SISUSTUSHAAVEITA…

Haaveileminen ei ole pahaksi, eihän? Jos mulla vaan olisi rajaton pankkikortti ja iso tontti hyvällä paikalla, niin kymmenen vuoden kuluttua siihen alkaisi luultavasti kohota jotain rakennelmaa kiviseinineen sekä ulkoa, että sisältä. Kynttilät, roikkalamput, valo, vaaleat lautalattiat ja ylipäätään sisustuksella haettu pehmoisuus tyynyjen, vilttien sekä mattojen avulla kummittelee mun päässä kun mä edes vähän heitän ajatuksia sinne päin. Ehkä tietynlainen tavarat tarkoituksella väärillä paikoillaan-sisustus on se joka mua houkuttelee kovasti. Mä olin jo yhdeksänvuotiaana kellarin koneella peiton sisällä selailemassa IKEAn sivuja ja pistämässä kivoja kalusteita muistiin. Okei siitä se varmaankin johtuu, että IKEAssa vuodesta toiseen samoina pysyvien perus kalusteiden nimilista on mulla aika hyvin mielessä muistissa.

Mä en näe mahdottomaksi, että tästä voisi tulla vielä joskus mun ammatti, sisustuksesta nimittäin. Jossain vaiheessa ennen ravintolakokkia mutta pilottihaaveen jälkeen unelma-ammatti oli sisustus-suunnittelija. Siinä vaiheessa mä remontoin nukkekotia kirjaimellisesti lattiasta kattoon, sillä nukkekoti sai uuden ilmeen lattialaatoista tapetteihin ja kalusteisiin. Voi vitsi kun vuokralla asuvana tätä pientä kerrostalokämppää on niin hankala saada just siihen kuntoon mihin haluaisi…no nyt ei auta muu kuin odottaa!
sisustus


4 Comments
 • Avatar
  Lispe
  Posted at 15:16h, 15 tammikuun Vastaa

  Ai että kuulostaa niin ihanalta!!<3 toi viimenen kuva makuuhuoneesta ihan mielettömän hieno!

 • Avatar
  sara
  Posted at 15:31h, 15 tammikuun Vastaa

  No niimpä! Pitää vaan lisätä tällaiset "ehkä mä vielä joskus…" listaan, höh!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:34h, 15 tammikuun Vastaa

  Aaaahh <3 rakastan kans sisustamista!!!!

  Muutin just ihan uuteen kotiin, vasta valmistuneeseen taloon. Oon ihan rakastunut. Kaikenlaista pitää vielä hankkia

 • Avatar
  Elina
  Posted at 22:07h, 16 tammikuun Vastaa

  Sisustaminen on kyllä varsinainen ikuisuusprojekti! Mullakin pää täynnä ideoita ja inspiraatiota vaikka muille jakaa – esteenä vaan lähinnä tuo rahapussin paksuus (vai ohuus) :-D! Noi sun jakamat jutut kuulostaa kans niiin hyviltä! Toivottavasti pääset jonain päivänä toteuttamaan niitä :-)

  xx
  http://www.herstylishlife.com

Post A Comment