Q&A 1

Vihdoin mä sain ensimmäisen osan valmiiksi! Monesti näihin vastaileminen vaikuttaa etukäteen todella ”raskaalta” hommalta, mutta kun sen saa alkuun niin on valmis yllättävän nopeasti. Erottelin vaihtovuoteen liittyvät kysymykset  omaksi postaukseksi, ja julkaisen sen vähän myöhemmin!

Missä asut tällä hetkellä? Asun tällä hetkellä ihan Lahdessa kaksiossa.
Kuinka usein harrastat urheilua viikossa ja mitä teet, että pysyt noin hyvässä kunnossa? Sain otettua itseäni niskasta kiinni ja hankitua salikortin loppukuusta. Käyn siis erilaisissa jumpissa ja salilla muutaman kerran viikossa.
Syötkö esim. karkkia, sipsiä, jäätelöä ? Karkin ja sipsin syönti mulla on oikeastaan jäänyt aika vähäiselle. Jäätelöä yleensä syön niidenkin edestä.
Onko sulla yhtä parasta ystävää vai monta hyvää? Mulla on pari hyvää ystävää, ja sit niitä hyvän päivän tuttuja kenen kanssa keskustelua kyllä irtoaa ihan perus asioista.
Miten tapasitte sun poikaystävän kanssa ja kauan olette olleet yhessä? Ollaan tiedetty toisemme jo pidemmän aikaa siskon kautta (on muuten huvittava katsoa meidän vuosia sitten käytyjä Facebook-keskusteluja…) , ja nyt sit kesällä ”tutustuttiin” uudemman kerran ja ollaan siitä lähtien oikeastaan oltu yhdessä päivittäin, heh.
Jos asut omassa asunnossa niin kokkaatko usein? Kokkaan päivittäin. Meillä on poikaystävän kanssa sopimus, joten minä laitan ruoat ja hän siivoaa.
Jos et olisi aloittanut bloggaamista aikaisemmin, alottaisitko nyt tänä päivänä? Mä en itseasiassa osaa sanoa. Onhan tässä paljon hyviä puolia joiden takia tätä tykkään nyt jatkaakkin, mutta silti joutuisin varmaan kahteen kertaan miettimään alottaisinko enää tässä elämäntilanteessa kokonaan puhtaalta pöydältä vai jättäisinkö sen muille.
Unelmahiuksesi?  Mun unelmahiukset olisi varmaan sellaset joita ei tarvitsisi pahemmin värjäillä tai laitella kuntoon aamuisin. Pitkät, paksut ja siistit siis.
Tykkäätkö sisustuksessa enemmän tunnelmallisesta tummasta vai raikkaasta vaaleasta? En meinaa osaa päättää. Oon aivan rakastunut sellaisiin loft-asuntoihin punaisine tiiliseinineen, jossa olisi varmasti todella kodikas fiilis. Toisaalta kuitenkin vaalea sisustus vetää mua myös puoleensa.
Mistä yleesä ostat sun vaatteet? En ole ostanut suomessa vaatteita oikeastaan mun vaihtovuoden jälkeen. Ennen sitä shoppailin lähinnä Gina Tricotissa.
Aiotko jäädä näillä näkymin asumaan kotipaikkakunnallesi? Ainakin nyt muutamaksi vuodeksi, mutta tulevaisuudessa olisi kyllä tarkoitus vaihtaa maisemaa.
Oletko koira-vai kissaihminen? Koiraihminen ehdottomasti! En ole koskaan tykännyt kissoista jostain syystä, ja koiran voisin joskus tulevaisuudessa itselleni hankkiakin.
Suola vai makea? Suola.
Lempi juhlapyhä? Jenkkivuoden jälkeen joulu on varmaan mulle se kaikista tärkein juhlapyhä.
Aiotko tehdä vielä uudestaan ask.fm profiilin? Mä en näe enää mua siellä vastailemassa kysymyksiin. Oon huomannut muutenkin elämän olevan tarpeeksi stressaavaa ja rasittavaa ilman kyseistä sivustoa.
Kuinka nopeasti e-pillerit vaikuttivat ihoosi, koitko että ruokavaliolla oli ihoosi vaikutusta? Entä muut geelit sun muut ihoon vaikuttavat voiteet, koitko hyödyllisiksi? Meni siinä hetki. Ensiksi iho meni tietenkin huonompaan kuntoon, mutta siitä sit alkoi ylämäki. Oon huomannut ruokavalion vaikuttavan. Näin muuten aika hyvän kuvan siitä mistä minkäkin alueen finnit johtuvat, ja nopeella mietinnällä tajusin että esimerkiksi just stessin aikaan mulla on monesti finni otsassa, tai jos syön jotain epäterveellistä niin sellainen ilmestyy kulmakarvojen väliin. Ja olen muuten ihonhoidossa tajunnut että mitä vähempi sen parempi. En enää lotraa erilaisilla ihonhoitotuotteilla, ja iho onkin pysynyt ihan hyvässä kunnossa sit kun sen sellaiseksi saa.
Kuinka usein juot alkoholia tai käyt baareissa? Kesällä se oli periaatteessa mulle uusi juttu, niin siellä tuli käytyä enemmän. Nykyään jään mielummin kotiin ja baarissa tulee käytyä ehkä kerran kuussa. Oon huomannut että alkoholin käyttökin on jotenki tosi vähäistä nyt kun sitä saa omilla papereilla haettua ja se on laillista.
Mitä aiot tehdä lukion jälkeen, lähdetkö opiskelemaan vai mitä? En osaa sanoa. Mulle tuli vaihtovuoden aikana muutama innostus mitä voisin tehdä lukion jälkeen, mutta ne on vielä aikalailla avoinna kaikesta huolimatta.
Sattuiko tatuoinnin ottaminen? Ei sattunut, kuvailisin sitä tunnetta enemmänkin ärsytykseksi kun kivuksi. Tottakai tatuoinnin paikka vaikuttaa siihen miltä se tuntuu, mutta yläselässä ainoa kohta jossa mun piti purra hampaita yhteen oli selkäranka.
Aiotko ottaa lisää tatuointeja? Aion, mulla on jo seuraavaan suunnitelma valmiina.
Miten kotoa muutto on muuttanut sun elämääsi? Mä olin jo aika itsenäinen vaihtovuoden jälkeen, joten siitä tämä ei poikennut kovinkaan paljoa. Suurin muutos on varmaan se, että jos ruokaa ei jaksa tehdä niin sitten sitä ei vaan ole tarjolla. Asioita opin jo viime vuoden aikana hoitamaan itse, joten se on jatkunut tähän päivään asti.
Aiotko tanssia wanhoja? Aion kyllä!
Jos voisit valita yhden julkkiksen kenen kanssa viettäisit koko loppu elämäsi vain ainoaina maailmassa, kuka se olisi? Katsoin eilen Flyboys-leffaa sivusilmällä kun tein muita hommia, ja siinä näkyvästä James Francosta tuli hetkessä mun ykkösjulkkislemppari ainakin ulkonäkönsä puolesta.

Kaipaatko luisteluu? Kaipaan. Olisi musta ihan mahtavaa päästä taas mukaan ringetteen tai muodostelmaluisteluun ihan vaan höntsämeiningillä.
Tykkäätkö joulusta? Se on meillä niin perinnejuhla ettei siitä voi olla tykkäämättä. Samat jutut tapahtuu joka vuosi sinä päivänä, mutta silti sitä fiilistä odottaa ihan innolla.
Käytkö töissä koulun oheella? En käy – vielä. Tän postauksen julkaisun jälkeen tosiaan olisi tarkoitus laittaa pari työhakemusta menemään.
Mihin oot aatellu hakea lukion jälkeen? En tiedä vielä, mutta pikkuhiljaa olisi jo aika päättää! Kun mua periaatteessa kiinnostaa ravintola-ala, mutta silti on muitakin vaihtoehtoja vielä hihassa.
Osallistuitko ylioppilaskirjoituksiin 2015? Mitä aineita olet jo kirjoittanut ja mitä tulet kirjoittamaan? En osallistunut. Mä en vielä ole varma, sillä tällä hetkellä mennään esimerkiksi pientä kamppailua matematiikan ja ruotsin kesken. Englannin ja yhteiskuntaopin ajattelin nyt ainakin. Lyhyen venäjän myös, jos siitä löydän sopivat kurssit loppujaksoihin.
Haaveammatti pienenä? Pienenä se oli varmaan eläinlääkäri, koulun opettaja tai asiakaspalvelija – ainakin leikkien perusteella. Raivasin aina meidän varastohuoneista kamat pois, ja rakensin pieniä kauppoja tai ala-aste luokkia sinne. Äitillä meni hermo!
Tykkäätkö lapsista, haluatko itse lapsia joskus tulevaisuudessa? Tykkään, mutta ei nyt kuitenkaan vielä muutamaan vuoteen.
Miten sun vanhemmat suhtautui kun niin nopeesti vaihdosta tulon jälkeen muutit jo pois kotoa? Alkuunsa mä vietin päiviä vaan täällä poikaystävän luona. Kävin aina kotona hakeamassa puhtaita vaatteita ja lopulta mietittiin sen olevan molemmille taloudellisesti parempi jos mä muutan tähän kirjoille. Käyn kotona kuitenkin lähes päivittäin, joten ei porukat kai ainakaan kovin pahalla tätä ajattele.
Asutko yhä lahdessa silti? Asun.

Onko sulla blogin lisäksi muita harrastuksia? Käyn salilla ja erilaisissa jumpissa muutaman kerran viikossa.
Ootko ollu tyytyväinen siihen polaroid kameraan? Onko kuvat hyvälaatusia? Olen ollut! Niitä kuvia pitäisi vaan tilata lisää jotta saisin sen taas käyttöön.
Haluaisitko lemmikkiä? Millaisen? Me ollaan poikaystävän kanssa juteltu lemmikin hankkimisesta. Kumpikaan meistä ei ole kissaihmisiä, koira ei sovi tähän elämäntilanteeseen ja vitsillä päätettiinkin jos hankittaisiin marsu tähän talouteen. Veikkaan että tässä kuitenkin odotellaan muutama vuosi ennen kuin mitään karvakamuja hankitaan.
Aijotko tanssii tänä vuonna wanhat? Jos joo niin onks vielä parii tai mekkoo hommattuna? Pari on mutta mekkoa ei. Mä en kuitenkaan omaisuutta haluaisi mekkoon ja ylipäätään tansseihin tuhlata, joten pitäisi vissiin netistä alkaa pikkuhiljaa mekkoa metsästämään.
Jos saisit antaa yhden ohjeen sinua nuoremmalle tytölle tai pojalle, mikä se olisi? Neuvoisin varmaan seuraamaan unelmia ja ottamaan riskejä. Välillä kannattaa astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja kulkea omilla poluilla muiden mielipiteistä välittämättä.
Missä maassa et haluaisi vierailla, miksi? Mulla ei taida olla maata jossa en haluaisi vierailla. On kuitenkin muutamat sellaiset maat jotka olisi matkustus listan hännillä.
Millaiset välit sinulla on perheesi kanssa? Tällä hetkellä välit kaikkiin siskoihin ja vanhempiin on todella hyvät!
Juotko kahvia? En ole vieläkään oppinut juomaan kahvia. Normaalisti kahvittelut mun kohdalla on ihan vaan kaakaon tai mehun juomista.
Mikä on ensimmäinen ajatuksesi aamulla herätessäsi? Aamusin varmaan että ”voi ei, nytkö jo pitää herätä??”.
Mikä on viimeinen ajatus illalla nukkumaan mennessäsi? Iltaisin taas mietin seuraavan päivän asioita, tai että toivottavasti herään aamulla pirteänä.
Mitkä asiat piristää sun arkea? Mun arki piristyy ihan pienillä asioilla tai teoilla. Muutamat arkipäivän asiat tai positiivisuudet oikeilta henkilöiltä niin päivä on heti parempi.
Mitä odotat ens vuodelta? Odotan matkustusta, rakkautta ja iloa.
Onko sulla usein semmosia päiviä, ettei oma naama miellytä? On, ja sillon koitankin kiertää peilit mahdollisimman kaukaa. Ne päivät monesti huomaa siitä että päällä on kollarit ja hiukset sotkusella nutturalla, vedän sen päivän siis ihan överiksi ja heti tulee parempi fiilis.
Lempisarjat? Oon kaikki mun lempparisarjat katsonut jo loppuun. Orange is the new black on ainakin listalla. Modern family osottautu kanssa tosi hyväksi alun pienistä ”en mä haluu kattoo sitä!!!”-kiukutteluista huolimatta.
Lemppari kengät joita ilman et pärjäis? Adidaksen valkoiset Boostit on tällä hetkellä ihan ykkös lempparit mukavuutensa ansiosta!
Oletko tyytyväinen itseesi? Nykyään mä olen paljon enemmän sinut itseni kanssa mitä joku aika sitten olin. Kun on tässä oppinut ettei esimerkiksi omille kasvoille nyt kuitenkaan kummempia mahda.


Tags:
2 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:47h, 09 marraskuun Vastaa

  Seurusteletko enää siis saman pojan kanssa, kuin ennen vaihtoon lähtöä? Jos et niin erositteko jo vaihtovuoden aikana? :/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:08h, 16 marraskuun Vastaa

  Mulla on ihan sama ton kahvinjuonnin kanssa! :D kahvia juovat kaverit ihmettelee ja jotkut aikuiset myös, kuitenkin alan pikkuhiljaa aikuinen olla ja silti juon mieluummin mehua, kuin kahvia ;D Oon kuitenkin päättänyt että koska en siitä mausta tykkää, niin en myöskään opettele. Pärjään ihan hyvin ilman sitä aamuista kahviriippuvuutta.

Post A Comment