FIILIKSISSÄ

No nyt tuli aivan rasittavan paljon ongelmia yhden postauksen tekemiseen etä meinasin suoraan vaan paiskasta koneen näytön alas ja sanoa sille heippa ja huomiseen. No sain onneksi Tinypicin kautta jotain muokkaamatonta kuvitusta tänne (tietääkö kukaan minkätakia flickristä ei pysty html-koodia kopioimaan bloggerin tekstikenttään???)

Pakko kuitenkin tulla tänne pienet tekstirivit vastoinkäymisistä huolimatta kirjoittelemaan, ja tämä postaus taitaakin olla ensimmäinen laatuaan.  Tein pienen ”heräteostoksen” eilen, ja tästä eteenpäin mun liikkumiset on muutakin kuin satunnaista lenkkeilyä kerran kuukaudessa, tai kotiin toiseen kerrokseen nouseminen portaita pitkin. Hommasin salikortin läheiselle salille! Mä olen itseasiassa aika innoissani kaikista mahdollisista ryhmäliikuntatunneista sun muista, että olenkin jo varannut parit jumpat nyt tuleville päiville. Illalla pääsen aloittamaan syvävenyttelytunnilla, ja perjantai-aamuksi onkin sitten heti bodypump. Saapa nähdä miten mun kuntoiluinnostus lähtee käymään!
Image and video hosting by TinyPic
Kuitenkin kaikista parastahan tässä on se, että lähetti toi mulle tällasen ajankohtaisen paketin. Annoin mulle tulleet Adidakset siskolle lainaan lätäkön toiselle puolelle reissuun, mutta sain vaihtokauppana toiset treenilenkkarit jottei paljain varpain tarvinnut kotiin kävellä. Mun on kyllä aivan pakko tulla teille jossain vaiheessa hehkuttamaan mun valkoisia Adidaksen ultra boosteja (ei kuvassa) . Mulla noita lenkkareita löytyy jo tosiaan kolmet tai neljät, kaikki sattuu vaan olemaan Niken popoja.

Kyseiset Adidaksen lenkkarit kuitenkin vie kaikki mahdolliset roshe runit ja muut Niket joita olen kokeillut ihan mennen tullen. Oon aivan varmasti hommaamassa toiset saman merkkiset kengät jossain vaiheessa. Tottakai se riippuu aivan siitä kenen jalasta on kyse, mutta omaan jalkaan ne sopii kuin nenä päähän, vai miten se sanonta menikään!
Image and video hosting by TinyPic


3 Comments
 • Avatar
  Katri
  Posted at 21:11h, 29 lokakuun Vastaa

  Mä oon huomannu et adidaksen kengät on paljo parempii jalassa ku niket ja kestää kans paremmin! :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:34h, 29 lokakuun Vastaa

  Käyn itekin Fressillä ja oon tykänny ihan hirveästi :) Energistä syksyä sulle Sara!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:25h, 30 lokakuun Vastaa

  Mullakin on adidaksen lenkkarit ja sit nikelta roshe runet sellasina vapaa-ajan kenkinä. Kummatki on toiminu moitteettomasti ainakin siinä käytössä missä ne itellä on. Nikejen soveltuvuudesta kunnon urheiluun en sitten tiedä.
  Haluan vielä kertoa, että blogistas on tullu ihan mun lemppari #1 nyt syksyn aikana! Tää blogi tuntuu niin aidolta, että aina ootan innolla uutta postausta. Vaikka muita blogeja on tullut vähemmän koulukiireiden takia luettua, tää on pysynyt tiivisti mun lukulistalla!

Post A Comment