MIKÄ SAA MUT HYMYILEMÄÄN?

Musta tuntuu että mun asenne viimeaikoina on ollut aika negatiivinen ja se on heijastunut myös ihmisiin mun ympärillä. Mulla on ollut jonkinlainen stressi päällä, vaikkei mulla edes pitäisi olla mitään stressaavaa elämäntilannetta päällä tällä hetkellä. Mä olen huomannut sellaisen pienimuotoisen ahdistuneisuuden itsessäni ja niin on varmasti tämä samassa taloudessa asuva tyyppikin. Mä olen ollut aika kärsimätön ja pinna on saattanut palaa nopeasti vaikka muut olisi tarkoittanut mulle vain hyvää. Tilanteeseen saattaa myös osittain vaikuttaa se, että viimeaikoina mun yöunet on jäänyt jostain syystä todella lyhyiksi ja huonoiksi. Mä olen enemmän sellainen tyyppi, jonka mielialaan ja kärttyisyyteen vaikuttaa kovasti väsymys eikä nälkä. Tämän kaiken itkun, raivon ja hampaiden kiristysten keskellä on myös monesti miettinyt, kuinka asiat on mulla hyvin. Mä olen onnellinen, ja mun kuuluisi myös näyttää se. Tottakai välillä sattuu eteen huonompia viikkoja, mutta näinäkin hetkinä on hyvä ottaa hymy huulille ja yrittää kääntää suunta vähän positiivisempaan päin.

Mä ajattelinkin kerätä asioita jotka saa mut onnelliseksi sekä hymyn mun huulille! DSC_9841-2-3♥ Olo kun tietää, että kotona on aina kainalo johon käpertyä huonon päivän tullen.

♥ Se, että vierellä on niin samanlainen mutta kuitenkin niin erilainen tyyppi kuin sinä, ja sen takia eläminen toisen kanssa meneekin niin hyvin yks yhteen. 

♥ Tieto siitä, että vieressä on joku joka kuuntelee ja joku jonka juttuja kuunnella.

♥ Kun pikaruokaraflan drive thru kaistalla toinen osaa tilata sulle just sen ruoan mistä tykkäät. En tosin tiedä tarkoittaako tää sitä että käydään liian usein syömässä fastfoodia vai sitä, että hän oikeasti tuntee mistä tykkään. No anyways, pienet hymyt tuli tämänkin tytön poskille kun ruokaa tilattiin ilman että se ”Nii mitä sä halusit?” kyssäri lensi edes ilmoille.

♥ Se, että meillä on paikka jossa molemmat voi olla täysin luonnollisesti. Jos täällä olisi joku kärpäsenä katossa tsekkaamassa menoa, niin touhu voisi näyttää vähän oudolta ulkopuolisen silmään. Välillä näytellään kilpaa Frozenia, joskus nyrkkeillään, painitaan ja juostaan kilpaa meidän kaksiossa, ja toisinaan tanssitaan ja lauletaan. 

♥ Kaikki kaverit, joiden kanssa voi aikaa viettää vähintään yhtä rennosti.

♥ Uudemmat kaverisuhteet, jotka tuntuu jo kestäneen pitkään. Ihanaa että vielä tälläkin iällä löytää ihania tyyppejä, joiden kanssa juttu vaan luistaa ja tuntuu kuin oltaisi tunnettu kunnolla vuosia!OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_5836 15129757493_8c6d7b67bd_b ♥ Pienet päiväunet pitkän ja uuvuttavan päivän jälkeen.

♥ Ylläriherkku, jonka poikaystävä tuo mukanaan käydessään kaupassa.

♥ Viikonloput! Pliis voisiko aina olla viikonloppu?

♥ Ulkona paistava aurinko ja lämmin ilma.

♥ Aamut ilman vaatekriisejä kerralla kuntoon muodostuvan tukan kanssa.

♥ Fiilis ripsihuollon jälkeen. Mulla on ripsienpidennykset ollut silmissä jo yhtä mittaa reilun vuoden, ja ripsihuoltopäivä on aina sellainen jolloin hymy huulilla hypitään tasajalkaa!

♥ Postauksen saaminen julkaisukuntoon. Tähän samaan voisin myös lisätä kommentit, joita on aina yhtä piristävä lukea.

♥ Kaapista löytyvä vaate, jota et ole pitänyt pitkään aikaan ja johon tykästyt uudelleen.

♥ Hymy joltain tuntemattomalta ihmiseltä. Se on ihan sama tuleeko tuo hymy koulussa, kaupassa, kaduilla vai omassa rappukäytävässä, se piristää silti!

♥ Perhe!

♥ Kovaa vauhtia lähestyvä loma ja kaikki suunnittelut joita loman ajalle on kerennyt valmistamaan! Mä olen näin muutenkin aika kova suunnittelemaan asioita, joten jos puhe on vaikka ulkomaanmatkasta niin tää tyyppi on heti selailemassa hotelleita ja tsekkaamassa lentoja.

♥ Rentous ja hyvän olon tunne silloin, kun oikeasti pahan hetken yllättäessä ja asioita mielessä kelatessa tajuaa, ettei edessä oikeasti olekkaan mitään ylitsepääsemätöntä ongelmaa. Asiat monesti tarvitsee vaan vähän järjestelyjä ja aikataulutusta!IMG_0631 DSC_0382-2-2Tottakai mielessä on vielä hurjasti asioita jotka jäävät postauksen ulkopuolelle, mutta siitäkin huolimatta tekevät mut onnelliseksi tai saavat mut hymyilemään! Mä haluaisin myös kuulla teiltä asioita, jotka saavat just sun huulille hymyn ja jotka tekee just sut onnelliseksi?


18 Comments
 • Avatar
  Roosa
  Posted at 08:50h, 06 huhtikuun Vastaa

  Apua, siis ihan sika ihana toi sun vanhojen mekko! Mistä oot ton löytänyt?

 • Avatar
  Katriina
  Posted at 09:10h, 06 huhtikuun Vastaa

  Ihanan positiivinen postaus! Kaikkea hyvää sinulle!!

 • Avatar
  Ano
  Posted at 10:24h, 06 huhtikuun Vastaa

  Saraa!! Ymmärsin että melkein suoraan vaihdosta tultuasi muutit poikkiksesi kanssa yhteen? Niin aloitko seurustella hänen kanssaan kaukosuhteessa ilman että näitte toisianne niin vaihdon aikana jo?:D Vai ootteko vaan harrastanu nopeeta toimintaa? Aloin miettiä kun yhtäkkiä asuitkin uuden jätkän kanssa yhdessä että missä välissä oikein ehditte tutustua tms:DD

 • Avatar
  Elizaveta
  Posted at 11:57h, 06 huhtikuun Vastaa

  Mä voin niiiin samaistua noihin kaikkiin! Tuli heti ittelleenki paljon parempi fiilis ku luki noi jutut ja tajus, et lopeta se mököttäminen ja valittaminen kaikesta! Ympärillä on myös paljon niitä ihania ja positiivisia asioita!<3

 • Avatar
  jasmine
  Posted at 12:47h, 06 huhtikuun Vastaa

  ihanan positiivinen postaus! Perhe, ystävät ja aurinko saavat aina minut paremmalle tuulelle :)

 • Avatar
  Isla
  Posted at 14:03h, 06 huhtikuun Vastaa

  Ihanan fresh päivityksesi! (Vahingossa tein samanlaisen maanantaina, heh) Kiireisen maaliskuun jälkeen on niin parasta katsella ympärilleen kivoja juttuja. Aivan ihania noi!

  Mahtavaa päivää!

  -Isla

 • Avatar
  elisabet
  Posted at 15:27h, 06 huhtikuun Vastaa

  Ihana postaus tuli hyvä fiilis itsellekkin<3

 • Avatar
  Sani
  Posted at 16:03h, 06 huhtikuun Vastaa

  Pakko myöntää, että tänään hymyilytti tämän postauksen: ” Ihanaa että vielä tälläkin iällä löytää ihania tyyppejä, joiden kanssa juttu vaan luistaa ja tuntuu kuin oltaisi tunnettu kunnolla vuosia!” :—D ♥ jos yhtään asettaa asioita mittasuhteisiin, niin jos ”vuosia” olisi vaikka kolme, niin oisitte tutustunut sun ollessa 16.
  Sitkun on opiskelut ja kaikki seikkailut edessä niin 19-vuotiaana on varmaan ne pisimmät ja tasapainoisimmat ihmissuhteet vielä edessä. Yhtään nuoruuden ihmissuhteita vähättelemättä, pointtina vaan että huvitutti.

  • Avatar
   Sanni
   Posted at 20:16h, 07 huhtikuun Vastaa

   Pakko kommentoida että mulla läheisimmät ihmissuhteet on solmittu jo ekalla luokalla ja 17 vuotiaana. Kun perhettä ei lasketa mukaan. :D

   • Avatar
    E
    Posted at 13:41h, 08 huhtikuun Vastaa

    Joo siis eikö se oo se perus kuvio että ne läheisimmät ja pisimmät ihmissuhteet solmitaan jo peruskoulussa ja lukiossa, että toisaalta ymmärrän Saran pointtia tässä :)

    • Avatar
     Sani
     Posted at 15:45h, 08 huhtikuun Vastaa

     Ihmisiähän tulee matkan varrella lukemattomasti ja ystäviä voi tavata missä vaiheessa vaan. Ei se ole sen enempää perus, varsinkaan jos ei asu samalla paikkakunnalla koko elämäänsä.
     ”Tässä iässä” on melkein tapauksessa kuin tapauksessa aika hassua 19-vuotiaalta :–D

    • Avatar
     Sara
     Posted at 12:50h, 09 huhtikuun Vastaa

     Alkuperäiseen kommenttiin sen enempää kantaa ottamatta, mun kokemus on se että ystävyyssuhteen pituudella ei ole tekemistä sen kanssa kuinka läheisiä ollaan. Näin ainakin monen tutun ja itseni kohdalla ja parikymppinen olen. Luulenpa ettei ole olemassa minkäänlaista peruskuviota tässä asiassa.

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 16:47h, 06 huhtikuun Vastaa

  Aivan ihanan positiivinen postaus Sara♥!:) Oot jotenkin niin symppiksen olonen :)

 • Avatar
  henna
  Posted at 20:12h, 06 huhtikuun Vastaa

  Kiva postaus!

 • Avatar
  Jassu
  Posted at 22:02h, 06 huhtikuun Vastaa

  Selailin blogeja kun teki mieli lukea jotain. Tämä oli kyllä ihana kirjoitus ja pystyin samaistuun moniin kohtiin täydellisesti, just esimerkiksi tuo nauratti et mitä poikakaverin kans touhuaa kämpillä niin se on kyllä niin totta ettei ulkopuolinen ymmärtäis ihan yhtään. Samoin oudon ihmisen hymy. Ja aamut ilman vaate- ja hiuskriisejä. Kiitos!

 • Avatar
  Anni
  Posted at 22:48h, 07 huhtikuun Vastaa

  Olipa pirteä ja iloinen postaus, tällasia on ihana lukea! :)

 • Avatar
  Kaisa
  Posted at 01:12h, 08 huhtikuun Vastaa

  Niin ihana postaus et pakko kommentoida!!! Positiivisuus on parasta, joskus tajuu et ei hitto, kaikki asiat on niiiin hyvin ja se on kyl superhyvä fiilis :-) miettisin ihan samoi asioita, mitä mainitsitkin plus muiden tyyppien positiivinen energia ja onnellisuus tarttuu aina muhunki ja elän heidänki onnenhetkiä ja ne saa kyl kestohymyn päälle. Tieto siitä, et läheisillä on hyvä olla :-)

 • Avatar
  Siiri
  Posted at 11:10h, 08 huhtikuun Vastaa

  ihana postaus, sai miettimään omia hymynaiheita.

  yks ihanimmista asioista, mitä tiedän, on se kun herää sunnuntaiaamuna imurin kohinaan. sen taustalla soi flamencomusiikkia, joka erottuu himmeenä muiden äänien takaa. äiti on leiponu spontaanisti tuoreita sämpylöitä ja koko talo tuoksuu niiltä. siskot kinastelee jotain siivoamisesta tai karkkipäivärahasta ja iskä juo teetä ja lukee hesaria. syön hissukseen aamupalan kaiken sen tohinan keskellä ja hymyilen ittelleni, koska kerranki on semmonen olo ettei haluu lähtee täältä minnekkään.

Post A Comment