AWESOME

Olen täällä jo hehkuttanut rakkautta leveälahkeisiin liehuviin pöksyihin useammankin kerran, ja nyt on pakko laittaa uusien tilaukset ainakin hetkeksi jäähylle. Kuukaudessa kaappiin on ilmestynyt uutta vaatetta melkein niin paljon, että pärjäisin hyvin heittämällä kaikki vanhat vaatekappaleet kirpputorisäkkeihin. Liehuvia rentoja housuja on tullut hamstrattua jo viidet uudet – pakkohan niitä on olla kaikissa mahdollisissa väreissä ja kuoseissa erilaisia tilaisuuksia varten. Vaikka nämä housut ei välttämättä jokaisen silmään kovin imartelevilta tällaisen tapin päällä näytäkään, niin täällä silti yksi joka tykkää näistä aivan kympillä! Varsinkin jonkin pienen väripilkun kanssa nämä tavalliset mustatkin housut miellyttää mun silmää todella paljon, ja ehkä toi sääripituus tuo vähän pituutta minullekin jos tällaiset telttahousut jalkaan puen.

Vaatteista puheenollen. Ilmoittelin eilen täällä, kuinka Snapchattiin oli tulossa pientä paketin esittelyä. Sain sen eilen illalla tehtyä, ja todella monet kyseisen sovelluksen käyttäjät tuntui olevan hyvin innoissaan. Mulle tuli postissa paketti, joka itseasiassa oli onnistunein kokonaisuus pitkään aikaan. Sisältö yllätti mutkin positiivisesti, ja ajattelin vielä huikata asiasta tännekin. Snapchatissä on www.na-kd.com verkkokauppaan alekoodia, mutta koodi on voimassa vain 24h eli niin kauan kuin kyseiset mystoryt on kaikille siellä näkyvillä! Mut löytää snapchatistä nimimerkillä @saraollila!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pants Members.com / Shoes Adidas Footway.fi* / Shirt Cubus / Jacket 2nd hand


13 Comments
 • Avatar
  Julia
  Posted at 09:10h, 22 huhtikuun Vastaa

  Kyllä noi housut näyttää kivalta sun päällä! Ite en varmaa osais pitää tollasia :D Hei pakko vielä kysyä, että ootko sä noin taitava värkkäämään lettejä itselles? Ois mahtavaa osata itsekin!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 00:43h, 02 toukokuun Vastaa

   Mä en voi millään kutsua itseä ”taitavaksi” mutta kuivashampoon avulla ne onnistuu ihan hyvin ;-)

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 09:49h, 22 huhtikuun Vastaa

  Ihan mielettömän kivan näköset ja sopii sulle kyllä tosi hyvin!

  Ihana muuten toi sun lettikampaus, pystyisitkö siitä väsäämään jonkin laista postausta, kuinka oot sen tehnyt?:)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 00:43h, 02 toukokuun Vastaa

   Se on itseasiassa tosi helppo tehdä, mutta täytyy laittaa mieleen :-)

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 15:30h, 22 huhtikuun Vastaa

  Moikka, mua kiinnostaisi että mitä sun poikaystävä on mieltä näistä sun asuvalinnoista? Kun ainahan mielletään että miehet tykkää kun oma nainen pukeutuu kauniista yms. Ja kun taas nämä sun asukokonaisuudet ei oo niin jotenkin tunnettuja tai ettei ihan jokaisella tuu vastaan eikä jokaisen silmään näytä hyvältä vaan tulee ennemmin ehkä sellaset miksi miksi kaunis nainen pukeutuu noin. Niin mitä mieltä hän on näistä sun valinnoista vai tykkäisikö että mielummin pukeutuisit jotenkin mikä on edukseen sun kauneuden kanssa?

  • Avatar
   Thea
   Posted at 16:41h, 22 huhtikuun Vastaa

   Mun mielestä persoonallinen pukeutuminen nimenomaan on edukseen henkilön kauneuden kanssa. Makuja on monia, mutta edes hiukan rohkeammalla tyylillä tavallisesta tallaajastakin saa mielenkiintoisen ja upean ilmestyksen. :-D

  • Avatar
   Nimetön
   Posted at 16:45h, 22 huhtikuun Vastaa

   :DDDDDDDDD

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 00:45h, 02 toukokuun Vastaa

   Mä en tiedä mitä tähän edes voi vastata :-D Mä olen vissiin vaan niin onnekas että poikaystävä hyväksyy mut juuri sellaisena kuin mä olen – asuvalinnat mukaan huomioiden.

 • Avatar
  Laura
  Posted at 19:15h, 23 huhtikuun Vastaa

  Ihana asu! Mistä muuten se sun edellisen postauksen viininpunanen bombertakki on?

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 00:43h, 02 toukokuun Vastaa

   Se on siskon kaapista mutta tietääkseni alunperin Junkyard.comista :-)

 • Avatar
  Jeannay Juliet
  Posted at 20:43h, 25 huhtikuun Vastaa

  Näytät niin upealta ja ihanan tyylikäs asukokonaisuus!♥

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 00:44h, 02 toukokuun Vastaa

   Kiitos paljon! x

 • Avatar
  Pauliina Milla
  Posted at 09:50h, 03 toukokuun Vastaa

  Noi housut sopii sulle kyllä älyttömän hyvin! Ite en varmaan osais pitää tollasia :D Ja aivan ihanat noi sun hiukset! :)

Post A Comment