TALLINNA

Moikka tyypit! Mä oon kokonaan kaiken kouluhomman ja muun ohella unohtanut tulla teille kirjoittelemaan viimeviikon pienestä arjen irtiotosta. Mun päivät on muuten mennyt koti-koulu-kauppa-koti väliä aika pitkälti. Mummilta tuli viesti että hän varasi päiväreissun Tallinnaan, ja lopulta sinne lähti mummin lisäksi äiti ja siskotkin. Hullun merenkäynnin takia koko menomatka oli aivan hirveä jopa mulle, vaikka en koskaan aiemmin ole kärsinyt pahoinvoinnista minkäänlaisen matkustuksen tai huvipuistoheilumisten seurauksena. Päästiin perille maihin jossa meillä oli vaan muutama tunti aikaa kierrellä kauppoja ja mitä nyt ikinä haluttiinkaan. Löydettiin lopulta itsemme vanhasta kaupungista. Mun viimekertaisesta Tallinnan reissusta on aikaa jo varmaan lähemmäs 10 vuotta, joten kaikkea osasi katsoa ja ihailla vähän eri silmillä.

Kierreltiin vanhaa kaupunkia ja joulutoria läpi, jonka laidalta bongattiin aivan ihana hampurilaispaikka. Meillä oli lopulta vähän kiire syödä, mutta ylipäätään hinta-laatusuhde oli musta täysin kohdallaan ja täydellä vatsalla oli mukava jatkaa matkaa kotiin päin. Tais paikan nimi olla proper hamburgers jos en väärin muista, mutta kannattaa laittaa korvan taakse jos joskus Tallinnasta hyviä burgereita lähtee etsimää!
P1010273
P1010277
P1010262
P1010266
P1010257


6 Comments
 • Avatar
  Jeannay
  Posted at 20:40h, 14 joulukuun Vastaa

  Hampurilaispaikka kuulostaa kivalle ja näyttää herkulliselta!♥

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:27h, 15 joulukuun Vastaa

  Mikä kamera sulla on? :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:27h, 17 joulukuun Vastaa

  Voisitko tehä kotipostauksen? :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 07:44h, 22 joulukuun Vastaa

  Sitä se olikin! Pitäisi vissiin kokeilla tehdä samanlaista kotona, jottei Tallinnaan asti tarvitsisi lähteä hyvien burgereiden perässä :-D

 • Avatar
  sara
  Posted at 07:46h, 22 joulukuun Vastaa

  Mulla on tällähetkellä Olympus om-d em5 ja siihen muutamat objektiivit :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 07:47h, 22 joulukuun Vastaa

  Tammikussa luultavasti sellaista tulee ulos. Mulla on vielä muutamat asiat täällä kesken joita tuskin tohon mennessäkään saan valmiiksi, mutta keskeneräistä kotipostausta edes :-D

Post A Comment