PUHELIMESTA POSTAUSTA

Pitkästä aikaa puhelimesta postausta. Tultiin just Helsinkiin auttamaan siskoa muutossa, ja kirjotttelin pienet tekstit autossa kiireessä. Palailen tännä vähän myöhemmin pitempien tekstien ja kertomusten kera!
Untitled

#selfie / Ulkona oli vielä hetki sitten aika ihanan väristä. Nyt kaikki lehdet on jo maassa ja ilmakin on tosi harmaa / Kävin ”kahvilla” kaverin kanssa / 

Untitled

Tein ihan super hyvää vuohenjuustopastaa. Se nous ihan heti mun pastalemppariksi, vaikka mä muuten oonkin syönyt pastaa ihan kyllästymiseen asti / Mökillä ulkoilua / Nää on vaan mun ihan lempparimaisemat / Tein jo vuoden ensimmäiset joulutortut!

Untitled

Pitkästä aikaa baari-lauantai / Käytiin katsomassa uusin Bondi poikaystävän kanssa. Musta toimintaleffat on paljon kivempia katsoa leffassa kuin joku nyyhkyromantiikka. Toi parempi osapuoli on tähän varmaan ihan tyytyväinen! / Vietettiin äitin ja siskojen kanssa tyttöjen iltaa isin ollessa työmatkalla. Oon viimeksi syönyt köyhiä ritareita varmaan päiväkoti-ikäisenä / Sain vähän teetä testiin, nyt katsotaan tuleeko mitään muutoksia.

Untitled

Aamujumppaa. Monesti näiden jälkeen mä oon niin poikki että raajat tärisee / Valmistauduttiin halloweeniin kaivertaen kurpitsoja / Sunnuntain aamupalaa. Avokadoleipiä, kananmunaleipää, kahvia ja rahkaa, nam! / Kaverilla oli 18-vuotis synttärit viime viikonloppuna, ja mentiin hänen luo alottelemaan.

6 Comments
 • Avatar
  Peppi
  Posted at 20:59h, 07 marraskuun Vastaa

  Kai teet postauksen noista teejutuista? Mua on houkuttanut toi skinny teatox jo jonkin aikaa ja olis kiva tietää sun mielipiteitä siitä! :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

 • Avatar
  Petra
  Posted at 21:54h, 07 marraskuun Vastaa

  ootpas kaunis :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 12:55h, 09 marraskuun Vastaa

  Joo teen :-) Mä oon ollu vähän skeptinen noita kohtaan, mutta katsoo nyt miten käy!

 • Avatar
  sara
  Posted at 12:55h, 09 marraskuun Vastaa

  Voi kiitoksia!

 • Avatar
  Jeannay
  Posted at 18:08h, 09 marraskuun Vastaa

  Upea Sara♥ Sunnuntain aamupalat on yleensä parhautta! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:19h, 09 marraskuun Vastaa

  Eihän sun pidä laihtua joten miks otat "laihdutus" juomaa? :/ en oikein ees usko noihin :D

Post A Comment