2X AAMUPALAVINKKI

img_9802 Huomenta tyypit! Eilen just avauduin totuudesta näiden kuvien takana, mutta onneksi mahdutin joukkoon myös sen, että näiden ruokien tekemistä ja sellasta pientä hifistelyä mä oikeesti rakastan. Mun normaalit mitättömät aamupalat sai väistyä, nimittäin mä oon panostanut mun aamupalaan viimeaikoina vähän enemmän! Oon tehnyt vähän isommat annokset näitä tahnoja jääkaappiin, ja niitä on sit syöty riisikakkujen kanssa sekä aamupalalla, välipalalla että iltapalalla. Voisin myös heittää pientä kahvinjuontiin liittyvää päivitystä tähän väliin; mä alan jo pitää siitä! Himassa keitän kahvin, vaahdotan maidon ja maustan sen kanelilla. Tää yhdistelmä uppoo muhun hyvin! Ainoo vaan, että tykkään juoda kahvia yhtälailla vähän viileämpänä kuin tykkään syödä kylmää ruokaakin.

Jotkut ehkä muistaa mun abouttiarallaa vuoden vanhan postauksen persikka-kana crackerseistä, ja mä olen sitä tahnaa koittanut soveltaa erilaisin konstein. Koska säilykekanaa löytyy näistä keskustan lähikaupoista surullisen harvakseltaan, olen korvannut sen useasti tonnikalalla. Mun lähikauppojen tuorejuustovalikoimat on myös aika harmittavan pieniä, joten mukaan lähtee aina vähän mitäkin – tosin en ole vielä uskaltanut heittäytyä niin hulluksi, että joukkoon olisi mennyt lakritsi-tuorejuustoa! Erilaisia yrttejä sisältävät tuorejuustot on monesti toiminut todella hyvin. Säilykepersikka tosin on vieläkin menossa mukana, ja se on tuolla joukossa mun mielestä sopii tähän kuin nenä päähän!

Toinen mitä oon tehnyt on vähän ehkä easympi, nimittäin avokadoa muussattuna, ja joukossa aromisuolaa ja sitruunapippuria. Joskus (taas ylläri yllärivuosi sitten mä tein tosi paljon iltapalaleipiä niin, että ruisleivän päällä oli kananmunaa, avocadoa, tomaattia, aromisuolaa ja pippuria. Rakastuin jo silloin avocadon, aromisuolan ja tomaatin yhdistelmään, ja tässä riisikakun päällä se on muuten just eikä melkeen! Näihin päälle voisi keksiä vaikka mitä erilaisia yhdistelmiä!

Onko teillä jotain tiettyä, mitä te tykkäätte syödä riisikakkujen päällä?img_9826 img_9806


6 Comments
 • Avatar
  Maria
  Posted at 11:54h, 15 lokakuun Vastaa

  Ehdottomasti parasta riisikakun päällä on maapähkinävoi ja banaani!!

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 12:10h, 15 lokakuun Vastaa

   Toi yhdistelmä on kummitellu mun mielessä, mut mä en oo kovin suuti maapähkinävoin frendi! Pitäis varmaa kokeilla nyt vielä uusiks ja jos ei uppoo vieläkää ni hautaa sit ajatukset ihan kokonaa :-)

 • Avatar
  inga
  Posted at 14:45h, 15 lokakuun Vastaa

  oi nyt tuli himo riisikakkuihin!!

  mistä toi jugurttikulho on? :)

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 18:21h, 15 lokakuun Vastaa

  Mä niin tykkään riisikakuista.
  Syön lähes joka päivä niitä.
  Yleensä perus juusto/kinkku ja joskus keitettyjä kananmunia tai banaania :)

 • Avatar
  Michela
  Posted at 20:48h, 15 lokakuun Vastaa

  it made me hungry :)

  Miki xx

  littletasteofbeauty.blogspot.it

 • Avatar
  Iida
  Posted at 11:50h, 16 lokakuun Vastaa

  Sun kaikenlaiset ruokapostaukset on kyllä parhautta! Ihan huippuja reseptejä:)

Post A Comment