JAMMING IN THE CAR AND OTHER FUN THINGS

Mä olen se tyyppi jolla on autolla ajaessa aina omat jamit, olin mä sit ratissa tai apukuskin paikalla istumassa. Musta tuli se tyyppi jenkkivuoden aikana, vaikken mä itseasiassa ole päässyt vielä sille tasolle millä syntyjään ulospäinsuuntautuneet jenkit on. Jotkut mun blogia pidempään lukeneet varmaan muistaa kuinka mä rakastuin Avicii – Wake me up biisiin heti sen kuultua, ja biisi oli vielä pitkän aikaa mun lemppareiden joukossa. Sellainen hyvän mielen biisi, tiedättekö? No siellä se on vieläkin, ja yhtä mielelläni laulan mukana nyt kuin kolme vuotta sitten. Yleensä mä kuuntelen soittolistaa niin pitkään repeatilla että kappaleet alkaa omaan korvaan tökkimään pahemman kerran. Muistan kuitenkin kun kesän omalla kohdallani viimeisille festareille mentäessä Aviciin näkeminen oli mulla ihan must! No sen mä onneksi näin, kuulin ja nautin. Se on sellainen kylmien väreiden artisti.

Tsekkasin viimevuoden lopulla mun edellisen vuoden saldon musiikin kuuntelun kohdalla ja minuutteja musiikin kanssa oli kertynyt ihan mukavasti. 72 000 minuuttia, eli 1199 tuntia tai 50 päivää, hullua! Noihin kymmeniin tuhansiin minuutteihin sisälty 1122 eri artistia ja 2388 eri biisiä. Voisin kuunnella musiikkia tunnista toiseen pitkin päivää jos täällä samassa kämpässä ei olisi kukaan sitä rajoittamassa. Mä olen just se tyyppi joka tanssii yksin kotona, ja mä tykkään siitä!

Onko teillä samanlaisia tyyppejä, joiden musiikkia voisitte kuunnella päivät pitkät iho kananlihalla?


8 Comments
 • Avatar
  Jasmine
  Posted at 17:11h, 07 maaliskuun Vastaa

  Mä asun yksin ja mulla on musiikki päällä 99% ajasta kun olen kotona, ja on ne aina ne samat Ed Sheeran, Shawn Mendes tai troye Sivan jotka siellä soi, en vaan koskaan kyllästy niihin ja niitten musiikki on just semmonen joka saa ihon kananlihalle!

 • Avatar
  Maria
  Posted at 20:45h, 07 maaliskuun Vastaa

  Mä en ole kuunnellu musiikkia kunnolla 2vuoteen,mä vaan kyllästyin :D

 • Avatar
  nina
  Posted at 20:46h, 07 maaliskuun Vastaa

  Mistä näit noi tilastot? :-) Olis jännä nähdä omat tunnit mitkä on musiikkiin käyttäny, se kun on iso osa mun päiviä! Musiikki soi taustalla melkeinpä aina, joka päivä!

 • Avatar
  Pinja
  Posted at 21:22h, 07 maaliskuun Vastaa

  Täällä ollaan kans Aviciin faneja ja sen perässä lähdettiin wkndeille viimevuonna ja tänä kesänä suunnitelmissa ehkä Ibiza! Aviciin wake me up julkaistiin samana keväänä kun suhteemme poikaystäväni kanssa alkoi ja Avicii onkin meidän yhteinen fanituksen kohde (okei kuunnellaan jopa samoja yhteisiä listoja että taitaa ne muutkin olla yhteisiä..) ! Toinen mihin ei kyllästy on poikaystäväni tekemät EDM biisit..<3

 • Avatar
  Anna
  Posted at 22:19h, 07 maaliskuun Vastaa

  One Direction. Ihmettelen itsekin miten en vaan kyllästy kyseisen bändin biiseihin haha! Kuuntelen musiikkia joka päivä, enkä koskaan mitään muuta kuin One D:tä :-D muut ei vaan jotenkin iske, vaikka haluaisin kyllä löytää uusiakin artisteja soittolistalleni!

 • Avatar
  Iida
  Posted at 09:13h, 10 maaliskuun Vastaa

  Ei vitsi mistä tollaset tilastot näkee? :D ois ihan hauska seurata omaa tilastoa myös!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 09:31h, 10 maaliskuun Vastaa

   Yearinmusic.spotify.com :)

 • Avatar
  Tanja
  Posted at 10:59h, 10 maaliskuun Vastaa

  Mulla on kans tuo wake me up yks lempibiiseistä<3 se vaan on niin paras. Alan walkerin - Faded on kans sellane biisi johon en kyllästy koskaa. <3:D

Post A Comment