TERVEISET SÄNGYN POHJALTA

DSC_9533
DSC_9549
DSC_9428
DSC_9491
Long time no see! Wanhat oli ja meni, ja nyt on vihdoin kaikki niihin liittyvä hössötys ohi! Kerroin muistaakseni wanhoja edeltävänä viikkona olleeni kipeenä, ja tervehdyin hyvin torstaiksi jolloin tanssittiin tanssit vanhemmille ensimmäistä kertaa. Ensimmäisten tanssien aikana kaikkia näytti jännittävän, ja parien esittelyn aikana paikalla seisoessa multa hävisi kaikki tanssit mielestä. No hyvin silti selvittiin mokista huolimatta, ja tanssit kokonaisuutena oli ihana kokemus! Perjantaina tanssittiin koululla ja kaikki Lahden koulut yhdessä suurhallilla, ja mulle oli yön aikana iskenyt joku jälkiflunssa aika pahasti. Koko päivä oli todella uuvuttava eikä siitä pystynyt kuumeessa ottaa kaikkea irti. Lauantaina mä heräilin silmät muurautuneena kiinni kovassa kuumeessa, ja niillä teillä mä olen vieläkin. Monta nessu-pakettia köyhempänä röhnään sängyssä yrittäen saada edes joitain hommia aikaiseksi.

Mulla oli tansseissa sisko mukana kuvailemassa, mutta hänen kameran raakakuvat ei suostu lataamaan mun koneelle. Sain eilen konetta sen verran auki, että valkkailin muutamat kuvat jotka hänen haluan muokkaavan. Niitä siis odotellessa, kunnollinen wanhojen postaus on tulossa myöhemmin! Mun olisi tällä hetkellä ollut tarkoitus olla matkalla Helsinkiin länsisatamaan abi-risteilylle, mutta jouduin senkin perumaan kipeilyn takia. Nyt siis vaan toivotaan että hiihtolomaan mennessä olisin jo päässyt ylös täältä sängystä, peukut pystyyn ja lääkkeet naamaan!
P2230396
P2230407
P2230411


10 Comments
 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:50h, 23 helmikuun Vastaa

  Ei vitsi miten upee oot ollu wanhoissa! Ihana mekko ja tyylikäs kampaus :)

 • Avatar
  Noora Inkiläinen
  Posted at 19:58h, 23 helmikuun Vastaa

  Voi säkin oot nyt kipeytynyt.. Siis tosi paljon nyt liikkeellä flunssaa ja kuumetta ja sitä influenssaa :/ Koitahan parantua ♥ Olit kyllä niin kauniina wanhoissa ja pienet mokat ei oo ikinä pahasta, niitä on hauska muistella jälkeenpäin.

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:40h, 23 helmikuun Vastaa

  Teethän wanhoista kunnon postauksen? Olis kivs nähä kuvii sielt :)

 • Avatar
  essidamaria
  Posted at 22:27h, 23 helmikuun Vastaa

  Upee mekko! :-) saaks udella miltä nettisivulta löytyi?

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 02:47h, 24 helmikuun Vastaa

  Oi miten upee mekko! Rakastuin tohon väriin ja tyyliin

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 03:37h, 24 helmikuun Vastaa

  Mistä noin ihanan mekon oot hankkinu :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 11:00h, 25 helmikuun Vastaa

  Kiitos paljon!

 • Avatar
  sara
  Posted at 11:03h, 25 helmikuun Vastaa

  Kävin eilen lääkärissä ja sain lääkkeitä matkaan eli eiköhän tästä vielä pian ylös ponkaista :-) Siinä vaiheessa kun osasi rentoutua osasi myös nauraa niille mokille, eihän ne nyt kuitenkaan ollut mikään maailman loppu, heh :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 11:03h, 25 helmikuun Vastaa

  Tuolla tekstissä lukikin että sellasta on tulossa kunhan mä saan siskolta muokatut kuvat mulle koneelle :-)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 11:12h, 25 helmikuun Vastaa

  Ihan mielettömän upee mekko sulla, ihana ♥ päivä näyttää kyllä täydelliselle, vanhojentanssi postausta ootellessa :) Toi sun tatuointi on myös niin magee, että kunnon kuume tatuoinnin ottoon vaan kasvaa ja kasvaa ;)

Post A Comment