TRENDWALK

Yhteistyössä Instrumentariumin kanssa

Alkukuussa olleessa Bloggers Inspiration Day – tapahtumassa käytiin Liisan kanssa Instrumentariumin pisteellä kuvauttamassa meidät heidän TrendWalk-kampanjan tiimoilta. TrendWalk on Instrumentariumin tyylisivusto, jossa jaetaan inspiraatiota, esitellään kiinnostavimpia tyylejä sekä avataan trendejä. TrendWalk-sivustolta löytyy eri muotikaupunkien, kuten Lontoon, Milanon ja Pariisin kaduilta napattua inspiraatioa. Syksyn ja muotiviikkojen ollessa käynnissä mä seurasin TrendWalk-sivustolta näitä minisarjoja, joihin varmaan moni teistäkin on törmännyt. Videopäiväkirjoissa päästiin seuraamaan sekä Lontoon, Pariisin että Milanon muotiviikkoja bloggaajien seurassa. Näistä nähtiin tämän hetken kuumimpia lasitrendejä, ihanan inspiroivia katutyylejä, sekä tottakai muotibloggaajan matkustusarkea.

Mulla itsellä on ollut silmälasit jo useamman vuoden ajan, mutta niiden käyttö on jäänyt vähäiselle. Sain lasit juuri lukion alussa, joten vaikkei ne mitkään tyylittömät lasit olekaan, on silmälasimuoti kerennyt jo muuttua tässä vuosien aikana. Lasit on jäänyt koteloonsa vähän liian moneen otteeseen, ja mä olen huomannut mun näköni jo tänä aikana heikentyneen. Kun näistä laseista ei enää tarpeeksi suurta hyötyä ole, olisi vissiin aika hommata uudet rillit kasvoille. Aiemmista mustista kehyksistä poiketen mä haluaisin jotain vähän piristävämpää, kuten nämä Heritagen pyöreähköt lasit rusehtavilla kehyksillä. Vaikka ne lasit on lähinnä tarkoitettu korjaamaan näköä, niin samalla miellyttävät kehykset on ihana lisä erilaisiin asuihin piristämään. Käykää tutustumassa kaikkiin syksyn kehystrendeihin TÄÄLLÄ.instru-4

”Yksilöllisyys ja asusteilla leikittely tulevat näkyvästi takaisin. Kehykset, korut, kengät ja laukut ovat tulevana talvena asun tärkein fashion statement. Asukokonaisuus on parhaimmillaan upea sommitelma, joka tuo esiin oman tyylin ja kropan parhaat puolet”

picture-90-of-170 instru-3

”Muoti ei synny tyhjiössä. Siinä on aina vaikutteita edellisten vuosikymmenten linjoista. Viime vuosina muodissa on ollut selkeitä vivahteita 1980-luvusta. Nyt myös 1990-luku alkaa näkyä selkeämmin ainakin isojen muotitalojen catwalkeilla.”

instru-5

Logokuva Sannimaria Photography / Muut kuvat Roosa Mononen

indiedays-ja-brm-yhteislogo


Tags:
4 Comments
 • Riia
  Posted at 11:20h, 22 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva huomata, että bloggaajatkin ovat viime aikoina innostuneet yhä enemmän silmälasitrendeistä! Mä sain ala-asteella jo ekat rillini ja nyt 19-vuotiaaksi asti voimakkuutta on kertynyt jo -8. Nykyään mulla on pilotti-malliset ihan suht tyylikkäät kehykset, mutta silti on kauheen suuri kynnys käyttää arkena laseja, kun vaihtoehtona olis myös piilolinssit… Tää postaus kyllä rohkaisi mua kaivamaan useammin pokat kotelosta ja pitämään niitä itsevarmuudella. Kiitos postauksesta!! :)

 • Jouu
  Posted at 02:13h, 23 marraskuun Vastaa

  Moikka, mistä tuo sun villapaita on?, tosi kivan näköinen:)

 • Sanna
  Posted at 09:10h, 24 marraskuun Vastaa

  Nyt menee täysin asian vierestä, mutta pakko kysyä, että kenen jumpsuit sinulla oli IBAssa päällä? Olen nimittäin metsästänyt saman tyylistä jo pitkään… :) Onneksi se oli tuolla gaalan kuvissa, että löysin tänne blogiin kysymään asiasta.

  • saralovesyou
   Posted at 16:46h, 27 marraskuun Vastaa

   Se on tilattu boohoo.comista ja se sai paljon kehuja :-) Tykkään kyseisestä jumpsuitista itsekin!!

Post A Comment