SNAPSHOTS LATELY

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERANämä Adidaksen popot jalassa on useasti viimeaikoina viiletetty ulkona menemään. Muistelisin että jotkut kyseli niiden alkuperääkin, ja Stadiumista löytyi viimekuun puolella. Luulisi niitä siis vielä kaupoista löytyvän jos kiinnostaa!

Mun on jo useamman kuukauden pitänyt tsekata käyttämättömiä vaatteita ja kenkiä, jotka laittaisin joko blogikirppikselle tai vaihtoehtoisesti Instagram-kirpputorille myyntiin. Mä olen tätä päivää aina vaan siirtänyt eteenpäin ja eteenpäin kelaten, että teen sen kyllä huomenna. Tähänkään päivään mennessä en tätä urakkaa ole saanut tehtyä, mutta ehkä huomenna? Vaatekaappia pitäisi saada tyhjennettyä uusien tieltä, joten mä ilmoittelen täällä myöhemmin mitä saan aikaiseksi!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATämä karvakamu ja päivien piristäjä on ollut yökyläilemässä täällä Lahden seuduilla viimeaikoina vähän enemmänkin! Siitä ollaan tykätty sekä me, että varmasti myös Luka itse. Lenkkeilymaisemat on ollut vaihtelua Helsingin katuviidakkoon ja kaikilta meistä on varmasti helpompi pyydellä herkkuja, sillä eihän tuolle kuonolle nyt osaa sanoa ei. Täällä ollaan siis herkuteltu ja rapsuteltu aivan kunnolla! Aamupalat on ollut hyviä sekä nurkassa olevassa ruokakupissa, että myös meidän aamupalapöydässä pitkien yöunien jälkeen.

Tämän ansiosta mulle on tullut järkyttävä koirakuume, ja olenkin tolle toiselle tyypille ehdottanut mitä erilaisimpia koirarotuja jotka eteen on sattunut. Onhan se kuitenkin ihan selvää ettei koiraa tähän talouteen ole vielä mahtumassa. Niin suureen sitoutumiseen mulla eikä hänelläkään olisi aikaa tai rahkeita. Olisihan se ihana, että aina kotiin tullessa joku on innokkaana ovella vastassa tervehtimässä, muttei elämä koiran kanssa ole ehkä niin helppoa täällä Suomessa miltä se esimerkiksi Jenkeissä pienessä maatalouskaupungissa näytti monille perheille olevan. No mutta kyllä vielä jossain vaiheessa, kun elämäntilanne näyttää vähän tasaisemmalta. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMonet asukuvat on täällä suunnalla päättynyt itkuun ja hampaiden kiristykseen. Kameralla tekisi välillä mieli heittää vesilintua, ja toisinaan vika onkin ollut kuvaajassa. Vaikka kuinka kädestä pitäen tätä aloittelevaa asukuvaajaa on ohjeistettu, niin lopputulosta vilkaistessa suusta lentelee ärräpäitä. Eihän ne ole yhtään lähelläkään sitä mitä mä haluan! Jos poikaystävien kuvausohjeistuskursseja olisi olemassa, niin olisin varmasti jo heittänyt tämän jätkän sinne kamera kainalossa. Olen yrittänyt etsiä haluamanlaisiani kuvia puhelimeen esimerkiksi, ja itseasiassa nyt alkaa jo huomata suunnan ylöspäin! Nyt alkaa jo olla kuvat sillä mallilla, ettei kuvaussessiot tunnu enää aivan turhilta muistikortin antia selaillessa lopulta läpi. Jes!

Mä kuvailin muuten eilen teille vähän erilaista reseptipostausta! Julkaisen sen torstaina, ja se on täällä blogissa aivan ensimmäinen laatuaan. Vähän jännittää, nimittäin onhan se nyt erilainen ja aiemmista poikkeava, mutta varmasti mukavaa vaihtelua!


4 Comments
 • Sohra
  Posted at 21:04h, 12 huhtikuun Vastaa

  Oli tosi ihana ja hauska postaus! Ja kuvatkin oli todella kauniita Sara. Mukavaa lukemista.:)

  • saralovesyou
   Posted at 15:18h, 15 huhtikuun Vastaa

   Kiitos paljon! Ihana kommentti <3

 • Vilma
  Posted at 21:17h, 12 huhtikuun Vastaa

  Tää postaus oli jotenki tosi ihana :-D tuo takki on kans niin upee!!♥

  • saralovesyou
   Posted at 15:19h, 15 huhtikuun Vastaa

   Thanks! Se on yks mun lempparitakeista mutta sitten taas tää samassa taloudessa asuva jätkä heittäis sen roskiin jos vaan luvan antaisin :-D

Post A Comment