FASTFOOD

Suunnitteluista huolimatta meidänkään ruokailut ei mene sen kaavan mukaan mitä alkuviikosta mietitään. Jotkut pidempään lukeneet varmaan muistaa postauksen, jossa haastoin itseni tekemään viikon ruokaostokset 50eurolla. Me ollaan täällä taloudessa yritetty jatkaa samaa vähän pidempäänkin, vaikkakin välillä saattaa tulla ylimääräisiä kauppareissuja keskellä viikkoa. Käytiin myös nyt alkuviikosta kaupassa hommaamassa tarvikkeet viikon ruokiin kerralla, mutta suurin osa lihoista ja kanoista on vieläkin jääkaapin hyllyllä. No ai miksikö? Tämä viikko on mennyt vähän laiskasti ruoan suhteen. Mulla on tullut todella paljon kouluhommia, jotka juuri tällä hetkellä on puskemassa kovaa vauhtia päälle. Vaikka tilanne on suoraan sanottuna kaoottinen koulutöiden kanssa, en mä silti malta hengähtää blogin suhteen ja ottaa paria ylimääräistä ”vapaapäivää” tänne joukkoon, vastahan mä pääsin kunnolla alkuun!

No tässä tilanteessa kunnon ruokailut kotona on jäänyt toisarvoiseksi, ja me ollaan neljässä päivässä saatu kulumaan vain 700g jauhelihapaketti. Miten tämä on mahdollista? Yhtenä päivänä lihapullia, kahtena seuraavana osutaan juuri-oikeaan-aikaan porukoiden luo valmiiseen ruokapöytään, ja eilen mä kirjaimellisesti juoksin kotiin samalla soittaen, että jauhelihan jämät pannulle ja uuni päälle NYT! Olin toissapäivänä ottanut tämänkin tytön torstain pelastaneet, Fazerin tehtaanmyymälästä haetut pakastetut pitsataikinat sulamaan. Niistä tuli kirjaimellisesti juuri sitä fastfoodia! Päivän ruoka oli siis nopeampi kuin naapuri Hesen autokaista. Hyvää oli, ja päivän pelastajia on vielä useampi kappale pakkasessa odottamassa oikeaa hetkeä!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


8 Comments
 • Avatar
  Ansku
  Posted at 08:26h, 11 maaliskuun Vastaa

  Meilläkin ollut nyt aika laiskaa ruuanlaittoo, on vaan kiirettä niin että jää kanat kaappiin. Tars tsempata, mut jäänee miehen harteille. Itse olen koulussa viikonlopun, aamusta iltaan.

  Hei kivaa viikonloppua!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 09:48h, 12 maaliskuun Vastaa

   Hah, en siis näköjään ole ainoa :-D

   Ihanaa viikonloppua myös sinne!

 • Avatar
  Anette
  Posted at 09:42h, 11 maaliskuun Vastaa

  Nyt on pakko kysästä, että mitä kameraa/objektiiveja käytät? :-) Näyttää kuvat niin pirun hyvältä!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 09:51h, 12 maaliskuun Vastaa

   Mulla on nyt Olympuksen OM-D E-M5 käytössä yleensä 25mm 1:1.8 objektiivilla :-)

 • Avatar
  Jasmine
  Posted at 11:17h, 11 maaliskuun Vastaa

  rakastan näitä sun ruokapostauksia! Näyttää taas kerran NIIN hyvältä :-)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 09:51h, 12 maaliskuun Vastaa

   Kiitos! Ihana kuulla että näistä tykätään, nimittäin näitä on aina ihana tehdä ja kokeilla uusia juttuja :-)

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 07:55h, 12 maaliskuun Vastaa

  Mua harmittaa, kun kaikki sun postaukset pyörii vaan mainostettavien tuotteiden rinnalla. Tottakai ymmärrän että niistä ne bloggaajan tulot tulee, mutta ois kiva jos edes joskus kirjottaisit aitoja postauksia eikä siitä miten ihanat lakanat on tai pizzataikinasta. Varmasti sun elämään liittyy paljon muutakin kuin tommoset asiat.

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 10:06h, 12 maaliskuun Vastaa

   No nyt oli ehkä vähän jännä kommentti! Otetaan vaikka esimerkkinä.. Tätä kuuta ollaan eletty 11 päivää. Postauksia on tänne ilmestynyt tässä vaiheessa kymmenen, ja yhdessä postauksessa kymmenestä (tarkoitan nyt saatua pussilakanasettiä) on ollut tuote jota mä en täällä ole aiemmin esitellyt. Kaikki muu, postaukset leviltä, snapshotit ylipäätään päivästä, ja no, kaikki muu on niitä mun elämään liittyviä asioita. Pieni prosentti siis väitteeseen ”kaikki postaukset pyörii mainostettavien tuotteiden rinnalla”. Täältä ehkä heruisi ymmärrystä, jos kuukauden saldo olisi kymmenen postausta, joista suurin osa todella pyörisikin mainostettavien tuotteiden ympäri.

   Kaikki postaukset tässä blogissa on aitoja huolimatta siitä, näkyykö blogissa maailman parhaat saadut pussilakanat vai ei. Jos pussilakanat olisi ollut täyttä p*skaa niin tottakai mä olisin sen myös täällä sanonut. :-) Lukijat monesti luulee ettei bloggaaja voi sanoa saaduista tuotteistaan negatiivista sanaa (tässä vaiheessa monesti haukutaan myös kiittämättömäksi). Jos mielipiteesi kuitenkin on tuo, niin voisin kysyä mistä sinä niitä aitoja postauksia oikein haluaisit? Mulla ei valitettavasti nimittäin leikkaa mitä sä kyseisellä oikein haet.

   Kaikesta huolimatta, pitsataikina oli ihan omilla pennosilla hankittu Fazerin tehtaanmyymälästä, ja kätevyytensä ansiosta ansaitsi mielestäni maininnan. Pelastihan se mun päiväni.

   Mukavaa lauantaita!

Post A Comment