TAMMIKUUN AIVOPIERU

P1160075

Coat/BikBok Shoes*/Defshop Dress*/Shein Bag/Bikbok Beanie/H&M; Gloves*/Defshop Scarf/Bershka

En tiedä mikä ihmeen aivopieru oli lähteä tammikuun pakkaseen ilman kunnon housuja. Sattuneesta syystä myös asukuvaukset jäi normaalia lyhyemmiksi, sillä tämä tyttö kipitti autolle jo parin kuvan jälkeen varpaat aivan jäässä. No tietääpähän mitä ensikerralla pukee päälle, ja jättää nämä hepeneet vähän lämpöisemmille keleille kunhan kevät pääsee pidemmälle.

Mulla on takana vähän normaalia rennompaa viikonloppua. Olen ollut pienissä remppahommissa, tullut kotikotiin saunomaan, sekä viettänyt illan ja yön nettisarjojen parissa. Viikonlopun pitkät unet, hyvä aamupala sekä aamulla ikkunasta paistava aurinko on tehnyt ainakin mulle aivan superin fiiliksen. Mä en tosiaan pistäisi pahaksi vaikka jokainen viikonloppu menisi samalla kaavalla!


No Comments

Post A Comment