VIIMEAIKOJEN LAISKUUS

Jotkut teistä saattoi kuunnella mun toissaöisen valituksen snapchatin puolelta, kun tuntuu ettei elämä vaan kulje. Musta tuntuu, ettei tämä vuosi ole edes kerennyt vielä lähteä käyntiin, sillä mitään järisyttävää ei ensimmäisten viikkojen aikana ole tapahtunut. Tuntuu, että tiskivuoret vaan kasvaa eikä pyykkiäkään saa pestyä. Myös roskispussien kuskaaminen ulkoroskikseen tuntuu aika raskauttavalta. Alla viimeaikojen kuvia, kun mitään erityistä ei ole kerennyt tapahtua. Viimeisen kuukauden aikana kauppareissuja on tullut tehtyä aivan liian vähän. Asiaa kun miettii tarkemmin, ihmettelen millä mä olen pärjännyt hengissä tähän päivään. No jos ei paljoa kuluta niin ei sitä ravintoa ilmeisesti uppoakaan niin paljoa. En osaa stressata, mutta tällä hetkellä stressaa. Koulu, tulevaisuus ja jopa loppukuun täysien kymppien synttärit. Kuulostaa hullulta, ehkä mä kehitän asiasta päässäni isomman jutun kuin se oikeasti on. No anyways, ehkä mullekkin on tulossa pian se aika, kun täällä kirjoitellaan vähän positiivisempia tunteita ja ajatuksia. Tuntuu, että viimeaikoina fiilis on yleensäkkin ollut todella negatiivinen. Ajattelin sen kaamosmasennuksen jääneen sinne syksyyn, mutta se taisi iskeä näin jälkijunassa kahta kauheampana. IMG_4323 IMG_4526 IMG_4574 IMG_4452 (saatu*)IMG_4353 IMG_3997 IMG_4312 IMG_4553 IMG_4005-4Snapchatin puolella näkyneestä kalenterista tuli muuten mulle paljon kyselyitä ja kyseessä on Lahden Muotoiluinstituutin toisen vuosikurssin suunnittelema ja toteuttama kalenteri. Ihastuin viimevuoden Intohimo 2016 kalenteriin, mutta tämän vuoden Vesi 2017 on vähintään yhtä siisti. Kalenteri on täynnä Muotsikan valokuvaajien kuvia. Sen voi tilata täältä, mutta kannattaa olla nopea. Kalentereita on jäljellä rajoitettu määrä ja nopeat syö hitaat!


No Comments

Post A Comment