2016 – EKAT PUHELIMESTA

Untitled

♥ / Viikonlopun aamupalaa. Voi vitsi kun kouluaamuina olisi energiaa ja innostusta väsätä tälläset…jaksais koulussa sata kertaa paremmin! / Tän projektin aikana vierähti multa muutama kyynel ja hammasten kiristys kun olin sitä yksin tekemässä. Lopulta mä annoin muiden hoitaa ne sahaukset ja ruuvaukset, ja itse pidin huolta maalaamisista / Kasvokuvaa

Untitled

Aivan ihana auringonlasku! Tota (ei tietenkään, kaikki on omilla silmillä kauniimpaa) ei saanut ikuistettua kuitenkaan puhelimeen yhtä nätisti, mutta ihanalta näytti! / Ruokatreffeillä burritoilla. Ennen mun jenkkivuotta en syönyt papuja, en tykännyt niistä yhtään. Jenkeissä niitä tuli kyllä syötyä senkin edestä, ja varsinkin kaikkia pikaruokaburritopaikkoja on papujen takia ikävä…pääsisimpä takas! Käytiin kuitenkin lievittämässä sitä ikävää ihan raflaburritoilla, muttei ne vetänyt vertoja puolet halvemmille pikaruokaburritoille tuolla pallon toisella puolen / Instagramissa (@saraollila) on vielä tän illan Balmi-skaba pystyssä. Käykää osallistumassa / Tältä näytti meidän tiistai. Pelkkää rentoilua ja löhöilyä.

Untitled

Sain yks päivä tolta paremmalta puoliskolta ruusuja. Tällä hetkellä ne on kuihtunut – herranjumala kuinka paljon vettä ne imee! (Uudet kukat olis ihan jees, vink vink!) / Uudenvuoden laskettelut Himoksella / Aamut lempparilakanoissa on aivan parhaita / Vielä yksi kasvokuva uusilla räpsyillä ja punahuulilla.

10 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:54h, 03 helmikuun Vastaa

  Nää postaukset on niin kivoja! Mikä ja missä tuo burritorafla on? Näyttää hyvältä. :)

  Yksi vähän ehkä negatiivisempikin kysymys olisi… Käytätkö puhelinta auton ratissa? Välillä näyttää jotkut kuvat (esim. tuo auringonlaskukuva) ja snäpit että olis kuskin paikalta kuvattuja.. Itse suht tuoreena kuskina jotenkin kauhistelen, mun mielestä luurin näprääminen auton ratissa on jotenkin niin tyhmää ja turhaa. Kiinnostaisi sun mielipide asiasta. :) enkä siis halua pahalla esittää kysymystä, voi olla että mulla on ajamiseen vielä vähän ylivarovainen ote kun on niin uusi asia (ja voihan noi olla pelkääjän paikaltakin kuvattuja). Oon vaan ajatellut itse että kännykkä ei kuulu kuskin käsiin!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:38h, 03 helmikuun Vastaa

  Mulla vähän sama, en ole ikinä edes puhunu puhelimeen samalla, kun ajan. Se vaarantaa niin paljon oman itseni kuin myös muun liikenteen, vaikka edessä ois kuin kaunis näky :( muistan vieläkin, kun se yks julkkis kuoli kolarissa, vaan koska haki koiransa jostain kylpylästä ja sen oli pakko päivittää instaan se -.- mä en edes suostu olee ihmisen kyydissä, joka näprää puhelinta, en vaaranna henkeäni jonkun typerän puhelimen takia :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 18:58h, 03 helmikuun Vastaa

  Mitä huulipunaa ja sävyä mahtaa olla viimeisessä kuvassa? :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 20:13h, 03 helmikuun Vastaa

  Kiitos paljon :-) Se oli Forumissa ja nimi muistaakseni subburritos tai joku sen tapanen. Todella harvoin oon puhelimella kun ajan, ja esimerkiksi tässä postauksessa otettu kuva on otettu pelkääjän paikalta, en ollut ite siinä siis ratissa. Jos puhun puhelimessa niin se on kaijuttimella sylissä, ja pakollinen tekstari lähtee punasissa valoissa ja valojen vaihtuessa puhelin kokonaan viereiselle penkille…mitään Instagram päivityksiä mä en vois edes harkita ratissa ollessani :-D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:25h, 03 helmikuun Vastaa

  Mikset vastaa esim edellisten postauksien kaikkii kommentteihin?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:51h, 03 helmikuun Vastaa

  Hei, mua kiinnostaa tosi paljon kaikki vaihtovuoteen liittyvät asiat ja haluaisin tietää puhutko enää kenellekkään amerikkakavereilles tai host-perheelle, ja kaipaatko takasin?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:29h, 05 helmikuun Vastaa

  Sun blogi on tosi ihana, mutta harmittaa kun postauksia tulee aika harvoin. Toki ymmärrän senkin, että bloggaus on kovaa hommaa. Yritin ite joskus pitää aussiblogia, kun asuin ausseissa ja postasin ehkä kerran kuussa. En jaksanu kulkee päivät pitkät katellen maisemia kameran läpi ja näyttää itse kuvattavalta :D Enkä jaksanut latailla kuvia hitaan netin takia ja valkata kamerasta mitkä nyt olikaan ne hyvät kuvat ja mitkä ei :D

 • Avatar
  sara
  Posted at 11:12h, 06 helmikuun Vastaa

  Sellasta Lumenen Lip Color huulipunakynää, tosin en tiedä yhtään mikä sävy on kyseessä :-D

 • Avatar
  sara
  Posted at 11:12h, 06 helmikuun Vastaa

  Mulla on tästä tulossa postaus heti kun saan siihen kuvitusta vähän haettua vanhoista kansioista :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 11:20h, 06 helmikuun Vastaa

  Mulla on lukio tässä blogin ohella, joten se ottaa välillä sen etusijan. Toki mä päivittäsin tänne vaikka päivittäin jos olis välivuosi menossa, mutta se on sit sen ajan juttu, nyt pitää vaan koittaa tsemppaa edes vähän paremmaksi! :-)

Post A Comment