WHAT’S IN MY BAG?

Vihaan kantaa laukkuja mukana, ja siitä syystä mulla useasti onkin mukana vain joku pieni pussi johon kaikki tarpeellinen on ängetty. On kuitenkin niitä harvoja päiviä kun laukku kulkee mukana. Silloin siellä on vaikka mitä, ja päivästä riippuen vielä kaikkea ylimärästäkin. Ajattelin esitellä teille mun laukun perus tarpeiston, eli siis kaiken roinan mitä mun laukku pitää sisällään päivästä toiseen.
P1050102
Aurinkolasit / Silmälasit / Avaimet omaan kotiin, kotikotiin sekä pyörään / Avaimenperässä roikkuva Balmi-huulirasva* / Ylimääräinen huulirasva (Normaalisti mulla löytyy näitä ylimääräisiä huulirasvoja ainakin yksi jokaiselle sormelle) / Nenäliinoja / Kalenteri / Meikkipussi sisältäen kameran ja muutaman ylimääräisen objektiivin / Purkkapussi / Ponnari sekä muutamat pinnit / Ripsiharja / Lompakko sisältäen kaiken tärkeän maksukorteista henkkareihin ja tärkeisiin lappusiin / Kännykkä (Yleensä mukana roikkuu vielä muutamat solmussa olevat kuulokkeet / Käsirasva – varsinkin talvisin se on ihan must! / Musta roinapussukka sisältäen esimerkiksi korut joita kannan aina mukana jos ne ei roiku ranteessa. Eli siis Nomination omilla sekä siskojen nimikirjaimilla varustettuna, Thomas Sabon Charm Club koru jota rakastan aivan älyttömästi, mutta välillä tuntuu että se on laukussa paremmassa tallessa, sekä siro Daniel Wellington* joka tosin koristaa kättä nykyään lähes aina.
P1050110
Joten niin kuin näkyy, mun kassin pohjalla on usein aikamoinen kaaos koulukirjojen ja muiden kanssa. Mä onnistuin onneksi vuosi tai kaksi sitten karistamaan ne turhat meikit sun muut laukusta pois, ja painoa hävisi sen mukana reilusti. Silmälasit mulla on aina mukana, vaikka aika harvoin ne päähän asti pääsee. Tällä hetkellä mulla itseasiassa tilanne on se, että pitäisi varata uutta aikaa silmälääkärille – olisi vaan pitänyt kuunnella ja uskoa kuinka silmälaseista oikeasti on jotain hyötyä päänsärkyjen ehkäisemisten lisäksi. No seuraavaksi kuvioihin astuu toivottavasti piilarit!

Ennen joulua multa kyseltiin Daniel Wellingtonin alekoodin voimassaoloaikaa, ja muistuttelen vieläkin sen olevan voimassa! Koodilla SARA saa siis 15% alennuksen tilauksesta.
P1050125
Ja niin kuin aiemmin jo sanoin, mulla on huulirasvoja laukussa aina miljoona. Voisin tälläkin hetkellä käydä kaivelemassa mitä tahansa laukkua tai itseasiassa jopa takkien taskuja, ja sieltä löytyisi pelastusta kuiviin huuliin. Mulle lähetettiin näitä kuution muotoisia super söpöjä Balmi-huulirasvoja postissa joku aika sitten, ja sen jälkeen mä olen kerennyt kehua näitä siskoille, kavereille ja jopa mummeille pehmeämpien huulien toivossa. Mun avaimissa roikkuu aina yksi mintturasva pahan päivän varalle jos kauppareissulla unohtuu muut kotiin, pakko sanoa että pelastanut tämän huulirasva-addiktin monet kerrat! Tänää aamulla mä tsekkasin puhelimesta säätä, ja se näytti 27 pakkasastetta, siis mitä!! Luulin että tänä talvena noihin lukemiin päästäisi juuri ja juuri ehkä pohjoisessa, mutta talvi yllätti näköjään meidät muutkin. Jotta huulet pysyy näillä keleillä kunnossa, niin mä laitan lähipäivinä Instagramiin (@saraollila) pienen Balmi-paketin arvonnan käyntiin, ja vinkkailen että nyt kannattaa osallistua!


7 Comments
 • Avatar
  Sofia
  Posted at 16:21h, 06 tammikuun Vastaa

  Tuttu tunne tuo, että laukun pohjalta löytyy vaikka ja MITÄ!
  Ihanat nuo kännykän kuoret, mistä mahtavat olla?:)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:52h, 06 tammikuun Vastaa

  Voisitko tehdä välillä jonkun postauksen missä ei ois tunnistetta SPONSOROITU. Ymmärrän toki, että yhteistyöpostaukset pitää tehdä, mutta voisitko tehdä siinä välissä jotain muita postauksia? Sun blogi on kuitenkin yks mun lemppareista, mutta ärsyttää tää jatkuva "yhteistyössä jonkun kanssa"

 • Avatar
  sara
  Posted at 07:30h, 07 tammikuun Vastaa

  Moikka, se että sieltä löytyy se "sponsoroitu" ei tarkoita että mä olisin välttämättä vartavasten just sitä mainostamassa. Saattaa olla jotain vuodenkin vanhoja juttuja mitä olen saanut blogin kautta, ja sellaisen näkyessä mä sinne sen "sponsoroitu" tägin laitan vaikka olisikin jo näkynyt täällä aiemmin :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 13:24h, 08 tammikuun Vastaa

  Moikka! Mille abiristeilylle meette :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:53h, 08 tammikuun Vastaa

  Onks sulla joku naamakriisi ku et enää melkeen ikinä laita ittestäs kuvia tänne etkä muuallekkaan..

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 23:56h, 08 tammikuun Vastaa

  Voi tuo teidän yhteiskuva on niin söpö lompakossa! <3 Harmi kun me ei olla mun miehen kanssa yhtä kuvauksellisia haha. Mietitkö muuten koskaan, että kehtaatko julkaista kuvia sun läheisistä ihmisistä? Kun tuntuu, että nykypäivänä trendi blogeissa on, että deittikumppanit yms pidetään visusti salassa.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:54h, 10 tammikuun Vastaa

  Nätit noi marmorikuosiset kuoret! Mistä oot ostanu? :)

Post A Comment