PELIKONE, RESEPTIKIRJA JA PALJON MUUTA

Yhteistyössä Indiedays & ASUS

Mun ilta meni Suitsin ensimmäisen tuottarin ja glögin kanssa. Toisaalla telkusta pyöri Arrow, joka ei sarjana kiinnosta mua pätkääkään. Vaikka meillä meneekin monesti sarjat poikaystävän kanssa aivan ristiin, niin sarjojen seuraaminen yhdessä on aivan parasta. Lähes aina pyörivät ohjelmat ovat kuitenkin täysin erilaisia keskenään. Yleensä toinen nappaa tabletin ja käy sängylle tai nurkkaan omien ohjelmien ääreen.

Tämä näppärän kokoinen tabletti on ollut viimekuukausien aikana moneksi. Sen avulla on vältytty riidoilta ja tuhinoilta, me nimittäin mennään poikaystävän kanssa eri sarjoissa aivan eri tuotantokausissa.  Tablettia on myös tullut kannettua mukana, sillä mä koukutuin Sims-peliin. Onhan mun ollut pakko poimia tuoreet tomaatit, lähettää simit töihin ja laittaa heidät nälkäisinä kokkaamaan ruokaa. Ollaan myös yhdessä maksettu laskuja, etsitty reseptejä, pelattu toinen toistaan typerämpiä pelejä, ikuistettu hetkiä, suoritettu lukion tabletti-kursseja, navigoitu automatkoilla paikasta toiseen, kommunikoitu ”hätätilanteessa” vieraalla paikkakunnalla puhelimen ollessa rikki, pelastettu tylsät hiljaiset illat musiikilla ja listaa mä voisin jatkaa vaikka loputtomiin. Tästä on siis aivan varmasti iloa vielä tulevaisuudessakin reissuissa sun muissa!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Vähän laitteen nimeen viitaten, täällä olisi Zen-skabaa tarjolla. Jaa sun oma Zen-biisi, eli biisi joka vie sut zen-tilaan. Osallistujien kesken arvotaan ASUS ZenPad S 8.0, eli tabletti josta mäkin olen höpissyt täällä muutaman postauksen verran. (Aiemmat postaukset löytyy täältä ja täältä!)

Vinkkailen myös Kampissa olevasta ZenZone-tapahtumasta. Siellä vierailleille jaetaan 10% alennuskuponkeja joilla saa kaikista Expert-myymälöistä alennuksen ASUS Zen-alkuisista tuotteista. ZenZonessa on myös piipahduksen aikana mahdollisuus rentoutua hetki äänieristetyssä Zen-tilassa katselemalla rauhoittavia videoita.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Tags:
,
11 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:35h, 19 marraskuun Vastaa

  Millon valmistut lukiosta? Ja ootko löytänyt jo mekon wanhoihin? :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:28h, 19 marraskuun Vastaa

  OI suits on paras!!Harvey on niin kuuma vaik onki vähän vanhempi jo ;)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:06h, 19 marraskuun Vastaa

  Mullakin Suits tällä hetkellä menossa, just alotin 4 tuottarin. :) 3 kauden alku oli tylsä mut nyt taas tosi hyvä!

 • Avatar
  ...
  Posted at 23:02h, 19 marraskuun Vastaa

  Tän hetken suosikki on Say Lou Lou-Blue on blue!
  annika.kekki@hotmail.com

 • Avatar
  jemina
  Posted at 18:01h, 21 marraskuun Vastaa

  Mihin tää zen biisi täytyy jakaa? Tähän kommentteihin vai? :-) Jos joo niin mun zen biisi on kyllä ehdottomasti Johanna Kurkelan Kuolevainen!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:44h, 21 marraskuun Vastaa

  Hurts- Rolling Stone on tällä hetkellä yksi lemppareista !
  jonna.frosti@gmail.com

 • Avatar
  sara
  Posted at 16:43h, 22 marraskuun Vastaa

  Tuolla tekstissä on linkki siihen! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:22h, 23 marraskuun Vastaa

  Miten teet nuin hyvännäkösii avokadoleipii? Mitä laitat niihin :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:27h, 23 marraskuun Vastaa

  Hei! Voitko laittaa reseptin vuohenjuustopastasta sun snapchatistä?:) näytti niin hyvältä!

 • Avatar
  sara
  Posted at 14:16h, 29 marraskuun Vastaa

  Ne on muuten ihan super hyviä, ja meidän lemppareita. Jälkiuuniruisleipä, siihen pilkkoo avokadon ja laittaa päälle aromisuolaa ja pippurisekotusta. Sitte siihen päälle paistaa kananmunan jossa keltuainen on rikottu, ja siinä vaiheessa kun se toinen puoli on vielä nestemäinen nii laitan siihen reilusti mausteita esim pippurisekotusta ja chiliä. Päälle pilkon monesti vielä basilikaa ja minitomaatin, nam! Kannattaa kokeilla!

 • Avatar
  sara
  Posted at 14:17h, 29 marraskuun Vastaa

  Joo voin laittaa! Mulla on muutamia muitakin reseptejä tulossa lähiaikoina mutta laitan ton korvan taakse :-)

Post A Comment