3X MIKÄ TEKEE MUT ILOISEKSI JUST NYT

DSC_0390-2 DSC_0382-2 DSC_0369-2

-Uudet silmälasit, jotka saan itselleni hetkenä minä hyvänsä. Mulla on ollut silmälasit jo vuodesta -13 lähtien, mutta niiden käyttö on vaan jäänyt vähemmälle. Näkö on muutaman vuoden takaisista lukemista huonontunut huomattavasti, ja se haittaa nykyään jo normaalia elämistä. Päätin käydä varmistamassa asian vielä optikolla ja uusissa laseissa onkin vahvuudet aiemmasta poiketen molemmissa linsseissä. Samalla käynnillä tutkailin liikkeen kehysvalikoiman läpi ja löysin kourallisen omaa silmää miellyttäviä pokia. Valikoin kahdet lasit, jotka lopulta laitoin tilaukseen. Oli ihan huikea fiilis nähdä koneiden läpi tarkasti, enkä malta odottaa samaa ihan normaaleissa arkipäivän tilanteissa!

-Teille valmistettu ylläriputki, jonka ensimmäisen luukun paljastaminen alkaa jo pikkuhiljaa olla oven takana! Mä en halunnut lähteä mukaan tähän koko kuukauden kestävään joulukalenterihömpötykseen, mutta viimeaikoina suurin osa teistä on ollut aivan ihania ja ymmärtäväisiä, joten lahjotaan nyt teitä sit ihan ansaitsemallanne tavalla. Blogissa alkaa siis lähtölaskenta jouluun, jossa päivittäin aukeaa yksi arvonta. Mä olen valinnut nämä palkinnot ihan vartavasten teille ja olen jo ite ihan super innoissani! Luukkujen takaa paljastuu vaikka mitä ihania juttuja, toivottavasti ne olisi myös teille mieluisia ;-) Arvonta kestää aina vuorokauden, eli seuraavan arvonnan julkaisuun saakka, joten täällä blogin puolella kannattaa pikkuhiljaa alkaa olemaan päivittäin kuulolla!

-Loppuvuodelle selvinneet suunnitelmat. Näitä ei setvittykkään kun suurimman osan syksystä, kunnes lopulta saatiin otettua itseämme niskasta kiinni. Joulu onkin jo ensiviikolla (HULLUA!!!), jonka jälkeisille välipäiville on jo pientä kivaa tekemistä keksitty. Sit tuleekin jo uusivuosi, mihin tämä aika on mennyt! Mä muistan viime uudenvuoden ihan kuin eilisen, eikä siitä tunnu todellakaan olevan niin pitkä aika. Seuraava uusivuosi vietetään samoissa maisemissa, mutta eri porukan kanssa. Lähdetään uudeksi vuodeksi pienelle viikonlopun kestävälle mökkireissulle tyttöporukalla ja täällä ollaan ainakin ihan into piukeena!


2 Comments
 • sanni
  Posted at 13:13h, 14 joulukuun Vastaa

  Kattelin snäpistä et sun lasit näyttää tosi hyvältä! Ja arvonnat on aina kivoja, vaikken niistä ikinä voitakkaan. En kuitenkaan oo vielä menettäny täysin toivoa niitten suhteen haha :D
  Ja hei tuli mieleen, et ootko suunnitellu et menisit moikkaamaan Annikaa sinne maailmalle?:)

  • saralovesyou
   Posted at 13:48h, 14 joulukuun Vastaa

   Kiitos paljon! Nyt niitä on tulossa siihen tahtiin että niitä mahdollisuuksia voittaakkin on aika monta :-P Ja alunperin oli tarkotus, mutta aikataulut ei oikee mee ihan yks yhteen…

Post A Comment