OLYMPUS: BEHIND THE SCENES

Yhteistyössä Indiedays & Olympus
Monet teistä varmaan on nähnyt eri blogien taustalla Olympuksen mainosbannereita, joiden kuvaukset oli itseasiassa muutama viikko sitten. Kuvauksissa on aina ihana olla joko itse, tai sit ihan vaan tsekkailemassa niitä kuvauksia vierestä. 
Tein tossa joulukuun puolessa välissä pienen reissun Helsinkiin, jossa oli menossa Olympuksen aivan ihanien Leather- ja Style Collectionin lisätuotteiden kuvaukset. Kävin vähän napsimassa behind the scenes-kuvia, sekä myös ihastelemassa näitä itse tuotteita! Mun on pakko myöntää että yllätyin ihan itsekkin siitä, kuinka siistejä kameratuotteita Olympukselta on tullut! Yhden kameran näytön kun mä olen jo rikkonut, niin olen vakavasti harkinnut tuon beigen olkalaukun hankkimista tähän talouteen. Aiemmin kamera on kulkenut milloin missäkin…meikkipussissa, pipon sisällä tai vaikka neuleeseen käärittynä. Siis eihän tota laukkua osaisi edes yhdistää miksikään kameralaukuksi! Lisäksi kameraa voi piristää mallistojen ranne- ja olkahihnoilla. Aivan ihania! Mä en ainakaan pistäisi pahaksi jos tollaisen saisin mäkin jossain vaiheessa kameraan kiinni.
Mallina näissä kuvauksissa toimi upea Jenni Panula, Olympuksen Brand New Face-kisan voittaja. Näiden mun behind the scenes-kuvien ja mallistojen ihailuiden loppuun mä lisään vielä niitä kuvaaja Lars Johnsonin ottamia kuvia, joista tuli musta aivan super kivoja! 

PC140089
PC140012
PC140101
PC140125
PC140060
PC140020
PC140138
PC140214
PC140165
PC140071
PC140196
Kuvauksissa oli päällä aikamoinen meininki, kun asuja soviteltiin asusteiden kanssa mallin istuessa meikkauksessa ja hiusten laitossa. Niin kuin kuvistakin huomaa, sopii nämä niin arkeen kuin juhlaankin. Tuonne laukkuun mahtuu myös ylimääräiset objektiivit mukaan talteen, me want! Olin aika innoissani näkemässä lopputuloksen mitä näistä kuvista loppujen lopuksi tuli, ja tulos on musta upea! Täältä löytyy lisää kuvia!
C140858-EditC140957-Edit
C141028-Edit

Pics:Lars Johnson Makeup:Jaana Veronika Model:Jenni Panula Styling:Annathin & Veera Almila
Mitä te tykkäätte, miellyttääkö kameralaukut ja uudet hihnat teidän silmää?

5 Comments
 • Avatar
  Essi
  Posted at 07:49h, 29 tammikuun Vastaa

  Oh yes, kyllä miellyttää! Etenkin kolmanneks alin kuva, tollastahan vois käyttää ihan arkenakin ilman mitään kameroita tmv! :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

 • Avatar
  Pinja
  Posted at 08:57h, 29 tammikuun Vastaa

  Mä oon tässä jo hyvän aikaa huokaillut tuollaisen laukun perään <3 Mullakin kun kamera kulkee yleensä vain ison laukun pohjalla, enkä edes kääri sitä mihinkään pehmeämpään.. :D

 • Avatar
  sara
  Posted at 10:02h, 29 tammikuun Vastaa

  No niimpä! Toi on just se mihin mä iskin mun silmät I-HA-NA! Ja noin ku ei kovin monesti voi kameralaukuista sanoa..

  Terkuin,
  Sen kameran mukana tulleen kamalan harmaa-vihreän kameralaukun omistaja, ei niinkään kuitenkaan innokas käyttäjä

 • Avatar
  sara
  Posted at 10:05h, 29 tammikuun Vastaa

  Mulla meni reissussa kameran kosketusnäyttö halki, ja ärsytti muuten aivan hitosti! Sen jälkeen pitänyt toista kameraa ihan ku kukkaa kämmenellä ja pakko ollu se johonki rättiin änkeä kun mukaan ottaa! Toi olis niiiin ihana!

 • Avatar
  nea
  Posted at 10:07h, 29 tammikuun Vastaa

  Mikä kamera sulla itselläsi siis on? :) Mulla ois uusi kamera hankinnassa ja ois kiva kuulla vähän sun kamerasta ja sun mielipiteitä siitä, hyviä ja huonoja puolia? Muistelin, että kirjotit siitä joskus postauksenkin, mutta en millään löytänyt, vaikka kuinka yritinkin sitä etsiä… :/

Post A Comment