#MORNINGYOGA

img_3412 img_3379 img_3404 img_3408 img_3400img_3409 img_3384 img_3415 img_3431-2 img_3429 Mä päätin ottaa pienen riskin, ja lähteä aamujunalla Helsinkiin. Puolijuoksin Kampin Odd Mollyyn, jossa oli järjestetty ihana aamujooga. En aiemmin ole joogaa kokeillut ja kaiken lisäksi mun selkä vähän pelotti. Näin jälkikäteen ajateltuna mä olen vaan iloinen, etten skipannut tapahtumaa ja jäänyt kotiin nukkumaan. Aamujen herätys 5:30 ei ole mun juttu, mutta yllättävän pirteenä jaksoin päivän aamusta iltaan. Jooga puolestaan oli just sitä mitä mä siltä odotinkin, ja varmasti tulen kokeilemaan sitä vielä uudestaankin. Jotkut varmaan muistaa, kun puhuin air yogasta, joten se voisi olla mun listalla vaikka seuraavana. En tosin tiedä, onko Lahdessa sellaisille mahdollisuuksia, mutta pitää ottaa selvää. Koska tapahtuma oli jo aamulla, pääsin keho virkeänä takaisin Lahteen suurinpiirtein samoihin aikoihin kuin mä olisin normaalisti herännyt. Morning well spent siis!

Eilisen vietin siivoillen ja kämppää järjestellen. Viimeviikonlopun IKEAn reissun roinat oli vieläkin ympäriinsä, joten oli ehkä aikakin saada tänne jonkinlaista järjestystä. Pikkuhiljaa voisi olla jonkun päivitetyn ”mun koti” postauksen aika, sillä tämä on muuttunut aika paljon viimekertaisista. Vähän vielä hyllyjä ja tauluja seinille, niin täähän alkaa jo mun näköinen koti!

Viikonlopulle mulla ei ole suunnitelmia, mutta ehkä välillä ihan hyvä vaan olla! Mä lähden nyt hotkimaan myöhäistä aamupalaa, tällaiset aamut on ihania ;-)


2 Comments
 • emmi
  Posted at 14:18h, 05 joulukuun Vastaa

  Itseasiassa Lahdessa on hyvät mahdollisuudet harrastaa joogaa (ja sekä airjoogaa) Yoga rocksilla esimerkiksi! ;)

  • saralovesyou
   Posted at 14:36h, 05 joulukuun Vastaa

   Sitä Yoga rocksia oon monesti miettinytkin, mutta jotenki en oo vaan saanut aikaseksi! Pitäis vissii ottaa siis itteää niskasta kiinni ;-)

Post A Comment