11 / 04 / 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa maanantaita!

Viikonloppu hurahti ohi äkkiä, mutta koeviikon ollessa ohi olo on jo itseasiassa siitäkin huolimatta aika hyvä. Mun viikonloppu on aika pitkälti ollut tietokoneen välttelyä, kameran muistikorttia tyhjillään sekä ihan vaan hengausta kotona. Mä olen tehnyt vaikka mitä hyviä ruokia, mutta päätin kuvata ja heittää niistä reseptiä vasta ensikerralla. Musta on ollut ihana laittaa tämä koko blogihomma pariksi päiväksi syrjään, olla availematta sähköposteja ja jättää läjä kommenttejakin huomioimatta. Tänään jatketaan kuitenkin hyvällä boostilla eteenpäin ja hoidetaan viikonloppuna rästiin jääneet asiat ja kommentteihin vastaamiset alta pois.

Mulle tuli pari postausta taaksepäin olevaan hymypostaukseen aivan ihanaa palautetta teiltä, ja niiden lukeminenkin sai hymyn mun huulille. Mulla olisi pientä toivetta ilmaan heitettäväksi, nimittäin haluaisin teidän antavan mulle palautetta blogia koskien. Blogin kirjoittaminen on kasvanut muhun vuosien aikana kiinni, ja niistä ekoista postauksista ollaan onneksi kasvettu – parempaan suuntaan toivottavasti. Välillä mulla on ollut pieniä taukoja, jolloin kaikki muu on mennyt blogin edelle. Postauksia ilmestyi silloin harvemmin, ja tekstisisältöön tottakai mahtui enemmän kunnollista asiaa. Mä itse olen pitänyt tästä tiheästä postaustahdista enemmän, mutta haluaisin toki myös kuulla teidän mielipidettä asiaan. Tottakai muitakin risuja ja ruusuja saa kommenttina mulle heitellä, sillä onhan se mukava tietää mitä ruudun toisella puolella mietitään! Mitä haluatte nähdä lisää ja mitä vähemmän? Mitä parannettavaa mulla olisi ja mitkä hommat jo sujuu? Mistä tykkäätte ja mistä ette? Kertokaa se mulle niin parempaan suuntaan parannetaan!


17 Comments
 • Avatar
  hanna
  Posted at 10:29h, 11 huhtikuun Vastaa

  Mun mielestä sun blogi on ihana! Tykkään, kun postausten sisällöt vaihtelee niin paljon. On reseptejä, asuja, kuulumisia.. Ja jotenkin helposti samaistuttavaa tekstiä. Tykkääntykkään! <3 Ihanaa alkavaa viikkoa sulle!

 • Avatar
  Hannamari
  Posted at 10:46h, 11 huhtikuun Vastaa

  Sara ihania kuvia nämä! Tosi kiva toi paita, mistä se mahtaa olla ostettu?:) Mun mielestä tätä blogia on ollu ihana seurata, koska ollaan saman ikäisiä, sulla on mahtava tyyli ja kuvat sun blogissa on laadukkaita ja hyviä! Ne merkkaa ainaki mulle tosi paljon. Jos jotain risuja pitää sanoo nii mee välillä vähän pintaa syvemmälle äläkä jää päivittelemään säätä, vaikka kevät onki ihana!!;)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 15:21h, 15 huhtikuun Vastaa

   Jouduin itseasiassa tehdä vähän tutkimusta ton paidan alkuperän selvittämiseksi :-D Se on jenkeistä Down Eastistä muistaakseni ostettu! Ihana kuulla, täytyy laittaa muistiin!

 • Avatar
  Saara
  Posted at 10:52h, 11 huhtikuun Vastaa

  Sun blogi on ollu jo monta vuotta mun ehdoton suosikki nimenomaan monipuolisuutensa takia. Täältä löytyy niin inspiroivia asuja, ruokajuttuja ja matkustusasiaa kuin myös syvällisempää ja vähemmän pinnallistakin meininkiä. Ainoa juttu, missä mun mielestä ois vielä parantamisen varaa on teksti – eritoten lauserakenteet ja tekstin sujuvuus. Mut you go girl, hyvin sä vedät jo nyt!

 • Avatar
  Janina
  Posted at 11:49h, 11 huhtikuun Vastaa

  My day postaukset olis tosi kivoja!!

 • Avatar
  jasu
  Posted at 12:27h, 11 huhtikuun Vastaa

  sun blogi on ihan lemppareita ollu jo tosi pitkään, siitäki voi jo päätellä et hyvin menee :) täällä toivottais videoita! ihan perus höpöttelyä, mydayta, ruuanlaittoa, mitä vaan! :)

 • Avatar
  jasmine
  Posted at 13:37h, 11 huhtikuun Vastaa

  ihania kuvia! ja minun mielestäni sun pitäis just kirjoittaa siitä mistä sä tykkäät ja mikä kiinnostaa! koska se näkyy niin hyvin kun bloggaaja kirjoittaa just niistä jutuista mitkä sitä kiinnostaa aidosti ja siks just sen lukeminenkin on kivaa :-)

 • Avatar
  Laura
  Posted at 14:58h, 11 huhtikuun Vastaa

  Moikka! :) Oon vasta pari kuukautta seurannut sun blogia ja tykästynyt tosi paljon! Muidenkin jo mainitsema monipuolisuus on myös mun mielestä tosi kiva:ikinä ei tiedä, millasta postausta sulta on tulossa :) Mun mielestä on tosi virkistävää kun blogissa ei oo pelkästään asukuvia vaan myös juttua muilta elämän osa-alueilta. Ainoo kehitettävä ois mun mielestä just oikeinkirjotus, joka mun mielestä veis blogia niinsanotusti (vielä) laadukkaampaan suuntaan! :)

 • Avatar
  Krista
  Posted at 15:22h, 11 huhtikuun Vastaa

  Mä ainakin tykkään sun blogista sen takia, kun sisältö ei oo vaan yhtä ja samaa. Usein alan seuraamaan jotain blogia hienojen kuvien ja kivojen tekstien takia, mutta jos aihepiiri pysyy koko ajan samassa, kyllästyn jossain vaiheessa blogiin. Sun blogin kohdalla sitä ei ole käynyt, vaikka oon seurannut sua varmaan jo pian kaks vuotta :D Ja se oli kiva, ettei sun bloggaaminen loppunut kun lähdit vaihtoon tai kun tulit takaisin Suomeen sieltä. Jatkat vaan samaan malliin :)

 • Avatar
  Susanna
  Posted at 17:03h, 11 huhtikuun Vastaa

  Tosi kiva lukea monipuolisis postauksia! Yks miinus on tekstin haaleus! Varsinkin jos on paljon tekstiä ni jää usein lukematta! Vaaleaa on sen verram ”raskaampaa” lukea:)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 15:22h, 15 huhtikuun Vastaa

   Oon itseasiassa katsonu aivan samaa mutta en ainakaan vielä ole osannut muuttaa tekstiä tummemmaksi!

 • Avatar
  Katja
  Posted at 17:05h, 11 huhtikuun Vastaa

  Sulla on tosi hyviä laatuisia kuvia, joka on tosi hyvä!! Rakastan lukee kaikkia my day juttuja ja erilaisii sisustus/ muoti juttuja. Sulla on tosi kiva tyyli! :-)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 21:25h, 11 huhtikuun Vastaa

  Moikka, sun blogi on tosi kiva ja monipuolinen. Sulta saa paljon ideoita niin pukeutumiseen, sisustamiseen kuin ruoanlaittoonkin!
  Mul olis semmonen kysymys, et sillon ennen ku lähit vaihtoon niin sähän seurustelit? Muistelisin nähneeni jonkun kuvan missä Joonas oli jenkeissä ellen ihan väärin muista? Miten aloitte joonaksen kans seurustelee, voisitko ehkä tehdä teistä postauksen?:)

 • Avatar
  i
  Posted at 22:29h, 11 huhtikuun Vastaa

  sun blogi on nykysellään musta tosi kiva! :) sisältö on mielenkiintosta ja vaihtelevaa ja kuvat on aina kauniita.

  se vaan et voisit asupostauksiin kirjottaa mistä tuotteet on peräisin, sulla usein puuttuu se! vaikkei ois ees ”kunnon” asupostaus ni silti :)

 • Avatar
  Ira
  Posted at 20:54h, 12 huhtikuun Vastaa

  Sun blogissa on juttuja laidasta laitaan mistä tykkään tosi paljon (ja näköjään moni muukin hah) ja must tää tiheempi postaus tahti on vaan plussaa sillä sun juttuja on niin kiva lukea ja aina odotan uusii postauksii innolla :-) voisit tehä postauksen sun kesän suunnitelmista jos sellasii vielä on tai muista tulevaisuusen suunnitelmista. Mut kaiken kaikkiaan ihana blogi, jatka samaan malliin!

 • Avatar
  Riikka
  Posted at 21:16h, 12 huhtikuun Vastaa

  Tämä blogi on ihanan piristävä! Monipuolisesti vähän kaikkea, tykkään!

  Kirjoitusvirheet joskus vähän häiritsee :)

 • Avatar
  Pauliina Milla
  Posted at 15:50h, 18 huhtikuun Vastaa

  Ihania kuvia!! Ja tosi kiva asukin :)

Post A Comment