DOUBLE DENIM

IMG_1187IMG_1215-2 IMG_1229 IMG_1153 IMG_1184 IMG_1199 IMG_1221IMG_1178 IMG_1240 IMG_1192 IMG_1171

Jeans Levi’s (imso.com)* / Shirt Cubus / Shoes Primark / Watch Daniel Wellington*

Tiedättekö kun jokaisella on niitä vaatteita joita poikaystävä vihaa? Harvemmin meillä Joonas pyytää olla laittamatta jotain päälle tai vaihtamaan vaatteet ennen kun lähdetään, mutta tämän asun kanssa niin kävi. Nämä vaatteet joista hän ei tykkää ei välttämättä ole mitään erityisiä. Nämä Leviksen 501-mammapökät sulatti mun sydämen, mutta ei tosiaan hänen. Onhan ne kieltämättä vähän jännät istuvan yläosan mutta tasaisen leveiden lahkeiden kera. Kieltäydyin vaihtamasta housuja ja lopulta hänenkin mielestä mun housut oli ”ihan ok”.

Mä en nykyään ole kovin suuri tiukkien pöksyjen ystävä ja pakko myöntää että täydellisiä farkkuja on tämän takia aika hankala löytää. Jos mukavan tyylikkäitä yöhousuja olisi kauppojen hyllyt täynnä, niin viilettäisin luultavasti päivittäin sellaiset jalassa menemään. Nämä Levikset istuu tiukan vyötärön ansiosta hyvin päälle, joten minä tykkään! Vaalea kokofarkku on musta muutenkin ihanan kesäinen, joten nämä housut istuu omasta mielestä tähän asuun täydellisesti.

Vai mitä mieltä te olette? ;-)


12 Comments
 • Liisa
  Posted at 12:05h, 09 toukokuun Vastaa

  Mä oon niiiiiiiin rakastunu tohon asuun ja näihin kuviin!!!<3

  • saralovesyou
   Posted at 12:09h, 09 toukokuun Vastaa

   No niimpä! Asukriiseilyt kannatti ;-)

   • Liisa
    Posted at 13:01h, 09 toukokuun Vastaa

    TODELLAKI!!!:D

 • Anni
  Posted at 12:08h, 09 toukokuun Vastaa

  Haha! Omistan samanlaiset housut ja kaikilta tytöiltä satelee aina kehuja mut pojilla sen sijaan tuntuu olevan ihan vastakkainen mielipide noista pökistä

  • saralovesyou
   Posted at 12:11h, 09 toukokuun Vastaa

   No niimpä! Tuttu fiilis :-D

 • Emilia
  Posted at 13:39h, 09 toukokuun Vastaa

  Mä en ite tykkää pitää tolla yhdistelmällä vaatteita, mutta musta tuntuu et kaikille muille ne taas sit sopii :D Toi asu on tosi hyvä ja noi housut näyttää just hyvältä :) Sä kyllä aina oikein sädehdit näissä asukuvissa <3

 • Aino
  Posted at 15:39h, 09 toukokuun Vastaa

  On kyllä tosiaan ihanan kesäiset farkut, tykkään!:)

 • hello
  Posted at 16:44h, 09 toukokuun Vastaa

  Kiva huomata, että alat viihtymään kuvissa kokoajan enemmän ja enemmän ja nykyään valokuvat susta näyttääkin tosi luonnollisilta ja kivoilta :-) mutta ihmettelen että miks sun pitää mainita sun nykysestä jätkästä JOKA postauksessa?

  • Hilja
   Posted at 18:25h, 09 toukokuun Vastaa

   No, poikaystävä on varmasti suuri osa arkea ja kai tärkeistä ihmisistä voi blogissa mainita. Tässäkin pointti oli se, että kerrottiin juttu tähän asuun liittyen, mikä oli musta ainakin kiva! :-)

 • G
  Posted at 18:43h, 09 toukokuun Vastaa

  Mun mielestä näistä sun postauksista huokuu sellanen teennäinen ja väkisin väännetty fiilis sen jälkeen kun siirryit indiedaysille. Jotenkin toi sun olemuskin/ ilme kun näytät nauravan joka hetkessä kuin viimestä päivää ei tuo enään sellasta aitoa tunnetta? Tai ainakin mulla tulee sellanen olo täällä ruudun toisella puolella että onko tosiaan noin hauskaa vai halutaanko vaan tuoda lukijoille sellanen kuva.. Voin olla väärässäkin, ja postaus tahtikin on lisääntynyt kun blogi muutti, osa postauksista tosiaan tuntuu että on väkisin pitänyt vääntää jostain aiheesta joku postaus, vaikkapa hehkuttaa sitä kuinka onnellinen olet. Ennen tätä oli mukava lukea mutta nykyään tuntuu ettei tää postailu oo enään niin aitoa, joka on harmi.

 • L
  Posted at 23:12h, 09 toukokuun Vastaa

  Moikka, mitenkä noissa Leviksissä menee koot (farkuissa ja shortseissa). Et ottaako normaalin kokonsa vai mielummi isomman tai pienemmän? :) oon niiin pitkää kaipaillu sellasia mut en tiiä uskallanko tilata

 • jasmine
  Posted at 19:16h, 10 toukokuun Vastaa

  aivan upeita kuvia! ja tykkään todella paljon ton mallisista housuista :-)

Post A Comment