TEASING TANGLES + ARVONTA

 

img_3889Viimeksi kun mä kirjoittelin teille hiustenhoitojutuista, oli kyseessä shampoot ja muut aineet. Nyt olisi aika ottaa syyniin näitä muita tuotteita, joita käytän hiustenlaitossa. Nordic Beauty Importin sekä Tangle Teezerin yhteistyössä mulle lähetettiin paketti hiusten laittoon käytettäviä tuotteita, joita mä olen itseasiassa käyttänytkin jo vuosia! Nämä jo ennaltaan mulla käytössä olleet luottotuotteet on hehkutuksen arvoisia ihan syystäkin!

Mä olin pienempänä kunnon kovapää, siis kirjaimellisesti. Mun hiuksia sai luisteluaikoina repiä kiskoa ja tukistaa, eikä mun päänahka siitäkään huolimatta ollut tulessa. Tykkäsin, että kaikki mahdolliset ponnarit ja letit oli niin kireellä, että siinä sit oltiin lähes silmät vinossa. Mulla saattoi olla useampikin ponnari päässä, jotta hiukset oli tarpeeksi tiukasti kiinni. Näin vanhemmalla iällä sitä on huomannut kuitenkin tässä asiassa muutoksen, ja nää kymmenen vuoden takaiset mieltymykset on tainnut koitua nyt vaan harmiksi. Sellainen kiskominen rasittaa hiuksia ja päänahkaa, sehän on selvä. Kun sitä jatkui vuosia, on sillä varmasti jotain tekemistä tämän hetken hiustilanteeseen. Mun hiukset on ohentunut huomattavasti ja hiusten laatu on muuttunut. Tämän lisäksi pelkkä takkujen harjaaminen tekee mun päänahkalle kipeetä. Varmasti kaikkien tunnistama Tangle Teezer The Original on ollut mulla käytössä jo vuosia päivittäisessä hiusten harjaamisessa. Pehmeiden harjaksien vuoksi tällä takkuharjalla voi selvittää myös märkiä hiuksia ilman hiusten kärsimistä. Näiden harjojen muotoilussa ei ole kahvaa, jonka vuoksi niitä pidetään varovaisemmin kädessä. Tämän ansiosta hiuksia myös harjataan varovaisemmin, joka takaa märkien hiuksien hienovaraisemman käsittelyn. Nämä Originaalit onkin varmaan kaikille tutuimpia, ja niitä löytyykin esimerkiksi Sokos Emotioneista, Stockmanneista ja netistä vaikka Beauty Pop Upista.

Föönaamiseen mulla on käytössä Blow Styling-harja, jonka avulla hiuset kuivuu nopeammin ja harja tuo myös hiuksiin volyymiä. Tämän ”normaalin” harjan muotoisen smoothing toolin lisäksi Tangle Teezerillä on myös pyöreä round tool-harja, jota mä käytän jos mä haluan kääntää latvoja sisäänpäin ilman muita hiusten lämpömuotoilulaitteita. Näitä pyöröharjoja saa muuten ainoastaan hyvin varustelluista kampaamoista. Tangle Teezerillä on myös Ultimate Finishing Hairbrush, joka on siis tarkoitettu kampauksen viimeistelemiseen. Sillä saa hiuksiin kiiltoa ja harja siloittaa vielä niitä viimeisiä pinta-takkuja.img_3987img_3924 img_3891 Toisina luottotuotteina hiustenlaitossa on Invisibobblet! Nämä normaalit isot versiot on mulla käytössä päivittäisessä hiusten laitossa. Useiden värivaihtoehtojen vuoksi näistä saa todella huomaamattomia ja eri värisille hiuksille sopivia. Nämä tuo ihan normaaliin ponnariin volyymiä, mutta samalla on todella hellävaraisia. Normaali ponnari tekee mun hiuksiin aina kunnon ponnarirajan, mutta näillä sellaista ei tule. Ihan huippuja! Näiden normaalin kokoisten Invisibobblejen lisäksi heillä on myös pienempiä Nano-versioita, joihin mä tykästyin kovasti. Niiden avulla erilaiset kampaukset tai esimerkiksi lettien kiinnitys sujuu paljon mutkattomammin kuin pienillä kuminauhoilla, joita mä kampausten tekemiseen käytin aiemmin! Pidän mun hiuksia todella paljon kiinni perus ponnareilla, nutturoilla ja erilaisilla kampauksilla. Invisibobblet onkin tosi hellävarainen keino hiusten kiinni laittoon, eikä hiuksia irtoa samallailla kuin normaalilla kuminauhaponnarilla, joka ainakin mulla on aina irrottamisen jälkeen ihan täynnä hiuksia ja takkuja.

Tämän lisäksi saan arpoa teille mun luottotuotteita! Kolmelle kilpailuun osallistuneelle arvotaan paketti, joka sisältää tässä postauksessa nähtyjä tuotteita. Mahtavat mahdollisuudet voitaa siis :-) Tähän postaukseen osallistumisen lisäksi kannattaa kurkkailla myös Siljan sekä Iinan blogeja ja käydä triplaamassa voittomahdollisuudet. Onko jotkin näissä postauksessa näkyvistä tuotteista jo sun luottotuotteita, vai olisitko innoissasi kokeilemassa niitä ensimmäistä kertaa? Lue arvonnan säännöt täältä. Arvonta päättyy maanantaina 12.12.2016.

Jos arpaonni ei tällä kertaa suosi, niin Nordic Beauty Importin Beauty Pop Up verkkokaupasta saa 23.12 asti koodilla SaraOllila -15 % alennusta valituista tuotteista. Koodit tiputtaa 15% beautyblender-, Tangle Teezer-, invisibobble-, Konjac Sponge- ja Color Wow -tuotteista. Käykää kurkkaamassa mitä kivaa sieltä löytyy! :-)

img_3981img_3917

Yhteistyössä: Nordic Beauty Import & Tangle Teezer

indiedays-ja-brm-yhteislogo


338 Comments
 • Avatar
  Milla
  Posted at 11:19h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet päivittäisessä käytössä! Kaipaisivat kyllä kovasti jo uusimista.

 • Avatar
  Anna
  Posted at 11:22h, 05 joulukuu Vastaa

  Ainoastaan noin vuosi sitten aloin käyttämään originaalia Tangle Teazeria, mutta viime kampaamokäynnin jälkeen sanktiota saaneena tutuistuin myös Tangle Angel-harjaan ja Invisibobbleihin mihin olen rakastunut :) toivottavasti hiukset pääsevät parempaan kuntoon ajan myötä!

  anna-ylitalo@hotmail.fi

 • Avatar
  Jenna Susanna
  Posted at 11:34h, 05 joulukuu Vastaa

  Tavallinen tangle teezer on ollut käytössä ennenkin, mutta muut tuotteet ovat täydin uusia tuttavuuksia! (:

 • Avatar
  Elli
  Posted at 11:35h, 05 joulukuu Vastaa

  Normaalikokoiset invisibobblet ja tangle teezer original on ihan mun luottotuotteita ja päivittäisessä käytössä! Kiinnostais kyllä tosi paljon myös noi mini invisibobblet :-)

 • Avatar
  LAVJUUEVERYBODY!
  Posted at 11:35h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on päivittäisessä käytössä sekä vaaleanpunainen perus Tangle Teezer, jota poikaystävä lainailee salaa :D

 • Avatar
  jessi
  Posted at 11:40h, 05 joulukuu Vastaa

  Ois huippu joululahja itselle. Kauan pitänyt hankkia kyseinen harja, mutta aina vaan jäänyt.Olisi varmasti hellävarainen vaihtoehto blondatulle tukalle :)
  jessi_97@windowslive.com

 • Avatar
  Susanna
  Posted at 11:45h, 05 joulukuu Vastaa

  On entuudestaan tuttuja! susanna.immonen@hotmail.com

 • Avatar
  Annika
  Posted at 11:47h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer harja päivittäisessä käytössä, muut ovat uusia tuttavuuksia! :)

 • Avatar
  Elisa
  Posted at 11:47h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet on ollut päivittäisessä käytössä jo parin vuoden ajan, enkä kyllä vaihtais mihinkään! ihan parhaita :)

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 11:51h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer sekä nuo ”puhelinlankapompulat” on mulla päivittäisessä käytössä, hiukset tykkää! :) mukana siis ollaan!

 • Avatar
  Katja
  Posted at 11:54h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on tuttuja ja satunnaisesti käytössä, mutta tollanen muotoiluharja on uusi tuttavuus. Kuulostaa aika must-have-tuotteelta :)

 • Avatar
  Em
  Posted at 11:54h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on joka päivä käytössä, samoin tuommonen perus harja. Eniten kiinnostaisi päästä tutustumaan noihin pikkuponnareihin ja föönausharjaan :)

 • Avatar
  Piia
  Posted at 11:55h, 05 joulukuu Vastaa

  On tuttuja entuudestaan,ja tukkakin on kovasti tykännyt :) Näitä uusimpia en ole vielä testannut :)

 • Avatar
  Saija
  Posted at 11:56h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer ja Invisibobblet ovat päivittäisessä käytössä, mutta muuten kaikki ovat uusia tuttavuuksia!

 • Avatar
  Lina
  Posted at 11:57h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer on ollut jo pidempään käytössä mutta muut eivät olleet ennestään tuttuja. :)

 • Avatar
  Sonja
  Posted at 11:57h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer original on ollu mun luottoharja jo vuosia, vanha kaipais kyllä päivitystä! :) ja normaalikokoset invisibobblet on myös ihan lemppareita, noita nanoja en oo vielä päässy testaamaan, mutta ois huippua kokeilla, toimis just letteihin tosi hyvin varmasti!

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 11:58h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on kyllä hyviä ponnareita! Niiden lisäksi olisi kiva päästä testaamaan kaikkia muitakin noita tuotteita :-)

 • Avatar
  Maiju
  Posted at 11:59h, 05 joulukuu Vastaa

  Se tavallinen tangle teezer on ollut jo pitkään käytössä, muitakin haluaisin kokeilla!

 • Avatar
  pinja
  Posted at 11:59h, 05 joulukuu Vastaa

  Minullekkin tuttuja, kaikki paitsi noi pienet ponnarit! JA ainahan niitä tarvii enemmän!

 • Avatar
  Nea
  Posted at 12:02h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja ponnarit on ollu käytössä jo pitkään, mutta tuollasista harjoista en oo aikasemmin kuullukkaan, joten niitä ois kiva päästä kokeilemaan! :)

 • Avatar
  Sinna
  Posted at 12:05h, 05 joulukuu Vastaa

  Mulla on original ollut käytössä jo iät ja ajat :) se kaipais ehkä vähän päivitystä.. leikkasin pitkästä tukasta polkan pari viikkoa sitten ja toi pyöröharja ois mahtava föönaukseen niin sais jokapaikkaan sojottavat latvat taltutettua sisäänpäin..

 • Avatar
  Annu
  Posted at 12:14h, 05 joulukuu Vastaa

  Ponnarit ja harja ovat olleet päivittäisessä käytössä ja hyvin ovat toimineet.

 • Avatar
  Janita
  Posted at 12:16h, 05 joulukuu Vastaa

  Käytän vallan Tangle teezeriä ja invisibobbleja! Tangle teezerini tarvis päivitystä ja poikaystävän tarvis oman! Haluaisin myös koittaa tota Blow styling-harjaa! Se kuulostaa Just hyvältä mun lättähiuksille!

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 12:18h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet olleet jo käytösaä, muita haluaisin ehdottomasti päästä myös kokeilemaan! :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 12:20h, 05 joulukuu Vastaa

  Olisi kiva kokeilla Tangle teezeriä ja ponnareita ekaa kertaa:)

 • Avatar
  Karo
  Posted at 12:20h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ollut käytössä jo kauan, mutta päivitystä kaipaisi sekin. Puhelinlanka ponnarreihin vaihtaisin mieluusti noista repivistä tavisponnareista.

 • Avatar
  Vane
  Posted at 12:21h, 05 joulukuu Vastaa

  Ehdoton suosikkini on Tange Teezer harja, jota olen käyttänyt jo monia vuosia:)

 • Avatar
  Veera
  Posted at 12:22h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezerit ovat tuttuja,mutta omia en ole koskaan raaskinut hommata! Tuo blow styling harja olisi kyllä mahtava :)!

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 12:22h, 05 joulukuu Vastaa

  ponnarit on tuttuja, mutta muita en oo kokeillut!:)

 • Avatar
  Viivi
  Posted at 12:24h, 05 joulukuu Vastaa

  Multa löytyy myös toi original Tangle Teezer, mikä on kyllä täydellinen mun luonnonkiharille hiuksille! Invisibobblet on mulle vielä ihan vieraita, vaikka paljon positiivista niistä oon kuullutkin :)

 • Avatar
  Katariina
  Posted at 12:24h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet ovat päivittäisessä käytössä, muitakin kiinnostaisi kokeilla!

 • Avatar
  Aino
  Posted at 12:28h, 05 joulukuu Vastaa

  Itse olen käyttänyt jo kauan Tangel Teezer ja Invisibobbleja, ja ne ovat ihan lemppareita! Harmi vaan, että kadotin harjan jokin aikaa sitten, joten uusi semmoinen ei olisi pahitteeksi. Paljon kiinnostaa myös nuo pikkuiset Invisibobblet!

 • Avatar
  vmv
  Posted at 12:30h, 05 joulukuu Vastaa

  tarten lisää invisiblebobbleylyä :S

 • Avatar
  Sinii
  Posted at 12:32h, 05 joulukuu Vastaa

  Kotoa löytyy muutama Tangle Teezer kappale. Invisibobbleista taas olen kuullut Super paljon hyvää muun muassa pikkusiskoiltani. niitä voisin siis ,´mielelläni itsekin testata :)

 • Avatar
  Katri_i
  Posted at 12:33h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer ja Invisibobblet on olleet kovassa käytössä jo useamman vuoden! Noita Invisibobblen nano-versioita kiinnostaisi kokeilla, kun omat hiukset ovat niin ohuet että perusversio pitää kiertää useamman kerran ponnarin ympäri…

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 12:37h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer on ollu käytössä jo kauan, invisibobbleja mulla ei oo ollut kun jotain H&m-versioita!

 • Avatar
  Vellamo
  Posted at 12:39h, 05 joulukuu Vastaa

  Tuo ihan original Tangle Teezer ollut käytössä ja oon todennu tosi hyväks hiuksille !! En sit tiiä miks en oo aikasemmin noihin muihin tuotteisiin tutustunut. Vaikuttaa ihan törkeen hyviltä !<3

 • Avatar
  Sanni
  Posted at 12:39h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teeter ja Invisibobblet käytössä melkeinpä joka päivä :)

 • Avatar
  iipa
  Posted at 12:44h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet ja Tangle teezer original on tuttuja, noiden erilaisten harjojen kokeilu kiinnostaisi! :-) Oon jo kertaalleen ollut viemässä tota ”normaalia harjaa” kassalle, mutta jostain syystä se lopulta kuitenkin jäi silloin hankkimatta.

 • Avatar
  Inka
  Posted at 12:45h, 05 joulukuu Vastaa

  Mulla on jo vuosia ollut Tangle Teezer käytössä kun ekan kerran kiinnostuin siitä kampaajan sit hiustenleikkuun yhteydessä käyttäessä :) ja kyseinen harja on pysynyt aivan uudenveroisena, kun sitä ei esim kanna laukussa mukana päivisin! Invisibobblejakin oon varmaan nyt parin vuoden ajan käyttänyt ja näyttää muuten ranteessakin paljon kivemmalta kuin perusponnari ;) voisin siis antaa vaikka kyseisiä tuotteita siskolle joululahjaksi ja sitten itse kokeilla uudempia tuttavuuksia!

 • Avatar
  Jatta
  Posted at 12:52h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezeria oon käyttänyt päivittäin jo noin neljä vuotta ja invisibobbleja käytän aina kun laitan hiuksia ponnarille. :)

 • Avatar
  Noora
  Posted at 12:53h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet on ollut käytössä jo monta vuotta mutta noi muut olis uusia tuttavuuksia!

 • Avatar
  Saila
  Posted at 13:09h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer The Original on tuttu ja ollut käytössä jo useamman vuoden. Haluaisin kokeilla myös muita Tangle Teezereitä sekä Invisibobbleja!

 • Avatar
  Noora
  Posted at 13:17h, 05 joulukuu Vastaa

  Original tangle teezer ja invisibobblet on jo pitkään ollut päivittäisessä käytössä :)

 • Avatar
  Petra
  Posted at 13:20h, 05 joulukuu Vastaa

  Tuttuja tuotteita on, ihan munkin suurlemppareita kyllä :)

 • Avatar
  Vivian
  Posted at 13:23h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ollut käytössä jo jonkin aikaa:) Muut tuotteet eivät ole tuttuja.

 • Avatar
  Liina
  Posted at 13:25h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ollut käytössä ja kauan, mutta invisibobblet vasta hetke. Vihdoin kun viitsin niitä kokeilla, ei normeihin ollut enää paluuta..

 • Avatar
  Sanni
  Posted at 13:27h, 05 joulukuu Vastaa

  Paljon olen kuullut tuotteista, mutta itselläni ei näitä vielä ole! :)

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 13:32h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on käytössä, en edes tienny et niistä löytyy pienempiäkin versioita ja niistä kyllä kiinnostuin aivan erityisesti!

 • Avatar
  manna
  Posted at 13:38h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer on ollut käytössä jo pitkään:)

 • Avatar
  nasu
  Posted at 13:41h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on ollut jo pitkän aikaa päivittäisessä käytössä ja onkin ihan mahtava harja!! Noi mini invisibobblet kiinnostais kovasti :-)

 • Avatar
  Aino
  Posted at 13:42h, 05 joulukuu Vastaa

  Päivittäisessä käytössä tän sarjan tuotteita! Ja ihan lemppareita :)

 • Avatar
  P
  Posted at 13:45h, 05 joulukuu Vastaa

  On kyllä tuttuja tuotteita mut ai että mä tarttisin tommoset invisibobble nanot!! Helpottais niin paljon kampausten tekemistä :) Ihan mahtava arvonta!

 • Avatar
  Sirkku
  Posted at 13:45h, 05 joulukuu Vastaa

  Eivät ole vielä minulle tuttuja yåtuotteita, joten olisi mukava päästä niitä kokeilemaan.

 • Avatar
  ss
  Posted at 13:53h, 05 joulukuu Vastaa

  Pompulat ja tangle teezer tuttuja:)

 • Avatar
  pinja
  Posted at 13:55h, 05 joulukuu Vastaa

  tangle teezer on ollut jokapäiväisessä käytössä jo muutaman vuoden ajan, mutta invisibobbleja en ole vielä ehtinyt kokeilla :)

 • Avatar
  Laura
  Posted at 13:55h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezeriä ja invisibobbleja käytän säännöllisesti ja tykkään kovasti!:)

 • Avatar
  ssonja
  Posted at 14:00h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ollut nyt pari vuotta käytössä,mutta noista muista ei oo kokemusta. Erityisesti kiinnostais noi invisibobble nanot :)

 • Avatar
  Sara
  Posted at 14:01h, 05 joulukuu Vastaa

  Mulla on ollu noista invisibobbleista jotai halppis versioita jotka muuten on ihan hyviä, mutta ne menee tosi helposti poikki ja siksi ois kiva kokeilla noita aitoja versioita :)

 • Avatar
  Jasmiina
  Posted at 14:03h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer on jo ennestään tuttu :)

 • Avatar
  Päivi
  Posted at 14:06h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teeer käytössä, muita kiinnostaisi kokeilla.

 • Avatar
  Donka
  Posted at 14:10h, 05 joulukuu Vastaa

  Omistan vaan noita ponnareita, harjatki ois kivat! :D

 • Avatar
  sinimi
  Posted at 14:22h, 05 joulukuu Vastaa

  Tuttuja tuotteita ovat! Kuitenkaan invisibobbleja en ole ikinä testannut, vaikka kehuja onkin paljon saanut :) Vanha Tangle harja löytyy jo kotoa…

 • Avatar
  Miia
  Posted at 14:25h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer Salon Elite on ollut päivittäisessä käytössä vuosia :)

 • Avatar
  pipsa
  Posted at 14:26h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle harja kyllä on tuttu,muitaki mielelläni kokeilisin.

 • Avatar
  Rebekka
  Posted at 14:29h, 05 joulukuu Vastaa

  Mulla oli Original Tangle Teezer josta tykkäsin paljon! Sen hukattuani en vaan oo saanut aikaiseksi ostaa uutta sellasta, joten mun harjoina on toiminut tänäpäivinä kovat vanhat epämukavat harjat, jotka on löytynyt jostain kaappien periltä :-D Noi miniponnarit alko kiinnostamaan!

 • Avatar
  Annami
  Posted at 14:29h, 05 joulukuu Vastaa

  Itse olen käyttänyt vain niitä ns. feikkituotteita näistä ja olisi todella kiva päästä kokeilemaan ihan aitoa tavaraakin!:)

 • Avatar
  Helene
  Posted at 14:31h, 05 joulukuu Vastaa

  Tuttuja tuotteita on invisibobblet ja tange teeser :)

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 14:40h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezeriä oon pari kertaa kokeillut, mutta oon tosi laiska ostamaan mitään hiusjuttuja. :D

 • Avatar
  Janina
  Posted at 14:50h, 05 joulukuu Vastaa

  tangle teezer on käytössä, muitakin haluaisin kokeilla:)

 • Avatar
  Janette
  Posted at 14:50h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisiboblet ovat käytössä :)

 • Avatar
  Jennina
  Posted at 14:54h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezerin normi harja ollu käytössä jo pari vuotta (-: muut tuotteet eivät ole tuttuja. Mukana kisassa siis (-:

 • Avatar
  Jonna
  Posted at 14:55h, 05 joulukuu Vastaa

  Noita isompia ponnareita on tullut käytettyä ja oon rakastunut niihin! Mulla käy vaan aina niin, että ponnarit tuppaa hukkumaan, joten olisi mahtavaa saada uusia. Tangle Teezer tuotteita en ole koskaan kokeillut, ja olisin innostunut kokeilemaan! :)

 • Avatar
  Janna
  Posted at 14:55h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer ja ponnarit ollut käytössä jo pitkään, erinomaisia tuotteita :)

 • Avatar
  Paulina
  Posted at 15:09h, 05 joulukuu Vastaa

  Tuttuja tuotteita kaikki, mutta itseltäni löytyy vain noita ponnareita, olisi kiva testailla nuo harjatkin! :)

 • Avatar
  Minttu-Maaria
  Posted at 15:11h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer-harjan feikki versio on ollut jo varmaan vuoden päivät aktiivisessa käytössä, mutta nämä muut tuotteet ovat ihan uusia minulle!
  Hauska ois päästä testailemaan, miksei myös tuota ihan orginelliä Tangle teezeriäkin :)

 • Avatar
  Alli
  Posted at 15:11h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer käytössä päivittäin.

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 15:12h, 05 joulukuu Vastaa

  Ihania tuotteita! Toivottavasti arpa onni suosii mua:))

 • Avatar
  Eeva
  Posted at 15:13h, 05 joulukuu Vastaa

  Päivittäisessä käytössä on (jo uusimista kaipaavia) invisibobbleja ja ”normaali” tangle teezer harja!

 • Avatar
  Laura
  Posted at 15:15h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet on käytössä. Nanot on mulle ihan uus tuttavuus. Pitää tutustua, kun tykkään arjessa sellasista puoliponnari kampauksista, joihin voisivat olla omiansa.

 • Avatar
  Anna
  Posted at 15:16h, 05 joulukuu Vastaa

  Mukana! Tavallinen tangle teezer täälläkin käytössä mut tyttö tarvis oman :)

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 15:19h, 05 joulukuu Vastaa

  Perus tangleteezer ja invisibobblet on käytössä joka päivä, mutta olisi kiva testata noita toisenlaisiakin harjoja!

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 15:21h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja ponnarit ollut käytössä jo useammankin vuoden, mutta tarvitsisi kyllä jo hiljalleen päivitystä :-)

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 15:26h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on ollut käytössä jo hyvän aikaa ja todettu toimivaksi. :) muut ovat uusia tuttavuuksia!

 • Avatar
  Siiru
  Posted at 15:28h, 05 joulukuu Vastaa

  Nyt jo varmaan kolmas tangle teezer menossa, en osaa käyttää enää muuta hiusharjaa!

 • Avatar
  mette
  Posted at 15:32h, 05 joulukuu Vastaa

  Mielellään kokeilisin kaikkia nuita. :)

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 15:40h, 05 joulukuu Vastaa

  Tavallinen Tangle Teezer on jo käytössä mutta nuo muut tuotteet on kyllä vielä testaamatta :)

 • Avatar
  Maria
  Posted at 15:47h, 05 joulukuu Vastaa

  Normaaleja invisibobleja tulee käytettyä aina kun hiuksen haluaa kiinni, loput tuotteet ovat vieraita, mutta kokeilisin mielellään. :)

 • Avatar
  Annika
  Posted at 15:47h, 05 joulukuu Vastaa

  Omistan nuista vaan ponnareita,mutta oisin innokas testamaan muitakin!:)

 • Avatar
  Lauruska
  Posted at 15:56h, 05 joulukuu Vastaa

  Pinkki Tangle teezer ja invisibobblet tuttuja. Läpinäkyvät ponnarit varsinkin ihan mahtavia. Pääsispä kokeilee noita itselle uusia juttuja! :)

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 15:59h, 05 joulukuu Vastaa

  Nää olis mulle aivan uusia tuotteita, jotka kotiuttaisin enemmän kuin mielelläni! :)

 • Avatar
  nellisaart
  Posted at 16:00h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer ja Invisibobblet on ollu käytössä jo pitkään!

 • Avatar
  Henna
  Posted at 16:01h, 05 joulukuu Vastaa

  Original tangle teezer on käytössä, mutta laukkuharjana se on vähän kärsinyt. Myös molemman kokoluokan ponnareita on käytössä :-)

 • Avatar
  Ani
  Posted at 16:02h, 05 joulukuu Vastaa

  Itseltäni löytyy tuo tangle teezer original mutta olisi kiva päästä kokeilemaan muitakin noista tuotteista! :)

 • Avatar
  Henna Koskinen
  Posted at 16:06h, 05 joulukuu Vastaa

  Wau mikä kilpailu! Olis ihan huippua saada käyttöön noi hiustuotteet. Tangle Teezerin ihan perusharja on itselleni tuttu ja nyt jo jatkuvassa käytössä, mutta Invisibobblet vielä uusi tuttavuus joita en ole kokeillut. Oma tukka on myös värjäyksistä ja tiukoista ponnareista kärsinyt ja nyt olisi korkea aika tehdä asialle jotain

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 16:07h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja normaalikokoiset invisibobblet on ihan päivittäisessä käytössä, mutta nanot olikin ihan uusi tuttavuus. Olisin innokas kokeilemaan niitä!

 • Avatar
  Ella
  Posted at 16:09h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle on käytössä päivittäin!:)

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 16:12h, 05 joulukuu Vastaa

  Nämä tuotteet ovat tuttuja, mutta ei valitettavasti käytössä tällä hetkellä. Paksut hiukseni kyllä kaipaisivat näitä. :)

 • Avatar
  emmi
  Posted at 16:13h, 05 joulukuu Vastaa

  tuttuja tuotteita, mutta eivät ole omassa käytössä olleet. mielenkiintoista olisi kokeilla!

 • Avatar
  Jasmiina
  Posted at 16:16h, 05 joulukuu Vastaa

  Tuotteet eivät ole vielä tuttuja

 • Avatar
  Juulia
  Posted at 16:16h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer original jo mullisti mun maailman, ja kaikki niihin liittyvä on enemmän kuin tervetullutta. :D

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 16:19h, 05 joulukuu Vastaa

  Normi tangel teezer ja ponnarit käytössä! En ookkaan kuullu noista pienistä, pitää yrittää metsästää niitä jostain! (Jos en tästä voita☺)

 • Avatar
  Pia
  Posted at 16:22h, 05 joulukuu Vastaa

  TangleTeezer on ollut ehdoton suosikki jo vuosia, tosin onnistuin hukuttamaan omani luentosaliin muutama viikko sitten eli erityisesti uusi TangleTeezer olisi todellakin siis hakusessa. :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 16:31h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer harja ollut jo yli 3v käytössä, ehkä olisikin aika uudelle jo .. :-D

 • Avatar
  sanni
  Posted at 16:34h, 05 joulukuu Vastaa

  Tuttuja tuotteita! Itellä käytössä myös ihan päivittäin. Tosin ainakin harja vaatis jo varmaan vaihtoon pääsyä ja ponnareita nyt on aina kiva saada uusissa väreissä!

 • Avatar
  Piijuli
  Posted at 16:39h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ollut joskus, mutta jossain reissussa jäi hotelliin…

 • Avatar
  Lili
  Posted at 16:39h, 05 joulukuu Vastaa

  Mullakin ollut jo kauan Tangle Teezerit ja Invisibobblet päivittäisessä käytössä!

 • Avatar
  iida
  Posted at 16:41h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on hyvässä käytössä! Muut tuotteet vaikuttaa lupaavilta :)

 • Avatar
  Matilda
  Posted at 16:41h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezeriä olen kokeillut, mutta vain yhtä mallia eli kovin innolla kokeilisin uusia tuotteita/malleja!

 • Avatar
  aino.L
  Posted at 16:42h, 05 joulukuu Vastaa

  tangle teezer jokapäiväisessä käytössä, joten muitten tuotteiden testaaminen olisi mukavaa !

 • Avatar
  heidi
  Posted at 16:48h, 05 joulukuu Vastaa

  Ainoastaan tavallinen tangle teezer harja löytyy ja se on kyllä ollut hyvä. :) Olisi ihan huippua päästä kokeilemaan myös muita!

 • Avatar
  Janina
  Posted at 16:52h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on ehdoton luottotuote! Noita mini invisibobbleja ois kiva koittaa, isoja multa jo löytyy :)

 • Avatar
  Henna
  Posted at 17:12h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer -harja ja Invisibobble-ponnarit olleet käytössä jo pidemmän aikaa! :)

 • Avatar
  Jessica
  Posted at 17:13h, 05 joulukuu Vastaa

  Molemmilta merkeiltä on löytynyt tuotteita jokapäiväiseen käyttöön jo monien vuosien ajaksi, joten voisi kutsua näitä jo luottotuotteiksi:) noita nano-ponnareita invisibobblelta en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta se on ehdottomasti seuraava kokeilun kohde.

 • Avatar
  Ada
  Posted at 17:25h, 05 joulukuu Vastaa

  Päivittäisessä käytössä molemmat, noita pienempiä ponnareita en oo kokeillut!

 • Avatar
  Erja
  Posted at 17:32h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on kovassa käyössä mutta näitä nano versioita en ole kokeillut

 • Avatar
  Krista
  Posted at 17:39h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on ainoa harja jota suostun enää käyttämään, mutta noita invisibobbleja en ole kokeillut, mutta haluaisin!

 • Avatar
  Ada
  Posted at 17:41h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on kyllä ollu luotto ponnareita noin vuoden :)

 • Avatar
  Sallanneli
  Posted at 17:44h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet ja tangle teazer ovat olleet käytössä jo aika pitkään, enkä niitä vaihtaisi. :)

 • Avatar
  Annika
  Posted at 17:44h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer on ollut jo useamman vuoden käytössä, mutta muita tuotteita ei oikeastaan oo tullut kokeiltua! Invisibobblet varmaan kestäisi kulutusta paremmin kun normi ponnarit, ja myös ekologisista syistä niitä haluaisin kokeilla :)

 • Avatar
  Henna
  Posted at 17:47h, 05 joulukuu Vastaa

  Ponnarit on entuudestaan tuttuja mutta muut on ihan uutukaisia!:)

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 17:52h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer ja ponnarit on ollu käytössä jo pidemmän aikaa mutta tähän luonnonkiharaan noi muutkin harjat sopis ku nenä päähän! :)

 • Avatar
  Miia
  Posted at 17:57h, 05 joulukuu Vastaa

  Teezer ja invisibobblet löytyy, luottotuotteita molemmat!

 • Avatar
  Elli
  Posted at 18:03h, 05 joulukuu Vastaa

  Mulla on invisibobblet jatkuvassa käytössä, mutta Tangle Teezer -harjoja en vielä omista yhtäkään. Olisi kiva päästä kokeilemaan myös hellävaraisempia harjoja ja saada hiukset sillä lailla parempaan kuntoon :)

 • Avatar
  Noora
  Posted at 18:08h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on tuttuja :)

 • Avatar
  petra
  Posted at 18:10h, 05 joulukuu Vastaa

  Johtoponnareita oon kokeillut muut uusia

 • Avatar
  Nora
  Posted at 18:11h, 05 joulukuu Vastaa

  Original tangle teezer ollut jo pitkään kovassa käytössä, mutta muihin tuotteisiin en ole tutustunu. Olisi mukava päästä kokeilemaan muitakin tuotteita :)

 • Avatar
  Ada
  Posted at 18:16h, 05 joulukuu Vastaa

  Käytän tangle teezer original harjoja päivittäin kun en tykkää enää muita harjoja käyttää muut tuotteet uusia tuttavuuksia.

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 18:17h, 05 joulukuu Vastaa

  Sekä Tangle Teezerit sekä isot Invisibobblet ovat ihan päivittäisessä käytössä, ja niistä onkin muodostunut ihan ehdottomia luottotuotteita! Invisibobblen pienenpiä nano-ponnareita ei ole vielä tosiaan tullut testailtua.

 • Avatar
  Maariiaa
  Posted at 18:20h, 05 joulukuu Vastaa

  Vain tavallinen tangle teezer on käytössä, muita en ole itselleni vielä ostanut. Pidän hiuksia oikeastaan aina kiinni niin hellävaraiset ponnarit tulisi tarpeeseen! :)

 • Avatar
  Kiia
  Posted at 18:21h, 05 joulukuu Vastaa

  Ei ole itsellä ollut kumpikaan käytössä, mielellään kokeilisin kyllä. :)
  Arvonnassa mukana!

 • Avatar
  Maria Pulliainen
  Posted at 18:29h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on mulla olleet jo monta vuotta ihan luottopinnareita, niistä en enää luovu!

 • Avatar
  Ella
  Posted at 18:32h, 05 joulukuu Vastaa

  Tavallinen tangle teezer on ollut käytössä ja tykännyt olen, muita en ole ennen kokeillutkaan. :)

 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 18:38h, 05 joulukuu Vastaa

  Harja (Tangle Teezer Original) ja ponnarit ovat tuttuja tuotteita (päivittäin käytössä), ja koettu erittäin hyviksi! Noita pikkuisia ponnareita en ole vielä kokeillut, mutta vaikuttavat myös hyviltä. :)

 • Avatar
  karpo
  Posted at 18:41h, 05 joulukuu Vastaa

  Tuttuja on muiden käytössä ja hehkutuksessa. Itse en omista vaikka tarvettä kyllä olisi. Hiuksia kun irtoilee päästä jatkuvasti harjauksen, pesun ja kaiken muunkin toiminnan yhteydessä.. kiinnostunut olisin siis kokeilemaan ! :)

 • Avatar
  Nellis
  Posted at 18:47h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on käytössä, nuo muut ei tuttuja.

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 18:47h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet ovat olleet jo vuosia käytössä! Muitakin ois kiva päästä kokeileen.

 • Avatar
  Julia
  Posted at 18:48h, 05 joulukuu Vastaa

  Itselläni on käytössä invisiboble ponnareita mutta nanoinvisiboble ponnareita en ole vielä kokeillut ja niitä olisi kiva testata , Tangle Teezer harjoja löytyy kaksi , suihkuversio ja perusversio :) , tykkään kovasti Tangle Teezer tuotteista , niitä ei kyllä voi omistaa yhtään liikaa : D

 • Avatar
  Sari P
  Posted at 18:50h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet ovat jatkuvassa käytössä ja hiusten katkeilu on selvästi vähentynyt <3 Nanoja olisikin kiva kokeilla!

 • Avatar
  Miljah
  Posted at 18:55h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer itsessään tuttu, mutta muut tuotteet vielä kokeilematta! :) kokeilisin kyllä mielelläni!

 • Avatar
  Miisa
  Posted at 18:56h, 05 joulukuu Vastaa

  tangle teezer ja invisibobblet on mulla käytössä:)

 • Avatar
  Sara Pääkkönen
  Posted at 18:58h, 05 joulukuu Vastaa

  Kaikki on tuttuja, tangle teezer luottotuote!

 • Avatar
  Helinä
  Posted at 18:58h, 05 joulukuu Vastaa

  Apua, mä oon niiiiiin monta kertaa ajatellut hankkivani tangle teezerin ja vieläkin se puuttuu…. jospa nyt!

 • Avatar
  sanna
  Posted at 19:01h, 05 joulukuu Vastaa

  tangel teezer ja ponnarit käytössä, muita haluaisin mieluusti kokeilla

 • Avatar
  Niini
  Posted at 19:02h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet on päivittäisessä käytössä! Ponnareista en muita tykkää käyttää kun noita kirkkaita ja nano kokoiset on olleet ihan huippuja ponnariletin tekemisessä:-)

 • Avatar
  anniinaemiliak
  Posted at 19:02h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja kyseiset ponnarit on tuttuja!

 • Avatar
  annika
  Posted at 19:05h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangel teezer on kovassa käytössä, muita haluaisin myös päästä kokeilemaan

 • Avatar
  eveliina
  Posted at 19:09h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja ponnarit on kovassa käytössä, mutta tangle teezer kaipais kyllä pikaista päivitystä jo!

 • Avatar
  Minna P
  Posted at 19:10h, 05 joulukuu Vastaa

  Kaikki on uusia tuttavuuksia, joten mielelläni kokeilisin :)

 • Avatar
  Miisa
  Posted at 19:15h, 05 joulukuu Vastaa

  tangle teezer ja ponnarit käytössä!

 • Avatar
  Aino H
  Posted at 19:25h, 05 joulukuu Vastaa

  Invosebobblet on kyllä ihan luotto tuote, mutta Tangle teezeriä en ole vielä koskaan omistanut. Olisi kyllä ihan huippua omistaa kyseinen harja, jota on monet vuodet hehkutettu. :)

 • Avatar
  Mariela
  Posted at 19:35h, 05 joulukuu Vastaa

  Päivittäisestä käytöstä löytyy invisibobbleja sekä tavallinen tangle teezer joihin olen ollut erittäin tyytyväinen! Mielenkiinnolla kokeilisin myös uusia tuotteita, uskon että ei pettymystä tuottaisi:)

 • Avatar
  Oonaa
  Posted at 19:53h, 05 joulukuu Vastaa

  Poikaystävän tangle teezeriä aina salaa lainailen. Oma tulisi tarpeeseen :D

 • Avatar
  Miia
  Posted at 19:54h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer -harja käytössä jokainen päivä ja ilman en enää pystyisi olla! :D

 • Avatar
  Eepa
  Posted at 20:11h, 05 joulukuu Vastaa

  Muista kommenteista päätellen oon vähän ajasta jäljessä mutta ihan uusia tuttavuuksia kaikki mulle.. Kokeilumielessä nyt arvonnassa mukana siis! :)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 20:12h, 05 joulukuu Vastaa

  Aivan lemppareita ovat nämä tuotteet, itsellä käytössä original ja matkaversio sekä invisibobblet! Kuulostaa huipuilta nuo muutkin tuotteet, en olekaan niistä aiemmin kuullut. Tuo ”pyöröharja” olisi erityisesti mun tukkaan testaamisen arvoinen!

 • Avatar
  nella
  Posted at 20:13h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet onkin mulla jo kovassa käytössä :)

 • Avatar
  Salla
  Posted at 20:13h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet ja tangleteezer on tuttuja, mutta nanoponnarit kiinnostaisi!

 • Avatar
  enja
  Posted at 20:15h, 05 joulukuu Vastaa

  tuttuja tuotteita ovat! käyttö tosin jäänyt nyt pienemmälle mutta uskon että uudet innostaisi jälleen niitä jatkuvasti käyttämään!

 • Avatar
  essidamaria
  Posted at 20:18h, 05 joulukuu Vastaa

  tangle teezeristä ainoastaan kokemuksia! :-)

 • Avatar
  Anne
  Posted at 20:30h, 05 joulukuu Vastaa

  Mulla on perus tangle teezer käytössä ja haluaisin kokeilla kaikkia :)

 • Avatar
  Hanne
  Posted at 20:38h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on lemppariponnareita eikä niitä koskaan oo liikaa!

 • Avatar
  Maiju
  Posted at 20:51h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja Invisibobblet joka päiväisessä käytössä täällä! Ihan luottotuotteita mitä mielellään kotiuttas useammakin. :)

 • Avatar
  mia
  Posted at 20:52h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet kovassa käytössä, ainoat pampulat jotka eivät takerru hiuksiini! :)

 • Avatar
  Lea
  Posted at 20:56h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet ovat olleet päivittäisessä käytössä jo pitkään, mutta noita muitakin olisi kiva kokeilla! :)

 • Avatar
  maria
  Posted at 21:08h, 05 joulukuu Vastaa

  on jo entuudestaan tuttuja!

 • Avatar
  Ella
  Posted at 21:17h, 05 joulukuu Vastaa

  Tavallinen tangle teezer sekä invisibobblet testattu ja hyviksi todettu! Noista nano-versioista ei vielä ole kokemusta, mutta innolla testaisin. :)

 • Avatar
  Maisa
  Posted at 21:21h, 05 joulukuu Vastaa

  En ole vielä testannut, mutta mieluusti kokeilisin! :)

 • Avatar
  Ipii
  Posted at 21:22h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezeristä en luovu, sitä tulee käytettyä päivittäin. :) Muitakin tuotteita olisi kiva päästä kokeilemaan!

 • Avatar
  Niina
  Posted at 21:35h, 05 joulukuu Vastaa

  Normaali kokoiset invisibobblet päivittäisessä käytössä. Olisi kivaa kokeilla myös näitä muita :)

 • Avatar
  Karoliina
  Posted at 21:37h, 05 joulukuu Vastaa

  Ponnarit kulkee päivittäin menossa mukana!

 • Avatar
  Sonja
  Posted at 21:39h, 05 joulukuu Vastaa

  Nykyään en muita harjoja käytäkään kuin tangel teezeriä; myös invisible bobblet ovat käytössä.

 • Avatar
  Fansku
  Posted at 21:42h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer ja invisibobblet on tuttuja entuudestaan, muut ei mutta testaisin innolla!

 • Avatar
  Lauranenn
  Posted at 21:47h, 05 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on tuttuja, mutta noi miniversiot alkoi kyllä kiinnostaa kuvien jälkeen! Samoin Tangle Teezer on vieläkin itselleni vieras. :)

 • Avatar
  tiiu
  Posted at 21:58h, 05 joulukuu Vastaa

  Tuota Tangle Teezeria haluaisin päästä kokeilemaan!

 • Avatar
  Heini
  Posted at 22:01h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer ja Invisibobblet on ahkerassa käytössä! Noita muita harjoja haluaisin myös päästä kokeilemaan! :) Näille mun katkeileville hiuksille noi tuotteet on ollu yks pelastus!

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 22:07h, 05 joulukuu Vastaa

  Tuttuja tuotteita on, ja ihan parhaita :)

 • Avatar
  Enni
  Posted at 22:08h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet on käytössä ja tykkään kovasti! Ois mahtavaa päästä kokeilemaan myös muita tuotteita :)

 • Avatar
  Ronja
  Posted at 22:13h, 05 joulukuu Vastaa

  En oo ikinä koittanu tangle teezeriä joten kiinnostaisi kyllä kovasti kokeilla, koska tota harjaa on jo kauan kehuttu joka paikassa:)!
  invisibobblet on kyllä tuttuja jo:)

 • Avatar
  Annika
  Posted at 22:31h, 05 joulukuu Vastaa

  Tavallinen tangle teezer on ollut pitkään jo käytössä mut ois huippu kokeilla näitä muitakin! :)

 • Avatar
  Siiri
  Posted at 22:42h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet on olleet jatkuvassa käytössä jo pitkään, mutta muut tuotteet ovat uusia tuttavuuksia. :)

 • Avatar
  Ida
  Posted at 22:48h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on ollut päivittäisessä käytössä jo useamman vuoden ja noita ponnareitakin olis kiva päästä testaamaan!

 • Avatar
  Ilona
  Posted at 22:55h, 05 joulukuu Vastaa

  Perus tangle teezer löytyy ja normikokosia invisibobbleja :)

 • Avatar
  Julia S
  Posted at 22:58h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ollut jo muutaman vuoden käytössä ja on ihan lemppari!

 • Avatar
  Wilhelmina
  Posted at 23:08h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja puhelinlankaponnarit päivittäisessä käytössä! :-)

 • Avatar
  Rosa
  Posted at 23:37h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on ainoa harja mitä nykyään enää käytän:D
  Takut saa sillä superhyvin auki!!

 • Avatar
  Noora
  Posted at 23:45h, 05 joulukuu Vastaa

  Itse olen jo hyvin pitkän aikaa käyttänyt tangle teezerin harjaa, ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Myös invis bobble ponnareita on tullut kokeiltua. Omistan helposti takkuun menevät luonnonkiharat pörröhiukset, joten nämä tuotteet kelpaisivat itselleni paremmin kuin hyvin! :)

 • Avatar
  Laura
  Posted at 23:49h, 05 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer original on käytössä, muita kokeilisin mielelläni!

 • Avatar
  Karo
  Posted at 23:55h, 05 joulukuu Vastaa

  Omaa tangle teezeriä en omista, mutta tuotteet on tuttuja!

 • Avatar
  Jasmin
  Posted at 00:05h, 06 joulukuu Vastaa

  Innoissani olisin kokeilemassa uutuuksia! :-)

 • Avatar
  Jasmiina
  Posted at 00:09h, 06 joulukuu Vastaa

  Ihan perus tangle teezer on ollut jo pitkään käytössä, mutta esimerkiksi tuota Blow Styling harjaa olisi mahtava päästä kokeilemaan!

 • Avatar
  Eve
  Posted at 00:10h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on päivittäisessä käytössä ja kaipais jo vähän päivitystä!

 • Avatar
  Sanna
  Posted at 00:14h, 06 joulukuu Vastaa

  Yksi Tangle Teezer löytyy kotoa, innolla kokeilisin myös muitakin :)

 • Avatar
  Kerttu
  Posted at 00:22h, 06 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet ovat ahkerassa käytössä,muut ovat uusia tuttavuuksia! :)

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 00:31h, 06 joulukuu Vastaa

  Multa löytyy tää perusharja ja paketti invisibobbleja! Uudet ei olis pahitteeks ;)

 • Avatar
  martta-h
  Posted at 00:38h, 06 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on tuttuja, samoin mini-kokoinen tangle teezer löytyy. :)

 • Avatar
  Pauliina
  Posted at 00:38h, 06 joulukuu Vastaa

  Noi ponnarit on tuttuja entuudestaan, mutta muihinkin tuotteisiin olisi kiva tutustua.

 • Avatar
  Rose
  Posted at 00:41h, 06 joulukuu Vastaa

  Olispa jännä päästä koklaamaan ja vertaamaan tuota aitoa tangelia!! Eritoten mua kiinnostais tuo pyöröharja, lättätukan ku omistan

 • Avatar
  Kaura
  Posted at 00:55h, 06 joulukuu Vastaa

  Minulla monta eri väristä Tangle Teezeriä, ihan loistava harja. Mitään muuta en enää huolikaan. Muitakin tuotteita oisi kiva kokeilla.

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 02:46h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on ollut käytössä jo jonkin aikaa, mutta muihin tuotteisiin en ole vielä päässyt tutustumaan.

 • Avatar
  Jasmin
  Posted at 03:58h, 06 joulukuu Vastaa

  Perus Tangle Teezer löytyy, mut olis kyl hakusessa uutta harjaa!

 • Avatar
  Laura
  Posted at 04:02h, 06 joulukuu Vastaa

  Invisibobble-ponnareita oon käyttäny jo ties kuinka pitkään, ne pelasti mun elämän! Mahtavaa kun ponnari pysyy kohillaan kovassakin menossa, mutta ei silti jää ponnarirajaa. Tangle Teezereitä en taas oo kokeillut kun oon kuullu vähän ristiriitasta palautetta niin en oo viitsinyt ostaa, mutta ehdottomasti haluisin kokeilla! :)

 • Avatar
  tanjatt
  Posted at 04:09h, 06 joulukuu Vastaa

  Tavallinen tangle teezer ollut käytössä jo vuosia, muut uusia tuttavuuksia!

 • Avatar
  Ida
  Posted at 07:26h, 06 joulukuu Vastaa

  Sitä ihan basic tangle teezeriä oon käyttänyt, mutta kaikkia noita muitakin ois kiva kokeilla!

 • Avatar
  Essi
  Posted at 07:41h, 06 joulukuu Vastaa

  Monesti on ollut mielessä tangle teezerin osto, mutta se kun on normaaleja hiusharjoja kalliimpi niin en opiskelijabudjetilla ole voinut sitä vielä ostaa. Näitä invisibobblejakin olen nähnyt, mutta en meinaa millään uskoa, että ne eivät normaalien ponnarilenksujen tapaan repisi hiuksia. Olisi kuitenkin kiva kokeilla, niin että mukana!

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 08:15h, 06 joulukuu Vastaa

  Tuo basic harja on tuttu! Mutta kovin kärsineessä kunnossa jo kovan käytön jäljiltä :D

 • Avatar
  Hilja
  Posted at 08:17h, 06 joulukuu Vastaa

  tuollaista finishing hairbrushia kokeilisin mielelläni!

 • Avatar
  Essi
  Posted at 08:24h, 06 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet ja Tangle Teezer on mulla ihan joka päiväisessä käytössä, ja ihan suosikkeja. :)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 08:34h, 06 joulukuu Vastaa

  Mulle ihan uusi tuttavuus tämä Tangle Teezer.. Olen kuullut noista harjoista vain huhuja, että hiukset katkeilevat kun harjaa niillä?! Mutta innolla kokeilisin onko huhuihin luottamista!(:

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 09:33h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer on käytössä! Paras harja mun takkutukalle. Ois mukava testata muitakin harjoja :)

 • Avatar
  Maana
  Posted at 10:05h, 06 joulukuu Vastaa

  Mullakin on invisibobblet ja tangle teezer ahkerassa käytössä. Varaston päivitys tekis kuitenkin hyvää!

 • Avatar
  Resus
  Posted at 10:24h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on käytössä :) invisibobbleja houkuttaisi kokeilla

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 10:27h, 06 joulukuu Vastaa

  Tuttuja on!

 • Avatar
  Ronja
  Posted at 10:30h, 06 joulukuu Vastaa

  Original tangle teezer ollut käytössä jo siitä asti kun ne kuppoihun tulivat! Myös invisibobblet ovat tuttuja, ja nuo muut ottaisin kokeiluun enemmän kuin mielelläni! :)

 • Avatar
  Emppu
  Posted at 10:36h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on ollut jo monta vuotta käytössä, enkä kyllä vaihtais mihinkään! Kiinnostais kokeilla tuota kuivaamiseen tarkoitettua myös :) invisiboblet otin taas uudestaan käyttöön kun hiukset on menny normipompuloiden käytöstä niin huonoon kuntoon

 • Avatar
  Maria
  Posted at 10:38h, 06 joulukuu Vastaa

  Ovat entuudestaan tuttuja, mutta olis kiva saada lisää näitä tuotteita! ;)

 • Avatar
  Lara
  Posted at 10:54h, 06 joulukuu Vastaa

  Kun täytin 18 sain lahjaksi tangle teezerin, ne tais olla sillon juuri tulleet. Siitä lähtien olen käyttänyt Tangle teezer originalia ja kaksi vuotta sitten ostin nuo ponnarit <3<3<3

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 10:55h, 06 joulukuu Vastaa

  Käytän tangle teezeriä ja invisebobleja

 • Avatar
  minna
  Posted at 10:56h, 06 joulukuu Vastaa

  Invisebobblet on kovassa käytössä :)

 • Avatar
  Essi
  Posted at 10:56h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on ollut käytössä, mutta noista muista en oo kuulukaan. Ois kiva päästä testaamaan!

 • Avatar
  henski
  Posted at 10:57h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezeriä käytän päivittäin!

 • Avatar
  Iina
  Posted at 10:58h, 06 joulukuu Vastaa

  Tuttuja ovat!

 • Avatar
  Maria
  Posted at 11:16h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet on ollut jo jonkun aikaa mulla käytössä – molemmat ihan huipputuotteita!

 • Avatar
  Juli
  Posted at 11:24h, 06 joulukuu Vastaa

  Innoissaan kokeilisin uusia juttuja! :)

 • Avatar
  Essi
  Posted at 11:31h, 06 joulukuu Vastaa

  Entuudestaan tuttuja Tangle Teezer tuotteita ovat Tangle Teezer Original ja nuo Invisibobblet. Itse olen huomannut selvän eron hiusteni laadussa Invisibobbejen jälkeen. HIukset eivät enää katkeile yhtä paljoa. Olisi ihanaa päästä kokeilemaan noita muitakin harjoja ja noita pieniä Invisibobbleja.

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 11:56h, 06 joulukuu Vastaa

  Orginal Tangle Teezeriä oon käyttäny jo hetken aikaa, mutta kokeilisin innolla myös muita Tangle Teezerin harjoja ja Invisibobblet ponnareita.

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 12:00h, 06 joulukuu Vastaa

  Mitään näistä tuotteista en ole koskaan kokeillut mutta kokeilisin kyllä mieluusti! Toivottavasti arpaonni suosii köyhää opiskelijaa

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 12:29h, 06 joulukuu Vastaa

  Mun tangle teezer on jo parhaimmat päivänsä nähny, joten ois aika pikkuhiljaa hankkia uus tosi kiva arvonta !

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 12:40h, 06 joulukuu Vastaa

  Mun luottotuotteena on ollut jo useamman vuoden tuo ”perus” tangle teezer! Olisi huippua päästä kokeilemaan myös muita harjamalleja :-)

 • Avatar
  Viivi
  Posted at 12:42h, 06 joulukuu Vastaa

  Mulle luottotuote on ollut jo monen vuoden ajan tuo ”perus” tangle teezer! Olisikin huippua päästä tutustumaan myös muihin harjamalleihin :-)

 • Avatar
  Oona
  Posted at 12:44h, 06 joulukuu Vastaa

  En ole koskaan omistanut omaa tangle teezeriä, mutta tällä hetkellä hiukset tarttis kaiken maailman hoidon, sillä ensikskin talvi on tehnyt niistä taas super sähköset ja muutenkin ne tarttee hoivaamista jotta saisin taas hiukset kiiltämään. Nuo tuotteet kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoisilta tuotteilta! :)

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 12:50h, 06 joulukuu Vastaa

  Ihana arvonta! :) Opin vasta muutama kuukausi sitten käyttämään Invisibobbleja ja ne on kyllä ihan huippuhyviä! Tangle Teezer mulla on ollut käytössä jo pitkään, muuta harjaa en nykyään enää edes käytä.

 • Avatar
  jennika
  Posted at 13:01h, 06 joulukuu Vastaa

  tangle teezer on käytössä ollut pari vuotta! en ollu ikinä aatellu ostavani sitä mutta kun sain sen joululahjaksi niin lahja oli tosi mieluinen ja on ollut käytössä tosi hyvä!

 • Avatar
  Karoliina
  Posted at 13:04h, 06 joulukuu Vastaa

  Sekä tangle teezer että invisibobblet on olleet jo monta vuotta mulla käytössä, parhaat hiustuotteet ikinä! <3

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 13:37h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet ovat entuudestaan tuttuja, mutta muutkin tuotteet vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta! :-)

 • Avatar
  Katja
  Posted at 13:41h, 06 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on ollut käytössä hetken ja oon kyllä tykännyt! Tangle Teezer on uusi tuttavuus! Olisi kiva päästä koittamaan :)

 • Avatar
  Kirsti
  Posted at 13:44h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer harja on kovassa käytössa, muista tuotteista ei vielä kokemuksia.

 • Avatar
  strawberrycake
  Posted at 14:01h, 06 joulukuu Vastaa

  Ois kiva saada uus harja lahjaks :)

 • Avatar
  annis
  Posted at 14:50h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on ollut suosikki jo pari vuotta, mutta tuollaiset varrelliset harjat olisivat paljon kätevämpiä esim. ponnaria tehdessä!

 • Avatar
  Maria J
  Posted at 14:57h, 06 joulukuu Vastaa

  Molemmat tuttuja!

 • Avatar
  Janina
  Posted at 14:58h, 06 joulukuu Vastaa

  Minulla on ollut pelkkä tangle teezeri käytössä jokusen hetken, mutta noita ponnareita olen halunnut kokeilla jo jonkun aikaa!!

 • Avatar
  Julia
  Posted at 15:21h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer löytyy jo omasta takaa, tosin hieman huonokuntoisena, kun on kerennyt jo niin kovassa käytössä olemaan!
  Muita juttuja olisi tosi mukava päästä kokeilemaan :-)

  Ihanaa joulunodotusta sulle, Sara!

 • Avatar
  Maria
  Posted at 16:26h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer original on ollut jo useamman vuoden käytössä, muita tuotteita en oo päässyt vielä testaamaan!

 • Avatar
  aada
  Posted at 16:30h, 06 joulukuu Vastaa

  invisibobbleja käytän lähes aina ja oon todennu tosi hyviks, muita en oo testannu!

 • Avatar
  Enni W
  Posted at 16:58h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet vakkarikäytössä ja oon tykänny tosi paljon ! Noita pienempiä ponnareita oon hallunnu testata jo jonkun aikaa :-) !

 • Avatar
  Ansku K
  Posted at 17:12h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet on päivittäisessä käytössä, en osaisi muita enää käyttää!

 • Avatar
  mie11
  Posted at 18:21h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on päivittäisessä käytössä, ilman sitä olisin hukassa. Lisäksi löytyy invisibobbeja.:)

 • Avatar
  Oona
  Posted at 18:22h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet on mulla ihan päivittäisessä käytössä! :-)

 • Avatar
  Marianne
  Posted at 18:36h, 06 joulukuu Vastaa

  Pienemmät ponnarit eivät ole ennestään tuttuja. Olisi kiva päästä kokeilemaan. :) Tangle teezeriä ja puhelinlankaponnareita olen käyttänyt muutaman vuoden.

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 20:03h, 06 joulukuu Vastaa

  Sama täällä, luistelu ja voimistelu pienenä ja hiukset sillon ihanan paksut mutta nykyään huomattavasti ohuemmat. Original käytössä päivittäin nykyään ja invisible ponnarit käytössä. Täytyy testata noi pienemmät ponnarit kans!

 • Avatar
  Isa
  Posted at 20:30h, 06 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet ovat jokapäiväisessä käytössä, harjaa en ole koskaan kokeillut joten sellainen olisi ihana saada kokeiluun<3

  isa.saarniala@hotmail.com

 • Avatar
  Minni
  Posted at 20:43h, 06 joulukuu Vastaa

  En ole vielä tutustunut tuotteisiin, mutta nyt hiusten kasvatuksen myötä olis kiva päästä kokeilemaan!

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 21:10h, 06 joulukuu Vastaa

  Mulla itselläni ei ole mitään kyseisistä tuottaista käytössä, vaikka monesti on pitänyt hankkia esim noita ponnareita. Innolla tulisivat testiin! :)

 • Avatar
  piitu
  Posted at 21:29h, 06 joulukuu Vastaa

  Eivät ole ennestään tuttuja mutta kokeilisin mielellään.

 • Avatar
  tytti k
  Posted at 22:13h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on päivittäisessä käytössä mutta etenkin nuo ponnarit olisi kiinnostavimmat! :)

 • Avatar
  Nhi Le
  Posted at 22:16h, 06 joulukuu Vastaa

  Itse oon huomannu ihan saman nuutoksen mun päänahassa sekä hiusten paksuudessa. Nuoremmalla iällä mulla oli ihanan paksut ja tuuheat hiukset jotka on nyt harmillisesti ohentuneet älyttömän paljon.. Käytin yhdessä vaiheessa invisibobbleja mut taisin hävittää ne kaikki joten uusille tuttavuuksille olisi kovaakin käyttöä!

 • Avatar
  Tuuli
  Posted at 22:27h, 06 joulukuu Vastaa

  Harja on ollut käytössä sen ilmestymisestä asti enkä varmasti ikinä tule sitä vaihtamaan! Muut tuotteet ovat tuntemattomampia.

 • Avatar
  Camilla
  Posted at 22:31h, 06 joulukuu Vastaa

  Parhaita

 • Avatar
  Hoooooo
  Posted at 22:41h, 06 joulukuu Vastaa

  Voisin mielellään kokeilla näitä.

 • Avatar
  oooooonaaaaaaa
  Posted at 22:46h, 06 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on tietty ollut käytössä niinkuin melkein kaikilla varmaan jo! Noita kivoja ponnareita en oo vieäläkään päässyt testaamaan vaikka pitäis kun mun tukka on just kans tällanen et on koko ajan ja jo heti harjaamisen jälkeen takussa! :’D nyt inspiroiduin niin ehkä pitäis vihdoin hommata sellasia!

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 23:11h, 06 joulukuu Vastaa

  Mukana! Molemmat tuttuja! :)

 • Avatar
  Nanninen
  Posted at 23:50h, 06 joulukuu Vastaa

  Invisibobbleja olen käyttänyt ajoittain, mutta kun hankin omani aikoinaan läpinäkyvinä tahtovat ne olla vähän turhan usein hukassa :D

 • Avatar
  Kirsi
  Posted at 00:22h, 07 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on ollut käytössä, mutta olis kiva kokeilla myös muita tuotteita :)

 • Avatar
  Matleena
  Posted at 09:30h, 07 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet ovat tuttuja :)

 • Avatar
  Pauliina.K
  Posted at 09:58h, 07 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet ja Tangle Teezer ovat molemmat joka päiväyksestä käytössä :)

 • Avatar
  Meeri
  Posted at 10:05h, 07 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet ovat päivittäisessä käytössä, ihan parhaat :) Kiinnostaisi kokeilla myös noita muita tuotteita!

 • Avatar
  Selinav
  Posted at 13:33h, 07 joulukuu Vastaa

  Ois mahtavaa päästä kokeilemaan nuita tuotteita! :)

 • Avatar
  J
  Posted at 13:54h, 07 joulukuu Vastaa

  Ponnarit on päivittäisessä käytössä täällä! Pyöreä harja erityisesti kiinnostaisi :)

 • Avatar
  Elin
  Posted at 14:30h, 07 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on jokapäiväisessä käytössä, mutta Tangle teezeriä kaipailen yhä!! :)

 • Avatar
  mirdie
  Posted at 14:31h, 07 joulukuu Vastaa

  käytän tangle teezeriä ja myös invisibobbleseja! Molemmat huippukeksintöjä. :)

 • Avatar
  Milja
  Posted at 15:40h, 07 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer Orginal ollut käytössä jo pitkään, muilla harjoilla ei saa tukan takkuja auki ilman hiustenlähtöä. Invisibobblet olleet myös käytössä, mutta tukan leikkaamisen myötä isommat ponnarit jääneet vähemmälle käytölle. Noita nanoja olisi kiva päästä kokeilemaan!

  Yks mitä haluaisin kanssa päästä kokeilemaan (mitä tässä postauksessa ei esitelty), on tuo Tangle Teezerin Thick & Curly -harja, koska omistan todella helposti takkuuntuvan luonnonkiharan tukan.

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 16:03h, 07 joulukuu Vastaa

  Toi original harja ja isot invinsibobblet on käytössä ja varsinkin nanot houkuttaisi!

 • Avatar
  Milja
  Posted at 16:22h, 07 joulukuu Vastaa

  Molemmat on tuttuja, mutta tällä hetkellä en omista kumpaakaan, joten siksikin olis kiva saada päivittäiseen käyttöön :)

 • Avatar
  Emilia T
  Posted at 16:45h, 07 joulukuu Vastaa

  Normi tangle teaserit on ollu jo pidemmän aikaa käytössä, mutta noita muita tuotteita olisin innostunut kokeilemaan ekaa kertaa! =) <3

 • Avatar
  ansu88
  Posted at 16:59h, 07 joulukuu Vastaa

  Eivät ole tuttuja ennestään muutakuin nimeltä.

 • Avatar
  laura
  Posted at 17:25h, 07 joulukuu Vastaa

  Eivät ole tuttuja, mutta oi, kesyttäisköhän nämä mun luonnonkiharan reuhkan! :D

 • Avatar
  Ella J
  Posted at 18:12h, 07 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer on ollut käytössä jo monta vuotta ja olen tykännyt! Invisibobblet ovat tuttuja mutta en ole kokeillut. Testaisin niitä mielelläni!

 • Avatar
  Enni
  Posted at 18:39h, 07 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer jo ennestään tuttu niin kuin muutamalle muullekin kommenteista päätellen;-), mutta sekin kyllä kaipaisisi uusimista. muut tuotteet näyttivätkin uusilta ja kiinnostavilta!:-)

 • Avatar
  Jaana
  Posted at 19:37h, 07 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet ovat molemmat jokapäiväisessä käytössä :)

 • Avatar
  Kiira
  Posted at 21:02h, 07 joulukuu Vastaa

  Perinteinen tangle teezer löytyy, samoin pari hassua invisibobblea, koska loput ostamani aina katoavat kylppäristä pikkusiskon vieraillessa.. :’D Uudet siis tervetulleita!

 • Avatar
  Katriina
  Posted at 21:08h, 07 joulukuu Vastaa

  Tangle teezerit on päivittäisessä käytössä:)

 • Avatar
  Jessi
  Posted at 22:16h, 07 joulukuu Vastaa

  Heips!
  Käytän ite perus tangle teezeriä, mutta tuo smooting tool kuulostaa mielenkiintoiselta kokeilla. Mulla on tasan yksi invisibobble ja oon pitäny siitä huolta jo kaksi vuotta, jospa olisi nyt aika hankkia lisäkavereita niin ei tarvitsisi joka ikinen kerta pitää haloota yhden ponnarin takia! :D

 • Avatar
  Katariina
  Posted at 23:07h, 07 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on ennestään tuttuja, mutta harjat eivät ole. :)

 • Avatar
  iel
  Posted at 23:44h, 07 joulukuu Vastaa

  Tangle teezerin perusmalli ollut käytössä jo pitkään! Invisibobblet myös käytössä, suurin osa tosin kadonnut.. Tosin nanokokoisina olis myös kiva päästä testaamaan. Muihin harjamalleihin en ookkaan ennen tätä postausta törmännyt. Kiinnostus heräsi :)

 • Avatar
  JuliaS
  Posted at 01:02h, 08 joulukuu Vastaa

  Tavalliset bobblet ja tangle teezer täällä myöskin päivittäisessä käytössä, ehdottomia ykkösiä! Nano-bobbleja en ole kokeillut, mutta kovasti alkoi kiinnostamaan nuo erityisesti esim puolinutturan kiinnitykseen! :)

 • Avatar
  salli
  Posted at 07:50h, 08 joulukuu Vastaa

  Oi olisi ihana kokeilla noita. Ei ole minulle tuttuja tuotteita.

 • Avatar
  *Kirsikka*
  Posted at 11:33h, 08 joulukuu Vastaa

  Perinteinen tangle teezer on käytössä päivittäin :)

 • Avatar
  Nina
  Posted at 15:20h, 08 joulukuu Vastaa

  invisiboblet on joka päivä käytössä mutta tuota harjaa ois kiva päästä testailemaan:)

 • Avatar
  Johannam
  Posted at 18:59h, 08 joulukuu Vastaa

  Tavallista tangle teezeriä käytän joka päivä, mutta muut tuotteet eivät ole minulle tuttuja.

 • Avatar
  jennaj
  Posted at 19:17h, 08 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet tuttuja, muita tuotteita innolla olisin testaamassa :)

 • Avatar
  Laura
  Posted at 19:22h, 08 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet on kyllä pelastanu mun hiukset monta kertaa, ihan huippu tuote! :)

 • Avatar
  Anne
  Posted at 20:06h, 08 joulukuu Vastaa

  Tuo perus tangle teezer löytyy jo kotoa ja vannon sen nimeen! Muita tiotteita kokeilisin enemmän kuin mielelläni!

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 21:44h, 08 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer on ollut käytössä jo yli 6v, eikä niitä silloin ollut Suomessa vielä kellään. Omani tilasin muistaakseni Asokselta ja käyttäjä olen ollut ever since. Invisibobblen halppisversioita olin käyttänyt aiemmin ja viimeksi Sephorasta nappasin mukaan aidot :) Tykkään!

 • Avatar
  Julia
  Posted at 22:47h, 08 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer on ollut käytössä jo pidemmän aikaa, mutta muita tuotteita en ole vielä päässyt kokeilemaan!

 • Avatar
  Elise H.
  Posted at 22:49h, 08 joulukuu Vastaa

  Tyttäreni käyttää Invisibobbleja ja perusmallista Tangle Teezeriä. Noista muista harjoista meillä ei ole vielä minkäänlaisia kokemuksia.
  Mukana kivassa arvonnassa :)

 • Avatar
  elena
  Posted at 08:33h, 09 joulukuu Vastaa

  tangle teezer harja ollut pelastus tyttären arkaan päänahkaan ja invisibobblet myös nykyään käytössä :)

 • Avatar
  Pauliina
  Posted at 08:54h, 09 joulukuu Vastaa

  Jes! Tuollaisia minikokoisia bobbleja oonkin kaipaillut valikoimaan :)

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 10:10h, 09 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet kuulostaa todella hyviltä ja niitä pitää päästä heti kokeilemaan! Tangle teezer on ollut katkeilevien hiusteni pelastus jo pari vuotta.

 • Avatar
  lode
  Posted at 12:27h, 09 joulukuu Vastaa

  uusia tuotteita, kiva olisi kokeilla :)

 • Avatar
  sara
  Posted at 13:06h, 09 joulukuu Vastaa

  Tangle teezerin sain kolme vuotta sitte synttärilahjaksi ja sen jälkeen käyttäny päivittäin! <3

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 15:36h, 09 joulukuu Vastaa

  Harja ja ponnarit ovat olleet jo pitkään jokapäiväisessä käytössä ja varsinkin harja kaipaisi jo kovasti uusimista! Ainoa harja joka kesyttää tämän helposti takkuun menevän hiuspehkon :)

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 20:25h, 09 joulukuu Vastaa

  Ensimmäinen matkakokoinen tangle teezer on päivittäisessä käytössä, muutkin olisivat kyllä kokeilukelpoisia.

 • Avatar
  Laura
  Posted at 21:05h, 09 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer tuttu mutta minulla ei vielä ole sitä. Toiveissa kyllä olisi :)

 • Avatar
  Niina
  Posted at 21:14h, 09 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ollut käytössä, nyt tosin ostin halppis version eikä läheskään niin hyvä :( opiskelijana pitää kaikesta tinkiä… toista en ole kokeillutkaan kun tuntunut ett tarttuu luonnonkiharoihin

 • Avatar
  Teija
  Posted at 06:50h, 10 joulukuu Vastaa

  Pompulat kyllä jokapäiväisessä käytössä.

 • Avatar
  Ida
  Posted at 11:01h, 10 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet ihan jokapäiväisessä käytössä ollut jo pitkään :)

 • Avatar
  Saana
  Posted at 11:49h, 10 joulukuu Vastaa

  Original Tangle Teezer ja tavalliset bobblet käytössä :) Enää en tangle teezeriä vaihtaisi toiseen!

 • Avatar
  HANKASAINA
  Posted at 12:02h, 10 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer ja invisibobblet on joka päivä käytössä. :)

 • Avatar
  VickanV
  Posted at 15:35h, 10 joulukuu Vastaa

  Mulla ei ole näitä vielä ollut käytössä, hauska olisi kokeilla :)

 • Avatar
  JennaO
  Posted at 15:38h, 10 joulukuu Vastaa

  En ole vielä kokeillut, mutta erittäin mielellään kokeilisin! :)

 • Avatar
  Päivi
  Posted at 15:59h, 10 joulukuu Vastaa

  Olisin kiinnostunut kokeilemaan!

 • Avatar
  MarjaKoo
  Posted at 16:26h, 10 joulukuu Vastaa

  Olisi kiva viimein kokeilla tangle teezeriä

 • Avatar
  Sofie
  Posted at 17:37h, 10 joulukuu Vastaa

  Oon ennen käyttäny noita ponnareita ja oon tykäny tosi paljon! Ois ihan huippua jos sais tommosen harjan, kun hiukset on kasvannu niin äärettömän paljon lähiaikoina ja on aika usein iha takkuset :’D

 • Avatar
  Eeva
  Posted at 20:28h, 10 joulukuu Vastaa

  Tavallinen Tangle Teezer ja Invisibobblet käytössä lähes päivittäin.

 • Avatar
  Minna
  Posted at 21:00h, 10 joulukuu Vastaa

  Olen kyllä lukenut tuotteista ja kuullut paljon kehuja, mutta en ole vielä käyttänyt! Innoissani siis kokeilisin ensimmäistä kertaa ja uskon, että pitkät, aavistus luonnonkiharat ja siks välillä takkuiset hiukseni rakastaisivat näitä :)

 • Avatar
  Miss M
  Posted at 21:29h, 10 joulukuu Vastaa

  Invisibobbleja ilman en voisi enää elää ja powerit olivat mahtava uutuus paksulle luonnonkiharalle. TT:n pyöröharja vaikuttaa kokeilunarvoiselta, toivottavasti tärppää arvonnassa!

 • Avatar
  Hannnnna
  Posted at 21:58h, 10 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer meiltä löytyy jo, ei muita. :)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 22:11h, 10 joulukuu Vastaa

  Tangle teazer ja invisibobblet on melkeinpä joka päivä käytössä!:)

 • Avatar
  Piparkakkuponi
  Posted at 22:14h, 10 joulukuu Vastaa

  Tavallinen Tangle Teezer on päivittäisessä käytössä. <3 invisibobbleja olen omistanut, mutta ne ovat jo jonnekin hukkuneet... :/

 • Avatar
  Sini
  Posted at 22:25h, 10 joulukuu Vastaa

  Minulla on matkakokoinen tangle teezer ja tykkään siitä kovasti

 • Avatar
  Terhi J.
  Posted at 22:43h, 10 joulukuu Vastaa

  invisibobblet on käytössä.

 • Avatar
  Jonna
  Posted at 12:07h, 11 joulukuu Vastaa

  Original tangle teezer ja nuo ponnarit on tuttuja ja hyväksi todettuja ! Noita toisia harjoja olisi kyllä kiva testata, että olisivatko millaisia ja luulen että sopisivat hyvin mun ohuelle tukalle :)

 • Avatar
  Annika
  Posted at 13:28h, 11 joulukuu Vastaa

  Tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, mutta postauksesi myötä kiinnostus niitä kohtaan heräsi, joten mielellään kokeilisin!

 • Avatar
  Annika
  Posted at 13:29h, 11 joulukuu Vastaa

  Tuotteet eivät ole minulle ennestään tuttuja, mutta tämän postauksen myötä kiinnostus niitä kohtaan heräsi, joten mielellään kokeilisin!:)

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 15:54h, 11 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer on päivittäisessä käytössä mutta noita muita juttuja en ole testaillut. Etenkin noita Nano Invisibobbleja houkuttelisi testata, sillä pidän hiuksia kiinni paljon ja nuo olisivat varmasti normaaleja kuminauhaponnareita hellävaraisempia siihen. :)

 • Avatar
  Julia
  Posted at 18:50h, 11 joulukuu Vastaa

  Perus Tangle Teezer on ollut käytössä jo useamman vuoden, mutta muut tuotteet eivät ole vielä tulleet tutuiksi :)

 • Avatar
  Elina
  Posted at 19:03h, 11 joulukuu Vastaa

  Invisibobblesien kaltaisia muovisia kierrepompuloita minulla oli joskus, ja pidin niistä kyllä. Ainoa huono puoli oli, että ollessaan feikkiversioita ne olivat heikkolaatuisia ja katkesivet jo parin kolmen viikon käytön jälkeen.
  Tangle teezeristä ei ole kokemusta, mutta eiköhän sitäkin käytettyä tulisi, jos sellaisen voittaisin.

 • Avatar
  Kukka
  Posted at 21:05h, 11 joulukuu Vastaa

  Tangle teezer -harja ja invisibobblet päivittäisessä käytössä! Joten tulisi tarpeeseen saada uudet. Ehdottomasti mukana arvonnassa.

 • Avatar
  Ilona
  Posted at 22:44h, 11 joulukuu Vastaa

  Tavallinen Tangle teezer on käytössä päivittäin. Sen verran on jo elämää nähnyt, että olisi aika hankkia jo uusi! :D Invisibobbleja en ole vielä kokeillut, mutta ystäväni ovat puhuneet niistä vain hyvää, joten olisin enemmän kuin innoissani kokeilemassa niitä!

 • Avatar
  Satu
  Posted at 00:37h, 12 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezeriä olen käyttänyt vuosia, mutta en ole edes tiennyt, että muunlaisiakin harjoja merkillä on. Haluaisin ehdottomasti kokeilla. Ponnareinakin käytän vielä normi ponnareita, joten invisibobbletkin olisi ihan uusi juttu hiuksilleni.

  Olen lukenut Annikan blogia jo hyvin hyvin pitkään. Nyt blogisi löydettyäni ihmettelin, miten olet niin tutun näköinen kuvissa, mutta blogin nimi on eri. Ennen kuin tajusin :’D. Nopealla vilkaisulla blogi herätti mielenkiintoni ja jään lueskelemaan juttujasi enemmänkin.

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 03:47h, 12 joulukuu Vastaa

  Tangle Teezer löytyy kotoa, laukussa mukana kulkee miniversio ja invisibobblet on ihan huippuja, enkä enää muulla tukkaani suostu laittamaan kiinni. Tää lättätukka kokeilis mielellään noita Blow Styling -harjoja! :)

 • Avatar
  ananasnelli
  Posted at 07:14h, 12 joulukuu Vastaa

  Invisibobblet ja tangle teezerin matkaversio on käytössä päivittäin! Noi pikkuruiset pompulat olis oivat mun ohuelle tukalle!

 • Avatar
  Aliisa
  Posted at 10:06h, 12 joulukuu Vastaa

  Invisiblebobblet ovat ahkerassa käytössä. Tangle teezeriä olisi mukava päästä testaamaan! :)

 • Avatar
  Situ
  Posted at 10:07h, 12 joulukuu Vastaa

  Mulla on noi pompulat käytössä, mutta muut on ihan uusia juttuja! :)

 • Avatar
  Eve
  Posted at 10:35h, 12 joulukuu Vastaa

  Ihan toi perus Tangle teazer ja Invisibobblet on tuttuja, nuo uudemmanlaiset harjat ja nano bobblet on uusia tuttavuuksia! Olis kyllä aika uusia ainakin hiusharja, toivottavasti siis nyt onni potkasee tänne päin!

 • Avatar
  Siiri
  Posted at 12:05h, 12 joulukuu Vastaa

  Mulla on itellä tollane tangle teazer, mutta siskolle olisi ihana antaa joululahjaksi.

 • Avatar
  Linnea
  Posted at 21:01h, 13 joulukuu Vastaa

  Matkaveesio tangle teezer ja invisiboblet ovat luottotuotteita! Tosin kovan käytön takia pitäisi päivittää tuotteet uusiin parempikutoisiin!

 • Avatar
  Eveliina
  Posted at 10:53h, 14 joulukuu Vastaa

  Ovat tuttuja tuotteita, mutta harja alkaa vetelemään viimeisiään ja ponnareita ei voi ikinä olla liikaa ;) Varsinkin, kun kylvän niitä jokaiseen laukkuun ja kämpän osaan, niin ovat aina hukassa.

Post A Comment