LATELY

Takana on ihania päiviä, edessä vielä monia tuskaisia tunteja koulun parissa. Mun oikean käden ulkosyrjä kipeytyy ja puutuu muistiinpanoja kirjoittaessa, joka teki tästäkin koulupäivästä jokseenkin surkean. Meidän olohuoneen lattia on täynnä viimepäivinä ilmestyvistä paketeista, niiden sisältämistä vaatteista ja kengistä, kaikesta mahdollisesta kosmetiikasta sekä siitä krääsästä jota tämän kämpän laatikot ovat pullollaan. Stressasin kovasti tulevan viikon gaala-asusta. Tilattu paketti ei ole vieläkään saapunut perille, mutta sen jälkeen tilatut tuli onneksi aivan super nopeasti! Löysin myös yhden varsin mukiinmenevän vaihtoehdon keskustassa pyöriessä, joten nyt musta tuntuu että valinnanvaikeus iski päälle. No parempi että on vaihtoehtoja kuin että vaihtoehdoista olisi puute.

Viikonlopun gaalaa – ja oikeastaan tulevaa viikonloppua odotetaan täällä kuin kuuta nousevaa. Meillä on lauantaillekin on jo aivan ihania suunnitelmia ja kerronkin niistä täällä sit kun aika tulee. Gaalavaatteista tulee lisää vähän snapchatin puolella (@saraollila) joten käykääpä seuraamassa mua sielläkin. Tiedossa on myös alekoodia nettiputiikkiin, joka nousi heti paketin avattuani ykkössijalle, olkaa siis kuulolla!

Tässä vähän snapshotteja alkuviikosta, johon kuului viinittelyä, hyvää seuraa, paljon vaatteita, naurua ja tietenkin toi yksi sydämensulattaja! IMG_9939-2 IMG_9948-2 IMG_9886OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_9946-3 OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_9970-3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_9967-2 IMG_9994-2


9 Comments
 • Avatar
  Sara
  Posted at 15:59h, 21 huhtikuun Vastaa

  Liisahan se siinä! Saako kysyä miten ootte tutustunu? :-)

  Ja pakko sanoa että ihanaa kun oot kuvissa ruennu kattomaan kameraan ja jotenki rentoutumaan! erittäin kivoja kuvia, varsinkin edellisessä postauksessa.

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 00:26h, 22 huhtikuun Vastaa

   Ollaan Liisan kanssa luettu pitkään toistemme blogeja, ja jossain vaiheessa alettiin vaan kunnolla juttelemaan :-)

   Ihana kuulla että tykkäät! Mulla on jotenkin tällähetkellä paljon alhaisempi rima kuvien julkaisun suhteen kuin aiemmin. Vaikka jotkut kuvat omaan silmään näyttäisi todella typeriltä tai ilmeet oudoilta niin saatan niitä tänne lätkästä siitäkin huolimatta teidän nähtäväksi.

 • Avatar
  Milla
  Posted at 20:18h, 21 huhtikuun Vastaa

  Moikka, sulla oli tänään snapchatin mystoryssa tosi ihana kampaus kaikessa yksinkertaisuudessaan! Itse oon vähän peukalo keskellä kämmentä kaikissa lettikampauksissa, joten voisitko valaista avutonta että miten ton teit :-D ? Ja ihania kuvia!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 00:29h, 22 huhtikuun Vastaa

   Me ollaan vissiin sit yhtä peukalo keskellä kämmentä ;-)

   Tämä oli ensimmäinen kerta kun mä sain kunnolla letin onnistumaan, ja käytinkin siinä apuna hiuspuuteria! Sillä hiuksista saa paljon paksumman näköiset, joten lettien tekemisessä sitä kannattaa käyttää apuvälineenä. Laitoin jakauksen vain tarpeeksi sivuun, aloin letittämään ranskalaista lettiä ja lopulta kiinnitin ohuen loppuletin niskaan pienellä kuminauhalla! Kiitos paljon :-)

 • Avatar
  Karo
  Posted at 22:43h, 21 huhtikuun Vastaa

  Moi sara! Haluisin antaa palautteen sun snäpeistä… Videoissa oot aina samassa asennossa naama sivuttain joten vaihtelun vuoksi olis kiva jos kuvaisit joskus vaikka ihan edestä naamaasi! Ymmärrän parhaat kuvakulmat yms yms mutta snäpit ois enemmän luonnollisempia susta

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 00:30h, 22 huhtikuun Vastaa

   Moikka!

   Mä ymmärrän ton täysin ja oon kelannut samaa ihan itsekkin. Useita snäppejä tossa asennossa jo kun on kuvattu niin siitä on hankala koittaa päästä pois :-D

 • Avatar
  lulu
  Posted at 09:03h, 22 huhtikuun Vastaa

  Voih, mites toi Luca-koiruli näyttääkin niin isolta tossa sun vieressä :D

 • Avatar
  Erin
  Posted at 15:17h, 22 huhtikuun Vastaa

  Tosi kiva asu! Mistähän tuo takki mahtaa olla?:-)

 • Avatar
  nimetön
  Posted at 23:20h, 22 huhtikuun Vastaa

  Hei! Jos tavarapaljous ahdistaa, kannattaa ehdottomasti kokeilla minimalismia! Itelle ainakin toimi, eikä enää ole koskaan sotkuista! :) Ja muutenkin kaikki on helpompaa.

Post A Comment