TUESDAY 9TH

P2090222
P2080131
P2080141
P2080176
Heippa tyypit! Mun tiistai-aamu on lähinnä mennyt tapellessa koneen kanssa, ei siis sen kummempia. Kovalevyä kun oon saanut kuvilla ja muilla ohjelmilla täytettyä tässä muutaman vuoden aikana ihan kiitettävästi, niin olihan tämä ”tarvitset lisää tallennustilaa jatkaaksesi” ilmoitus näytölle pompatessaan jo aika odotettu juttu. Kaivoin ulkoisen kovalevyn laatikosta ja aloin siirtämään kaikkea ylimäärästä ulkoiseen muistiin, mutta eikös se hidastanut koko koneen käytön ihan miniminopeuksiin. Tämä ei siis ole mikään ideaali lähtötilanne lyhyt pinnaiselle bloggaajalle jolla on kuvien muokkaukset vielä aivan vaiheessa ja postausta pitäisi saada piakkoin ulos jotta päästään päivän muiden hommien kimppuun.

Mun oli tarkoitus viettää tämä päivä kotona flunssaillessa ja vaatekaappia siivotessa. Tarkoitus oli sitä käydä läpi periaatteella jos mä en tätä ole jenkeistä palattuani käyttänyt, niin se joutaa pois. Mulla kuitenkin tuli illaksi pieni reissu Helsinkiin, joten vaatteiden siivoamiset saa nyt odottaa. Mä laitan nyt koneen sivuun latailemaan, ja itse pitäisi vielä vähän freesautua ennen kun lähden juoksemaan junaan!


7 Comments
 • Avatar
  Anna Hakola
  Posted at 18:36h, 09 helmikuun Vastaa

  Hei Sara :) Meinaatko koskaan tehdä sitä Q&A;:n toista osaa, jonka piti käsitellä sun vaihtovuotta? Oon oottanut sitä innolla tosi pitkään, ja luulen et aika moni muukin haha :D Toivon todella että toteutat sen, nimittäin aihe kiinnostaisi tosi kovasti!!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:09h, 09 helmikuun Vastaa

  Ihanaa kun sä oot postannu näin useasti viime aikoina! Kiva kuulla sun kuulumisia ja nähdä arjesta kuvia :-)

 • Avatar
  sara
  Posted at 22:55h, 09 helmikuun Vastaa

  Hei ihana että muistutit! Se on jäänyt mulla kokonaan tonne luonnoksiin, julkasen sen asap :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 22:57h, 09 helmikuun Vastaa

  Kunnon boosti päällä tällähetkellä, ja toivotaan että jatkuu ihan yhtä innokkaana! Tätä hommaa on ihana tehdä kun näkee että siellä ruudun toisella puolella on porukkaa lukemassa ja odottamassa uusia postauksia. Kiitos siis tästä kommentista! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 00:02h, 10 helmikuun Vastaa

  Pistätkö vanhoja vaatteitasi myyntiin? Esim insta-kirppis? Olis kiva! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 11:03h, 10 helmikuun Vastaa

  Joo hei täällä kans ois yks innokas! Jos siis laittaisit myyntiin netissä vaatteitasi :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 12:00h, 10 helmikuun Vastaa

  Alunperin oli tarkotus fb-kirppikselle, mutta toi instagram oliki aika hyvä idea! Täytyy pitää mielessä :)

Post A Comment