PIENILLÄ TREFFEILLÄ

Meillä on poikaystävän kanssa tullu tavaksi pitää ainakin yhdet kunnolliset treffit kuukaudessa. Se voi siis olla yhdessä ulos syömään menemistä, keilausta, leffaa tai mitä nyt ikinä keksitäänkään. Lähes jokaisista aiemmista treffeistä on poikaystävä ollut vastuussa, ja nyt mä ajattelin että on mun vuoro. Kun hän oli salilla niin kävin kaupassa ja laitoin kaiken valmiiksi. Punaviiniä, pähkinöitä, suolakeksejä tuorejuustolla ja viinirypäleillä sekä yrttivoipatonkia. Juteltiin, kuunneltiin musiikkia ja laitettiin leffa pyörimään. Ihana illanvietto josta jatkettiin lopulta molemmat omien kavereiden kanssa keskustan yöhön.

Sain myös joku aika sitten Cloettalta uusia Nutisal pähkinöitä postissa, ja ajattelin nyt olevan hyvä aika laittaa niitä vähän tarjolle syötäväksi. Tottakai tällaisena pähkinöiden ystävänä mä olin ihan innoissani. Aiemmin erilaisia pähkinöitä cashew-pähkinöistä chili-pähkinöihin tuli syötyä aivan järkyttävät määrät. Nämä maapähkinät on kuivapaahdettu ilman öljyä, ja oli muuten aivan sairaan hyviä! Löysin mun uuden lempparin, nimittäin makean hunajan makuisen pähkinän…miksi mä en aiemmin ole tajunnut poiketa vähän kaavoista ja maistella tällaisia??
P1010205
P1010194
P1010186
P1010177
P1010168P1010157

Onko teillä tapana pitää mitään treffipäiviä poika- tai tyttöystävien kanssa?

6 Comments
 • Avatar
  Jeanie
  Posted at 13:08h, 15 marraskuun Vastaa

  Mitäh, just eilen tuli ensimmäistä kertaa kunnolla vietettyy ilta poikkiksen kanssa samanlaisissa merkeissä ja siin tuli pohdittua, että vois useemminkin! Ruokaa pitkän kaavan mukaan, punkkua, tucceja ja juustoa – hurahti siinä monen monta tuntia illastaessa :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 13:38h, 15 marraskuun Vastaa

  Tollaset illat on ihan parhaita, vähän kevennystä normaaleihin netflix iltoihin mitä meillä tuntuu olevan jo tapana jo päivittäin! :-)

 • Avatar
  EvitaLestinen
  Posted at 13:58h, 15 marraskuun Vastaa

  oih niiin tunnelmallisia kuvia!! :-) ei vitsi, meilläkin on jostain syystä muodostunut poikaystävän kanssa tavaksi käydä treffeillä noin kerta kuukauteen ja se tekee ihmeitä parisuhteelle, ainakin omalla kohdalla tuntuu lisäävän onnellisuuden tunnetta ihan reippaasti.
  meillä tosin treffailu on pyörinyt ruuan ympärillä ja ehkä pitäis itekkin kokeilla keilaamista tai muuta vastaavaa?
  kuitenkin, ihanaa lukea näitä postauksia, välittyy inspiraatio ja hyvä mieli ruudun toisellekin puolelle. :-)

 • Avatar
  inka
  Posted at 14:46h, 15 marraskuun Vastaa

  Aivan ihania kuvia ja vitsit hunajakuorrutetut pähkinät on ihan parasta! Me ollaan myös poikaystävän kanssa yritetty aina välillä käydä ulkona kahestaan ja meillä on myös useesti toisen pariskunnan kanssa ns. tuplatreffejä, kuten mennään lähiaikoina pelaamaan säbää nelisteen, hah! :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:30h, 15 marraskuun Vastaa

  Meillä tavoitteena on joka viikko yhdet treffit ja mielellään joka kerta jotain ihan uutta ja oikeesti siistiä! :) oli niiin siistiä ku anna ja sebastian ryhty tähän kanssa tänä vuonna! Uusia urheilulajeja, roadtrippejä Lapissa ja Norjassa, vaeltamista, luentoja, lautapelejä, valokuvaamista, huvipuistoja, leirejä vaikkapa avioliittoleireillä yms.. ollaan nyt oltu vuosi naimisissa ja tosi hyvin on toiminut tää treffit viikkoon systeemi! :) tosin muutenkin vietetään lähes kaikki aika yhdessä että voi olla useamminkin kuin vain kerran viikossa.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:01h, 17 marraskuun Vastaa

  Me ei olla ikinä käyty treffeillä, en koe sitä mitenkää meidän jutuksi :D meille riittää että sohvalla tv katsominen ja jutteleminen syvällisistä asioista, ollaan kun vanha pariskunta, vaikka yhdessä oltu pari vuotta :D

Post A Comment