KOTIIN MATKA KÄY

DSC_0605DSC_0536Tällä hetkellä ollaan tien päällä ja vedin pienet tirsat jo heti alkumatkasta. Paluu arkeen häämöttää 600 kilsan päässä, mutta mä olen itseasiassa kyllä puolivalmiina sen vastaanottamiseen. Ennen reissua vietin reilun viikon sängyn pohjalla mitään tekemättä, joten tuntuuhan tämä ylihuomisen kouluun paluu jopa ihan kivalta. Akut on nyt ”ladattu täyteen”, ja huomenna vielä röhnäillään kotona omassa sängyssä. Koko reissu on pienistä takapakeista huolimatta ollut aivan ihana, ja nyt vaan suunnittelemaan uutta lomaa mahdollisesti kesälomalle.

Seuraavan reissun kohteeksi pitäisi valita jokin lämpöisempi, mutta niistä suunnitelmista varmaan myöhemmin lisää. Kuvia Leviltä on hihassa vielä reilusti, mutta jos nyt kotiin palatessa saisi jotain muutakin matskua peliin kun lasketteluvaatteita ja lumisia maisemia.

Seuraavan kerran palaillaan etelämmästä Suomesta. Pysähdytään just huoltoasemalle tankkaamaan ja pian on mun vuoro hypätä ratin taakse!


2 Comments
 • Avatar
  Ansku
  Posted at 19:11h, 05 maaliskuun Vastaa

  Hei mistä ne ylipitkät sifonkiverhot on, jotka näkyy ”Meidän koti” postauksessa? :) selailin sitä postausta, mutta en ainakaan nähnyt mainintaa niiden hankintapaikasta.

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 20:10h, 06 maaliskuun Vastaa

   Mä tilasin ne netistä, mutta mä en millään muista mikä kauppa oli kyseessä!

Post A Comment