-SUNDAY PLAYLIST-

img_5206-2Ootte jo varmaan kyllästynyt tähän ainaiseen höpötykseen kesän ihanuudesta, mutta varsinkin tällä hetkellä musta tuntuu, että kesä oli vielä aiemmin mainitsemaakin parempi. Alkukesä meni mulla tosi kiireellisissä tunnelmissa, sillä tiedossa oli reissua toisen perään, festareita, yökyläilyitä ja muita juttuja. Vietin todella vähän aikaa himassa, ja jossain vaiheessa mä olinkin ihan poikki. Koska edessä oli sekä mulla että mun reissukaverilla pian alkava koulu, päätettiin tehdä kaikkea mahdollista kun sille oli vielä mahdollisuus. Nyt tuntuu siltä, että olisi hetkeksi pitänyt pysähtyä miettimään asioita ja jakaa reissuja ja tapahtumia hieman tasaisemmin. No kaikesta huolimatta nämä reissut oli aivan ihania, ja ollaan viimepäivinä haikailtu takaisin Pariisiin ja Pietariin. Oloa paremmaksi ei tee kavereiden ja läheisten reissuun lähdöt ja reissuista palailut. Minäkin haluan! Musta jokaiseen reissuun voi yhdistää jotain tiettyjä asioita, jotka on periaatteessa muistona tapahtuneesta. Näistä asioista reissu tai hetki tulee mieleen, ja ne on yleensä jotain tiettyjä biisejä, ostettuja tai käytettyjä vaatteita tai vaikka tietty tuoksu. Mä kuuntelen musiikkia kokoajan olen mä sit himassa, lenkillä, kiertelemässä kauppoja, ruokaostoksilla, matkustamassa paikasta toiseen tai oikeastaan jopa käymässä nukkumaan.

Näin nätisti sain aasinsillan kesän ikävöinnistä matkustuskuumeen kautta musiikkiin, ja seuraavaks mulla olis heittää teille jotain tämän hetken lempparibiisejä just niin kuin vanhoina aikoina oli aina tapana. Mä mietin tykkäisittekö te enemmän näistä yksittäisistä kappaleista, vai esimerkiksi soittolistan muodossa. Musta tuntuu, että nykyaikana aika moni omistaa Spotifyn, ja eiköhän tästä soittolistasta pääse tsekkaamaan biisejä vaikka ei tunnuksia olisikaan. Lista löytyy postauksen lopusta, ilmoitelkaa ihmeessä mitä mieltä ootte, näitä jatkossa vai ei? Lisäilen tonne aina biisejä sen mukaan kuin niitä löytyy, peukku ylös vai alas?img_5197 img_5242-4 img_5192-2 img_5231-2

Kuvat:Elizaveta


4 Comments
 • Avatar
  karkki
  Posted at 15:11h, 17 lokakuun Vastaa

  joooo!! täältä peukku ylös

 • Avatar
  Emppu
  Posted at 21:37h, 17 lokakuun Vastaa

  Tämmösiä lisää!

 • Avatar
  Elina
  Posted at 14:24h, 18 lokakuun Vastaa

  Joo näitä lisää! Mulla on ollu (vasta..) puoli vuotta Spotify käytössä, niin pääsen minäkin nykyään näitä kätevästi kuuntelemaan :D ja vaikkei Spotifyta oliskaan, niin mä oon ainakin aiemmin tehny niin, että oon sitten saattanu YouTubesta vaan hakea niitä biisejä :)

 • Avatar
  Iina
  Posted at 12:36h, 19 lokakuun Vastaa

  Ihania biisejä olit valinnu listalle mukaan. Muutenkin niin totta tämä postaus, musiikista tulee niin helposti mieleen kaikki matkat ja ihanat muistot!

  http://iinaemiliasd.blogspot.fi/

Post A Comment