä kävit: pilkkujen käyttö. Sulla menee lähes jokanen lause yhteen :D Huomaa kyllä, ettei siellä toisella puolella niitä käytetty, mutta tekstiä ois kivempi lukea, jos niitä olis :) Suomenkielessä pilkut kuitenkin rakentaa sen lauseen, jotta sitä ois kivempi, että helpompi lukea.

 • Avatar
  Jeannay
  Posted at 19:03h, 25 lokakuun Vastaa

  Tätä oli kiva lukea! :)♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:56h, 25 lokakuun Vastaa

  tosi ihana postaus, näitä on aina kiva lukea. :-) ja hei, mistä toi marmoritarjotin on? (toiseks vika kuva siis) oon nimittäin etsinyt JUST tollaista pienen ikuisuuden :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:05h, 25 lokakuun Vastaa

  Moikka Sara! Tiedän, että sulla on muutakin elämää kuin blogi, mutta ois silti tosi kiva jos vastailisit kommentteihin. Kysyin joskus vaihtarivuotesi aikana yhden helpon kysymyksen ja olen aina välillä käynyt katsomassa joko vastaus olisi tullut, mutta eipä sitä kuulu. Täällä kommenttiboksissa on monia muitakin kyselemässä milloin mitäkin ja useimmilla vastaus jää saamatta. Siihen ei kuitenkaan mene paria minuuttia enempää kirjoittaa vaikka vaan ihan lyhyt vastaus. Kommentit piristävät bloggaajan mieltä ja vastaus kommentiin kommentoijan mieltä. Tarkoitan tätä ihan rakentavana palautteena :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:29h, 26 lokakuun Vastaa

  mitä tarkotit tolla ylä- ja alamäillä? :-) sun ja poikaystäväsi suhdetta vai asumiskuviota yms?

Post A Comment