AIKAINEN JOULULAHJA

Mä olen tehnyt joululahjoja, ostanut niitä muiden puolesta, ostanut niitä itselleni ja ostanut niitä muille, mutta ensimmäisen aikaisen joululahjan mä sain pari päivää sitten. Tämä lahja oli tosin aivan ihana piristys loman aloitukselle! Mulla on usein joku kello koristamassa rannetta. Ja tosiaan kun sanon että kello koristamassa rannetta, niin sitä myös oikeasti tarkoitan. Mun missään kellossa ei ole toimivia pattereita. Sain Daniel Wellingtonilta postissa kellon ja remmin, ja halusin kokeilla mun muista kelloista poikkeavaa vähän pienempää ja sirompaa versiota. 26mm nahkaremminen kello Swarovski-kristalleilla osu mun silmään ensimmäisenä heidän sivuillaan, ja muuten tosi naiselliseen ja siistiin kelloon sain vielä sini-valkoisen hihnan lisäksi. Olen ihan rakastunut tähän uuteen kelloon, ja edellinen kun on jo ihan loppuun kulunut niin uusi tuli just oikeeseen aikaan!

Mulla on tietenkin myös teille pientä infottavaa ja ylläriä. Jos joltain on jäänyt joululahjat hommaamatta joko itselle tai jollekkin tärkeälle tyypille, niin DW sivuilla näkyy joulun ajan pakettitarjouksia erilaisista kelloista ja lisärannekkeista. Bonuksena päälle koodilla SARA tilauksesta saa 15% pois, ja toimitushan on heillä ilmainen koko maahan!
PC200229
PC200258
PC200265
PC200273


Tags:
, ,
9 Comments
 • Dressed With Soul
  Posted at 23:06h, 20 joulukuun Vastaa

  I have to admit the watch is beautiful :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Anonyymi
  Posted at 08:22h, 21 joulukuun Vastaa

  Onko sun into bloggaamista kohtaan lopahtanut vai miksi täällä on ollut viime aikoina pääosin mainospostauksia? Joulu- ja marraskuun aikana sulta on tullut ainoastaan 10 postausta ja näistä on jopa 6 ollut mainospostauksia – moni vieläpä peräkkäin.

  Sun blogi on ollut niin inspiroiva ja oon täältä monet kerrat saanut inspiraatiota. Sun kuulumisia on ollut mukava lukea ja katsella kuvia siinä samalla, mutta näistä mainospostauksista ei tule samaa fiilistä :( Nämä ei inspiroi, koska näitä on niin paljon, eikä näistä saa mitään sinusta irti, koska näistä maksetaan sulle. En tarkoita, että kaikesta täytyisi avautua blogiin mutta toivottavasti tajuat mitä tässä haen.

  Mulla ei ole mitään sponsoroituja postauksia vastaan mutta siinä vaiheessa kun ne syrjäyttävät myös ne tavalliset postaukset, niin mielenkiinto loppuu ainakin minulta.

 • Jeannay
  Posted at 13:42h, 21 joulukuun Vastaa

  Aivan super makee!♥ Itekkin haaveillut tosta jo jonkun aikaa :)

 • Nina
  Posted at 14:51h, 21 joulukuun Vastaa

  Tommonen kello ois niin kiva:) Harmi ku ei itellä oo rahaa ostaa tommosta itelle, mutta ehkä jonain päivänä!

 • sara
  Posted at 07:47h, 22 joulukuun Vastaa

  Thanks, I love it!

 • sara
  Posted at 07:53h, 22 joulukuun Vastaa

  Mä ymmärrän, sillä olen huomannut tämän itsekkin. Mulla on vaan tällähetkellä esimerkiksi asukuvien ottamiset aika huonossa jamassa päivien pituuden sekä ainaisen sateen takia. Toisaalta onhan niitäkin postauksia jotka jää asukuvien ulkopuolelle, mutta nyt pitäis vaan vähän tsempata tän kanssa :-)

 • sara
  Posted at 07:55h, 22 joulukuun Vastaa

  No niimpä! Mun käsi on sen verran ohut ranteesta että kaikki muut kellot näyttää aivan hervottomilta, enkä tietenkään ole aiemmin tajunnut että tällänen mini sopisi oikeasti näinkin paljon paremmin! :-D

 • sara
  Posted at 07:56h, 22 joulukuun Vastaa

  No mutta ehkä myöhemmin, hyvä sijoitus tuo nimittäin ainakin on!

 • Nea Emilia
  Posted at 11:26h, 22 joulukuun Vastaa

  Toi kello on ihan täydellinen!! Oon ite kans kattonu noita ja kokeillu mut mulla on niin kapea ranne kans et mikään niistä mitä oon kokeillu ei oo näyttäny kivalta, mutta toi kapeempi malli vaikuttaa just täydelliseltä haha. Pitää käydä itekki kattoo uudelleen :)

Post A Comment