HIRVITTÄVÄT HALLOWEENHERKUT

 

Advertisement
img_2732

Varsinkin porukoilla asuessani mä leivoin todella paljon, ja mulla oli aina toinen pikkusiskoista jeesimässä. Näin omassa kodissa asuessa tottakai sitä omassa rauhassa leipomista ja touhuamista arvostaa erilailla, mutta samalla mulla on ikävä niitä aikoja kun pienempi käsipari oli mukana sähläämässä. Lähdin mukaan leipomaan yhteistyössä Sunnuntain ja Dronningholmin kanssa ja tiesin jo heti kenet mä pyydän mun luo leipomaan. Normaalisti ainakin meillä on väsäilty vuoden viimeiset kuukaudet joulutorttuja ihan vaan siitä klassisesta luumumarmeladista ja torttutaikinasta. Se yhdistelmä on toiminut todella hyvin ja tuo mieleen joulun, mutta torttujen leipomisenhan voi alottaa jo aiemmin – esimerkiksi HALLOWEENINÄ!

Mä kävin hakemassa kaupasta Sunnuntain uudistuneita lehtitaikinalevyjä, ja annoin siskolle veitsen käteen. Pienen sotkemisen ja muodoilla leikkimisen jälkeen meillä oli pellillinen täynnä erilaisia herkkuja halloweeniksi, ja pakko myöntää että olihan tota väsäilemistä aika hauska katsoa! Harvoin leivonnaisista tulee aivan järkyttäviä, mutta nyt voin sanoa että tuolta uunista tuli ulos aika rumaa jälkeä. Ei se kuitenkaan mitään, nimittäin tällaisiahan ne halloweenin herkut saa olla! Käytettiin sekä sitä perinteistä luumumarmeladia (ihan reilullä kädellä, just niin kuin kuvista varmaan huomaakin!), että Dronningholmin vaniljaista puolukka-kirsikkamarmeladia. Noista jälkimmäinen on mulle täysin uusi tuttavuus, mutta sehän sopi mukaan ihan just eikä melkeen. Dronningholmilta löytyy myös esimerkiksi omena-kaneli Tähtitorttu -marmeladia, joka näköjään jäi tolta pieneltä leipurilta kokonaan käyttämättä näiden tummanpuhuvien torttujen kanssa. Vaikka ulkonäkö ei olisi aina niin kaunista, niin kyllä se maku silti näissä tortuissa onnistuu aina siitäkin huolimatta!img_2636-3 img_2667 img_2678 img_2687 img_2716 img_2741img_2737

Jos innostutte itse leipomaan, niin kuvat kannattaa jakaa Instagramissa merkiten @dronningholm ja käyttäen #uudetmuodot hashtagia. Näin teillä on mahdollisuus voittaa tuotepalkintoja, joita jaetaan yhteensä 7 viikon ajan! Lisätietoa skabasta saa TÄÄLTÄ sekä TÄÄLTÄ. Osallistumisaikaa on runsaasti joulukuun puoleen väliin saakka, ja osallistua voi vaikka useammallakin kuvalla. Nyt siis kaikki leipomaan!

img_2738

Yhteistyössä: Sunnuntai & Dronningholm

indiedays-ja-brm-yhteislogo


3 Comments
 • S
  Posted at 17:24h, 26 lokakuun Vastaa

  Ihania on 🙂 Mistä keksit tän idean tehä tommosia pääkalloja ja muumioita? mietin vaan kun Uinolla oli täysin samanlaisia…

  • saralovesyou
   Posted at 03:12h, 28 lokakuun Vastaa

   Eipä kuule kovin paljoa kekseliäämpi täydy olla kun kirjoittaa googleen puff pastry halloween 🙂

 • Iina / MouMou
  Posted at 10:31h, 29 lokakuun Vastaa

  Eikä, miten söpöjä! Noi muumiot näyttää niin helpoilta, että jopa minä saattaisin onnistua niissä. 🙂 <3

Post A Comment