OUTFIT INSPIRATION | BLOGIKIRPPIS

Mun asukuvapostaukset on syystä jos toisesta jäänyt vähän sivummalle. Musta tuntuu, että viimeviikot mä olen vetänyt vaan mahdollisimman rennot vaatteet päälle. Tällaisena vilukissana mä olen jäässä jo näillä nollakeleillä, ja olen kauhulla miettinyt miten pärjään kun pakkanen kiristyy tästä vielä 30 asteella. Mahdolliset 60 asteen lämpötilaerot Suomen kesän ja talven välillä yllättää mut näin vielä 19 vuoden jälkeenkin. Kesä on ehdottomasti se mun vuodenaika ja pukeutuminenkin on silloin mukavinta. No täällä mä olen vielä ainakin tämän talven viettämässä, joten tässä on vielä muutama kuukausi kestettävänä. Aina välillä on tullut selailtua Pinterestiä erilaisten sisustusideoiden, ruokareseptien tai vaikka asuinspiraation toivossa, ja alas olen koonnut viimeisestä kategoriasta muutamia lempparijuttuja. All black, paksuja neuleita, korkeita kauluksia, puffer jackets, pitkiä takkeja, löysiä vaatteita, farkkuja, pipoja, rennosti laitettuja hiuksia ja ruskeita takkeja karvaisella teddy-vuorella. Ehkä ainoa ongelma on mun vartalonmuoto, sillä kaikki kuvissakin näkyvät vaatteet näyttää kivoilta kun ne on puettu pitkien ja hoikkien tyttöjen päälle. Tämmöisellä satakuuskytsenttisellä varrella pitäis vähän miettiä mitä päälle laittaa, vai haittaako edes muutama vaatteiden tuoma lisäkilo? Mä tykkään, mitä mieltä te olette?

Tässä on tullut shoppailtua ja tehtyä erilaisia vaatehankintoja, joten olisi taas pikkuhiljaa aika tyhjennellä kaappeja. Mulla ei ole kovin hyviä kokemuksia perinteisistä kivijalkakirppareista, ja kokeilinkin keväällä Facebookissa pidettyä blogikirppistä. Se onnistui muutamista hutihuudoista ihan hyvin, ja teitä näyttää vieläkin olevan sivuilla venailemassa uusia kirppistuotteita. Pikkuhiljaa voisin keräillä kellarivaraston ja vaatehuoneen ylimääräiset vaatteet kokoon ja laittaa taas jonkinlaista kirpparia pystyyn. Oliko Facebookissa pidetty kirppis teidän mielestä hyvä ja helppo, vai olisiko jokin muu idea parempi?kollaasi2 kollaasi1 kollaasi3


8 Comments
 • Avatar
  m
  Posted at 13:40h, 16 marraskuu Vastaa

  ”Lisäkilot” ei todellakaan haittaa, kai nyt kaikki tajuaa, ettei paksussa villapaidassa ja untuvatakissa näytä samalta kuin kesähepeneissä? :) Katoin, että monissa noista inspiskuvista on paljaat nilkat ja tennarit, että suosittelen lämpimiä kenkiä ja villasukkia kuitenkin Suomen ilmastoon. :)

 • Avatar
  Minttu-Maaria
  Posted at 19:16h, 16 marraskuu Vastaa

  Mielumin blogikirppis että nekin jotka eivät facebookissa ole kuten minä :D voivat osallistua

 • Avatar
  Moonika
  Posted at 08:54h, 17 marraskuu Vastaa

  Ig tai fb kirppikset toimii parhaiten, koska saa aina ilmotuksen, jos vaikka sää tai joku muu on kommentoinut kohdetta!:)

 • Avatar
  N
  Posted at 16:11h, 19 marraskuu Vastaa

  Blogikirppis mielummin! Itseäni ainkin häiritsee facebookissa se, kun kaikki mitä siellä kommentoit/tykkäät tulee ihmisten etusivulle… ja juuri tän takia jätän monesti ostokset esim ostetaan myydään palstoilla tekemättä, vaikka sieltä jotain kivaa ja hyödyllistä löytyisikin.

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 02:07h, 22 marraskuu Vastaa

   Joo, tää on kyllä hankala. Mä ite pidän fb-kirppiksestä koska niihin kuviin ei tarvitse panostaa niin paljoa ja ne on helppo vaan lisätä sinne kännykällä, mutta sit taas tuntuu että just noi ärsyttää monia :-/

 • Avatar
  Senja
  Posted at 20:44h, 21 marraskuu Vastaa

  Mä tykkäsin fb-kirppiksestä! :)

 • Avatar
  Maria
  Posted at 17:08h, 28 marraskuu Vastaa

  Nyt kyllä iski tosi lujaa noi inspiskuvat! Ootko mistä napannut noi All black – kuvat? Olen yrittänyt kuvien vaatteita etsiä tuloksetta. Josko kuvien alkuperstä olisi apua :)

  • Avatar
   saralovesyou
   Posted at 17:39h, 28 marraskuu Vastaa

   Kuvat on Pinterestistä, ei siis hajua! Mutta eikö ookki ihania!

Post A Comment