VAATTEITA MULLE, VAATTEITA SULLE

Mä olen pikkuhiljaa alkanut vetämään slip-oneja talvivarastosta käyttöön ja paksut talvitakit puolestaan hävin viemässä seuraavaa talvea odottamaan kellariin. Kevät ja kesä on ehdottomasti mun lemppareita kun vuodenajoista puhutaan, ja syitä siihen löytyy useampi. Aiempia postauksia lukiessa ei varmaan ole jäänyt epäselväksi että tämä tyttö tykkää lämpöisestä ilmasta, auringosta ja lumettomista kaduista. Blogi on viimeaikoina tuntunut olevan jonkinlainen paikka sään analysoimiseen, mutta mä en vaan malta pysyä pöksyissäni. Keväässä ja kesässä ihanaa on myös se, että paksuja takkeja voi pikkuhiljaa alkaa jo jättää naulakkoon, ja ulos on ihan turvallista lähteä muissa kuin talvikengissä tai saappaissa. Mun maku vaatteiden suhteen on viimeaikoina muuttunut aika reilusti ja itseasiassa sillä tykkään-listalla on taas kerran sellaisia vaatteita joita en voinut kuvitellakaan vuosi sitten pukevani päälle. Pari postausta sitten nähdyt housut joista poikaystäväkin heitti läppää kuuluu esimerkiksi näihin, ja nyt on tällähetkellä vaatekaappi kasvamassa jo muutamilla uusilla samantapaisilla leveälahkeisilla. Myös farkkuhameisiin on tullut tykästyttyä, mutta sellaista mä en vielä ole saanut kannettua kotiin asti.

Polyvore comissa näiden vaatekollaasien ja asusuunnitteluiden luominen on niin ihanaa, vaikka yleensä hintoja katsellessa perus t-paita – jonkalaisia samanlaisia rättejä myydään femmalla näissä normaaleissa ketjukaupoissakin – maksaa useamman satasen. No ideoita saa onneksi aivan järjettömästi, ja sit onkin aika lähteä juurikin näihin ketjukauppoihin etsimään vastaavanlaisia rytkyjä!

1
2
3
4

Miellyttikö teidän silmää, peukkua ylös vai alas?


2 Comments
 • Avatar
  jannnni
  Posted at 12:23h, 08 huhtikuun Vastaa

  Toka ja vika miellytti silmää, varsinkin toka, AH!

  Multakin kaapista löytyy yhet leveelahkeiset housut ja pitäs kyllä näin kevääks ja kesäks ostaa vähä värikkäämpiäkin (kuten just noi tokan kollaasin!) :) Bootcut -leikkaukseenkin oon kans tykästynyt, vaikken ennen välittäny siitä yhtään. Mut niinhän ne eri muotiasiat menee :-D Poikaystävä tosin suoraansanottuna vihaa mun bootcut -housuja, mut siitä vaan, tärkeintä on oma maku :D

  Ja sama noissa terveyskengissä! Puoltoista-pari vuotta sitten ei miellyttäny silmää ollenkaan, mutta viime loppukesästä ostinkin yhet, vieläpä hopeiset.

  Kivaa kevättä sulle :)

 • Avatar
  jasmine
  Posted at 16:53h, 08 huhtikuun Vastaa

  VAU toi toises viimeinen *.* niin upea kokonaisuus! Olen etsinyt tollaista hametta NIIN pitkään ja kokeillut varmaan sata erilaista mutta mikään ei istu niinkuin haluaisin.. En kuitenkaan anna periks koska se malli on niin ihana että on pakko saada, haha

Post A Comment